Laat berichten zien
Pagina's: [1] 2
1  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: Epic : The Judge Gepost op: Augustus 06, 2011, 16:18:02
De bar gaat wel veranderen voor 3G.
Looks blijven hetzelfde als 2011 maar het hele systeem gaat op de schop. Dit was namelijk van Blade. En nu dus een nieuw systeem van epic zelf.

In het filmpje over 3G zie je af en toe een 3D print versie van de eerste prototype.
Het schijnt al goed te werken maar nu in de laatste fases van het testen.
Flag systeem word wat anders gemaakt. geloof geen mini 5th meer. Maar das mij nog niet geheel duidelijk.De CL zelf krijgt een suicide attachment. En een nieuw release systeem.
Het doet mij een beetje denken aan wat BEST de afgelopen 2 jaar hanteerd maar dan anders ontwikkeld. Idee is zeg maar hetzelfde maar uitvoering is anders.
2  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: Epic : The Judge Gepost op: Augustus 06, 2011, 16:13:23
Dank voor et gelikt uitzien ^^
Renegade heb ik al wel in levende lijve gezien en getest. en de kite is echt mooi geworden. Dus Leany als je de 2011 leuk vind kans is dan groot dat je de 3G helemaal mooi vind.

Ok. Meende van Momi zelf te begrijpen dat Nobile al afgelopen was. Alle Eclipse kites waren idd ook van Momi. Tussen 2009 is Momi weggegaan bij Eclipse vanwege de eigenaar van Eclipse. (waardoor ook Dimitri daar is weggegaan)

Deze kites zijn ook altijd in de visie van Dimitri en Momi gemaakt en nu zijn ze dus min of meer verder ontwikkeld bij Epic. Al zijn de kites ondertussen zoveel verder dat alleen het gedachtegoed achter de verschillende kites nog gelijk is.

Screamer voor Big air hangtime. (nog steeds verbaasd me de echte hangtime van die dingen)
Renegade is voor wave and allround. (was wakestyle maar daarvoor hebben we nu de judge)

zoow.. 100 prototypes voor de bandit 1?  en dan konden ze er nog geen lekkere kite van maken ;P.



3  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: Epic : The Judge Gepost op: Augustus 05, 2011, 15:20:10
Zover ik weet werkt Momi al een tijdje niet meer voor Nobile.
Momi is ook een soort workaholic regelmatig dat hij nog aan het werk is rond een uur of 4/6 snachts. Om je een idee te geven. De Screamer 3G (3rd Gen) is voor Momi al Versie 26.  De Judge is bv ook al een Versie 3.

Epic heeft dit jaar ook het jaartal gedropt. Vandaar dat de kites 3G gaan heten. Per maat word dan gekeken of er verbeteringen nodig zijn. Zoals bijvoorbeeld 2010 Renegade 11m en de 2011 Renegade 11m. Die zijn totaal verschillend terwijl de andere maten meer gefinetuned zijn.  De 2011 is dan ook vele malen beter dan de 2010.  Dit jaar 3G zijn alle andere maten Renegades aangepast naar een nieuw niveau. Ik zelf vond ze in ieder geval waanzinnig lekker. Heb met geen andere kite nog zoveel FUN gehad. Hij lokte nieuwe dingen proberen uit bij mij.

Hier een paar sneakpeaks die op kiteforum staan.

Judge/Renegade rasta/Screamer rasta.
 

De Screamer LTD 3G


De Renegade 3G en een Screamer 3G


4  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: Epic wave kiteboards... Gepost op: Augustus 04, 2011, 16:19:16
jah zou idd een truster zijn dan (heb echt totaal geen verstand van surfboards) . Meestal vond Dimitri ze met meer finnen te vast liggen. Maar de ATV is juist nog steeds heel speels. Over de finnen moet ik vragen. Al kan je het hem ook persoonlijk vragen dimitri (at) epickites.com.

Dimitri zit nu even in Griekenland voor vakantie en promotie maar over het algemeen reageerd hij erg snel.


5  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: Epic : The Judge Gepost op: Augustus 04, 2011, 16:13:53
@ Bularoo (soon to be epicness)

Ja hoor mensen mogen prima testen. graag zelfs ^^

Ben benieuwd welke kites ik dit jaar precies ga krijgen. in ieder geval een judge.

Hier een paar sneakpreviewtjes van de judge en ik zag een aantal keren 2012 screamer en renegade.
Dimitri en Momi (shapedesigner) die elkaar weer een weekje of 2 et leven zuur maken.



http://www.youtube.com/watch?v=h-agjLhGBgA
6  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: Epic wave kiteboards... Gepost op: Augustus 03, 2011, 21:16:21
Heb zelf alleen de prototypes gezien. Zelf niet gevaren kan er wat dat betrefd ook weinig zinnigs over zeggen. Weet wel dat dimitri en kitemaatjes (van verschillende merken) er erg over te spreken warenl. Dimitri hield nooit van meer dan 1 fin. maar is helemaal om met de ATV.

Kleuren van de ATV zijn nog niet helemaal goed. (soort prototype) 
7  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: Epic : The Judge Gepost op: Juli 28, 2011, 14:02:35
Die renegade ziet er wel echt heftig uit. Erg mooi.

Dank je, moet je de 2012 Renegade eens zien. DIE is pas mooi. Zal als ik terug ben van vakantie toch maar eens wat " lekken " .

De Judge is te varen met Direct 4 lijn attachment. En Zoals afgebeeld met een v bridle. Effect is dat de kite erg makkelijk herstart.

Dit jaar komt de judge voor alsnog alleen uit in 11 en 8m. Bij veel vraag zit er een zeer grote kans in dat 2013 natuurlijk meerdere maten gaat krijgen. Het zou ook niet de eerste keer zijn dat we in het seizoen zelf nog met een " limited aanvulling"  komen. Zoals nu een Renegade 13m lmtd vanwege de grote vraag erna.

Zodra ik de kites krijg zorg ik ervoor dat ik mogelijkheden creeer om te testen.


de 2012 Renegades zijn echt heerlijk. Zoveel fun als ik met die kites gehad heb. En errug snel. De nieuwe screamer heb ik nog niet kunnen testen maar ik weet van Dimitri dat hij er verliefd op geraakt is.

Ook komen we met een nieuwe CL. Deze is nu in de eindfases van testen en prototypes. Zodra ik daar meer van kan laten zien zal ik dat ook doen.

8  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Epic kites zoekt teamriders/promotie riders. Gepost op: Juni 14, 2010, 09:23:16
Jesse Joe got Meel Grin
9  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Junior kiteset Gepost op: Juni 13, 2010, 23:10:46
Cameron heeft zn eerste jaar alleen maar gevliegerd met de kite. Daarna mocht hij alleen maar unhooked varen. Hij is pas sinds een jaar echt bezig met hooked varen. Dus knup dr niet direct vast aan de kite.
10  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Epic kites zoekt teamriders/promotie riders. Gepost op: Juni 13, 2010, 23:08:43
Hahah.. Noord/noordoost....

Das perfect voor mn home spots.... en dan helemaal naar enkhuizen...
En et waait hier meestal nog harder ook. ^^

Ik zal even kijken deze week zal het hem nog niet worden, krijg binnenkort betaald dan kan ik weer vrij rondtuffen en dan wil ik ook best die kant op komen.

Idefix hoe was Fehrman? nog geweest? of hier de wind meegepikt?
11  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Epic kites zoekt teamriders/promotie riders. Gepost op: Juni 13, 2010, 19:06:00
Ik zal binnenkort weer eens kijken of ik ergens bij wijk aan zee ofzoiets kan komen.
12  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Junior kiteset Gepost op: Juni 13, 2010, 19:02:21


De Junior Pro van Epic zou idd een optie kunnen zijn. Deze heeft een speciale kleine bar voor kids. Ook met wat speciale safetyfeatures.
Het enige probleem is dat ze eigenlijk voor 2011 gemaakt gaan worden, dat houd in rond augustus/september zijn ze verkrijgbaar.

Cameron Maramenides is nu 8 jaar oud en vaart met de Junior Pro 4m en de 6m Renegade  (op dezelfde bar) voor het lichtere weer. (ook wel eens een 9m maar dit jochie heeft ondertussen wel wat meer skills natuurlijk)





http://www.youtube.com/watch?v=i1k5h_LYJlg


de bar:

http://www.youtube.com/watch?v=-JXkaRcjKgA&feature=player_embedded



topic op kiteforum:
http://www.kiteforum.com/viewtopic.php?t=2362013&p=655123


Even los hiervan... In principe elke bow/SLE in de maten 4/5 /6 en 7m is best geschikt.
Er zijn diverse kinderboardjes verkrijgbaar. Cameron vaart met een boardje van Jellyfish boards maar dit zijn custom made boards.

Ik hoop dat je hier iets aan hebt ook al is het natuurlijk wel tamelijk éénzijdig richting epic.
13  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Epic kites zoekt teamriders/promotie riders. Gepost op: Mei 26, 2010, 02:34:56
Dankje Krizze, je gaat idd lekker hoog hoorde ik van andere spotgebruikers.
Eerst hoog dan horizontaal weg zweven. Grin

Ik ben nu bijna klaar met de design werkzaamheden, vandaag al een hoop richting fabriek gegaan voor de eerste bedrukte protos voor de fotoshoots.

Hoop morgen een beginnetje te kunnen maken met de reacties op de mails.
14  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Epic kites zoekt teamriders/promotie riders. Gepost op: Mei 19, 2010, 00:07:14
Reacties op mails komen er aan.
Ongeduldig? Goed zo! Grin

Ik ben momenteel vooral bezig met de Graphics voor 2011.  Dimitri is ondertussen bij Momi de kiteshaper om de laatste hand te leggen aan de kites zelf.
De deadline is al snel voor de graphics dus daar focus ik me eerst op en geeft me wat tijd reacties binnen te krijgen.

gr Jeroen
15  Algemeen / Trefpunt / Re: Omgeving Groningen, waar gaan we kiten? Gepost op: Mei 17, 2010, 00:35:31
Lami, toevallig gesprongen vlak voor de dijk wat niet goed ging???
Heb verder weinig mee gekregen.
16  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Epic kites zoekt teamriders/promotie riders. Gepost op: Mei 17, 2010, 00:14:00
Dimitri Maramenides was het gezicht van Eclipse en eclipse is in zijn ideeen opgericht door Chris Cousins. Chris is de enige baas van Eclipse, dimitri was niks meer als een Sales spokes person. Door de interne problemen tussen Chris en Dimitri is Dimitri zelf verder gegaan en is Epic Kites begonnen wat van hem en zijn familie is. Zijn naam en zijn familie direct verbonden met hoe hij de zaken regelt en daarom is de klant dus extra belangrijk.

Tussen eclipse en Epic is dan ook totaal geen band meer. Ja evt de oude shaper van Eclipse is ook de shaper van Epic want deze wou heel graag weer met Dimitri in zee.

Dimitri is nu ook bezig de 2011 gear aan het testen en binnenkort zullen de fabrieksmedewerkers weer gaan knippen, plakken en drukken.
Ben nu nog even druk bezig de ontwerpen af te maken voor de fabriek. En de laatste kleur combis door te nemen.

Ik ga proberen de eerst komende tijd wat vaker richting de kust te komen gezien ik zelf in het Noorden woon en zelf het meest te vinden ben op workum/mirns en lauwersoog vooral.
Ik zal posten wanneer ik zeker weet dat ik ergens heen ga. voor tests.

Tevens kunnen de echte zuiderlingen altijd bij Reflex terecht die jongen vaart toch al zoveel.

17  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Epic kites zoekt teamriders/promotie riders. Gepost op: Mei 14, 2010, 13:43:00
@ Tom, dacht je echt dat ik nog niet nadacht over jou als teamrider/promotie rider (whatever suits you the best)

Enige probleem aan het geheel.... je bent zoooo gek op je slingshotjes.
Maar ik was zeker van plan je de hele ratteplan gronding te laten testen om je misschien over te kunnen halen. Maar Slingshot zit je wel in et hard dus makkelijk zal et voor geen enkel merk zijn. Neemt niet weg dat ik et wil gaan proberen Grin

(nieuwe lmtd 10m 2011 helemaal, maar das nog geheim Grin )
18  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Epic kites zoekt teamriders/promotie riders. Gepost op: Mei 13, 2010, 21:28:53
Hey Belgarath

Dat was Koen, die is inmiddels teamlid geworden.

De setting waar je toen mee gevaren hebt waren verre weg van ideaal, denk dat je de nieuwe settings lekkerder vind en snelheid van de 14 is idd redelijk niet heel bijzonder maar zeker niet langzaam.
19  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Epic kites zoekt teamriders/promotie riders. Gepost op: Mei 13, 2010, 19:45:33
Kites worden over het algemeen juist geroemd om hun stabiliteit. De Renegade is super stabiel, de Screamer eigenlijk ook maar wel minder als de renegade.

Unhooked met de screamer gaat prima gezien dimitri et zelf veel doet, MAAR ik denk dat de kite af en toe teveel pull heeft. Relatief gezien hebben de kites enorm veel power.
20  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Epic kites zoekt teamriders/promotie riders. Gepost op: Mei 13, 2010, 19:34:59
Dimitri vaart heel veel unhooked met zn screamers dus zeker kan je met de Screamers unhooked bezig.  Ga je alleen iets meer voor de wakestyle is de Renegade beter aan te raden. Die heeft wat meer voorwaartse pop.

De Screamer heeft wat meer een C Feeling (zeggen ze) ik heb zelf wat te weinig ervaring met C kites om dat goed te beoordelen.  Is Hard en hoog en hangtime je motto zit je hier zeker goed. Het is geen kite voor beginners je moet absoluut wat harder je best doen om er uit te halen wat er inzit.

De Renegade is zeer goed te vergelijken met de Delta kites. Alleen is het geen Delta. Het is echt een Allrounder met zn pieken in wakestyle en waveriden.

Ik hoop binnenkort weer eens fatsoenlijke wind voor Mirns te hebben zodat ik daar met wat kites heen kan gaan om te laten testen.
21  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Epic kites zoekt teamriders/promotie riders. Gepost op: Mei 13, 2010, 00:45:58
Gezien alle andere merken ook druk op zoek zijn doe ik ook maar mee met de we zoeken teamriders vraag.

Epic kites is op zoek naar riders in Nederland en Belgie. Als je interesse hebt stuur dan een mailtje naar jeroen (@) epickites (.com) en vertel wie je bent en waarom jij geschikt bent voor epic kites, wat je kunt en waar je vaart. Fotos waarin je skyhigh gaat worden altijd gewaardeerd.

Epic kites heeft 2 verschillende kites waarmee je zou kunnen varen beide hun eigen stijl. Om daar niet teveel reclame over te maken kijk maar op www.epickites.com.

Wat het belangrijkste is. toffe persoonlijkheid, vaak op de spots. Heel goed zijn is uiteraard mooi meegenomen maar zeker niet het belangrijkste. Leeftijd vind ik niet geheel belangrijk als je maar enthousiast en positief bent.

Het voordeel voor jou is dat jij je kites voor inkoopsprijs kan krijgen, heerlijke kites kan vaart. En ik heb wat kleine tripjes in gedachten maar ben aan het uitpluizen of dat haalbaar is.

Om je een idee te geven van epic kites de volgende filmpjes (die ook wel her en der langs gekomen zijn)


http://www.youtube.com/watch?v=nuB-i7_FzbI



http://www.youtube.com/watch?v=FhMMscC90Mk



http://www.youtube.com/watch?v=L5jgU7Ac_mg


Ik probeer dit seizoen langs de spots te gaan maar zal vooral in het noorden actief zijn gezien dat mijn homespots zijn.
22  Algemeen / Buitenland & Travel / Re: Vlieland ...help Gepost op: Maart 14, 2010, 14:23:31
Heb zelf op vlieland gewoond een halfjaartje. Op seeduyn gewerkt was een erg leuke plek. En idd vlieland is heerlijk. Helaas zal ik dr voorlopig maar even niet heen gaan.

Op zich is de oostkant, even onder het dorp de meest perfecte spot die ik ken. Helaas mag er niet gevaren worden. Ook vlak bij de veerboot is verschrikkelijk mooi.
23  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Sticked 2010 Gepost op: Februari 20, 2010, 23:35:16
Ik heb ze een mailtje gestuurd omdat ik er ook graag bij wou zijn. Ik kreeg eigenlijk als antwoord nog even geduld te hebben want verdere informatie zou volgen.
Zal dus wel doorgaan maar hoe en wat....
24  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Epic Kites van Dimitri Maramenides Gepost op: December 01, 2009, 18:53:35
Hier een nieuwe video, Details info over de Renegade.


http://www.youtube.com/watch?v=UVw-73dRXKA&feature=sub


En een actie video van Dimitri op de renegade. Strapped surfboard. En kiteloops.


http://www.youtube.com/watch?v=0feGTLPQBok&feature=sub
25  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Epic Kites van Dimitri Maramenides Gepost op: November 17, 2009, 00:35:07
Tis ook niet mijn ding.. ongeloofwaardig vooral. Maarjah. kennelijk werkt et ergens wel anders zouden ze et niet meer doen.
Dimitri heeft een leuk legertje teamriders, dus die beulvids die komen vast binnenkort wel.
Pagina's: [1] 2


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.