Laat berichten zien
Pagina's: [1]
1  Algemeen / Bijna ongelukken & ongelukken / Re: Rob van Wijngaarden overleden 2e kerstdag te Scheveningen Gepost op: December 28, 2016, 00:33:06
Mijn vrouw en ik hebben deze meneer uit het water gehaald samen met 2 andere wandelaars. Wij zagen dat er iets niet goed was.  Hij lag op een meter of 50 in het water met zijn hoofd boven water.  We kregen echter geen contact met hem. Langzaam dreven de golven hem naar de kust. Pas toen hij op een meter of 15 van de kust was,  sloeg een golf hem voorover en bleef hij zo liggen.  Op dat moment sprongen de 2 andere wandelaars het water in en kwamen wij aangerend om verder te helpen.  Nadat wij hem op het strand hadden gekregen ben ik direct gestart met reanimeren.  Ik kreeg vrij snel  hulp van een andere omstander die daarna hartmassage voor  zijn rekening nam. Ik heb hem gedurende de periode totdat hulpdiensten verschenen beademd. Ondertussen kwam nog een dame die ook ehbo had ons assisteren.  Zij heeft de hartmassage overgenomen.
Nadat het traumateam alles over had genomen zijn wij naar een restaurant gegaan om op te warmen en op te drogen.  Toen na een half uur de ambulance vertrok onder begeleiding van politie met volle sirene hadden we goede hoop dat hij het wellicht toch nog zou redden. Dit ondanks het feit dat ik van zeer dichtbij zag hoe slecht het met hem ging.
Wij hebben ons uiterste best gedaan met iedereen die zijn/haar steentje heeft bijgedragen.  Heel jammer dat het uiteindelijk niet heeft mogen baten.
Langs deze weg willen wij alle familie en vrienden heel veel sterkte wensen met dit enorme verlies!
Groeten Chris en Ellen
Pagina's: [1]


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.