Laat berichten zien
Pagina's: [1] 2 3
1  Algemeen / Buitenland & Travel / Re: snowkiten kitesurfspots IJsselmeer Gepost op: Januari 08, 2010, 13:23:02
zeker niet op watergaan snowkiten nu. Door de sneeuwlaag zal het ijs zeker niet dikker dan een centimeter of 5 zijn. Levensgevaarlijk...dus. Zoek een veld of weiland op zoals Naish-kiter zegt...veilig en evenveel lol!
2  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Zaterdag gaat het waaien! Gepost op: Januari 07, 2010, 14:11:59
weet iemand een goede plek om te gaan snowkiten dan? Wij willen zaterdag naar het hoge noorden afreizen....
3  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Welke kite hoger springen/hangtime Gepost op: December 24, 2009, 13:30:55
Ja lekker aankanten en die liojnen op spanning brengen.
4  Army of KiteLounge / KiteLounge / Re: Wanhopige noodkreet (kitehigh effect..) Gepost op: Mei 12, 2009, 16:29:50
nou omdat ik me echt kapot zit te vervelen op m'n werk heb ik hem ingevuld...succes enneh...we horen wel wanneer het Jager-feestje is hé;-)
5  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: ervaring windsurf.de Gepost op: Maart 18, 2009, 11:25:24
Bestel daar al jaren al m'n gear. Nog nooit problemen met levering oid en de problemen die ik had aan m'n materiaal (garantie) werden snel en vakkundig opgelost (Deutsche grundlichkeit hé;-).

Ik zou even een mailtje sturen waarin je vraagt naar de actuele prijs van het product dat je wilt kopen. Dan krijg je vaak dezelfde dag nog een reactie van Robin. Bij akkoord, krijg je een pdf met de rekening. Na ontangst van de betaling wordt het zaakje meteen naar je toegestuurd (verzendkosten meestal tussen de € 9 en € 15). Meestal heb je het dan binnen een dag of twee wel op de deurmat liggen.
6  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Kun je het als IKO instructeur maken om ... Gepost op: Februari 23, 2009, 17:00:01
Oh mensen toch, wat duurt die winter lang hé...
7  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: VACUUM(OPBERG)TASSEN Gepost op: Januari 03, 2009, 02:09:40
Dude, gewoon een vuilniszak gebruiken en met de achterkant van je pomp leegpompen en dicht tapen. Doe ik al jaren, is super simpel en kost geen drol. Als hij kapot gaat vraag je gewoon een nieuwe bij je hotel.
8  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: spraytop Gepost op: November 21, 2008, 13:12:18
Ander idee: duikpak kopen met titanium binnenvoering. Dat titanium zuigt zich tegen je lichaam en laat geen water door, helemaal super. Ik draag al twee jaar een 5mm (= lekker soepel) met een isolatiewaarde van 12mm. Vorig jaar de hele winter door gevaren en door de warmte wat dat ding oplevert zelfs geen schoentjes nodig gehad. Kreeg het pas koud als ik me stond om te kleden achter m'n auto:-( Zijn te krijgen vanaf ik dacht € 150 euro ofzo.
9  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Naish sites 2009 online Gepost op: Oktober 23, 2008, 15:11:51
Ja had hem ook gezien...men, die Naish Gun is echt té gaaf!
10  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Naish Wave CR Gepost op: September 16, 2008, 13:33:28
Hier heb ik inderdaad eens iets over gelezen in een Engelse boardtest. Dat was hun ook al opgevallen. Ik begrijp dat Naish bewust dezelfde materialen gebruikt als bij golfsurfboards om het surf gevoel niet te verliezen. Ik geloof dat de 2009 boards wel versterkt zijn maar ja...das een beetje laat voor jou.
11  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: 08 Best bar stopper omdraaien Gepost op: September 10, 2008, 17:12:59
Ehm, ik heb ook een Waroo 08 maar eh...waarom zou ik dit omdraaien van de stopper moeten doen?

Overigens ben ik benieuwd naar wat foto's want begrijp niet echt veel van je verhaal...of ben ik de enige?!
12  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Gevlogen met Psycho4-12 Gepost op: Augustus 07, 2008, 09:04:55
Hoe subjectief is dit zeg...sorry, maar mag ik ff kotsen...denk je dat we stom zijn ofzo!

Ik zeg "minachting voor het hof"...dat is het Grin
13  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Horst - 'het zagen aan de stoelpoten' Gepost op: Juli 23, 2008, 14:35:07
Pffoei, dat zijn geen grappen. Zat net ff op de site van de Vogelbescherming te kijken of ik daar iets over hun standpunten kon vinden inzake kitesurfen etc. Maar daarover wordt niets officieel gemeld richting de leden (zo'n slordige 130.000 stuks).

Het lijkt me in iedergeval duidelijk dat er dialoog moet komen tussen de Vogelbescherming en het NKV. Of is er al toenadering gezocht? Dit zaakje in de media uitvechten lijkt me ook niet de oplossing!

PS. foto hanglos vind ik ook niet echt kunnen nee
14  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Horst - 'het zagen aan de stoelpoten' Gepost op: Juli 23, 2008, 14:16:09
Pfft, er lijkt wel een soort hetze te zijn ontstaan onder de vogelbeschermers. Heeft iemand misschien een vooraanstaande vogelbeschermer kwaad gemaakt ofzo? Het lijkt wel een bestuurlijke doelstelling te zijn geworden binnen de vogelbescherming om kitesurfers het leven zuur te maken. Dat ze daarbij deze niet onderbouwde onderzoeken gebruiken doen ze toch best slim. Verdeel en heers principe, toegepast middels een goedkoop onderzoek in de media. Reken maar dat er (gemeente) ambtenaren gevoelig voor zijn en hoppa...daar hangen we met onze mooie sport.

Het lijkt me inderdaad tijd voor een onafhankelijk. Dan hebben we (lees: de regiovertegenwoordigers) in iedergeval iets in handen om het tegendeel te bewijzen. Er zal vast al over nagedacht zijn hoor maar we hebben binnen de kitesurf gelederen toch ook wel mensen die kaas gegeten hebben van dergelijke onderzoeken, media én de juridische aspecten? Maar goed, ik kan niet in de keuken van het NKV kijken dus misschien denk ik wel te simpel.


 
15  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Betalen per spot Gepost op: Juli 14, 2008, 22:11:12
Straks kunnen alleen de rijke mensen nog kiten !!!

ff off topic hoor maar moest ff lachen...goeie quote dit. Sta je daar met in je blinkende nieuwe kitehose met je $$$$$ kiteset!!! Geloof niet dat je kunt spreken van "arme kiters", wel?!?! YeSS

Maar goed, ga door met de discussie...best vermakelijk dit Grin
16  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Erik de Berik flikt t weer,ongeluk op scheef! Gepost op: Juli 10, 2008, 09:49:12
Hmm...klinkt een beetje als dat verhaal van die inbreker die steeds in de bak belandde...mischien moet jij ook een andere hobby gaan zoeken?!  YeSS
17  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Filmpje Camerabehuizing kwijt Gepost op: Juli 09, 2008, 16:09:54
Helemaal top...thanks!
18  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Filmpje Camerabehuizing kwijt Gepost op: Juli 09, 2008, 15:24:17
Ik ben op zoek naar het filmpje of de beschrijving van het zelfbouwen van een onderwatercamerabehuizing (mooi woord voor scrabble trouwens Grin). Ik dacht dat hij bij dit topic hoorde (http://www.kitehigh.nl/forum/index.php/topic,29001.msg341115.html#msg341115) maar kan hem nergens meer vinden.

Iemand enig idee waar hij staat?
19  Algemeen / Trefpunt / Re: Mirns... gaat de goede kant op MAAR..... Gepost op: Juni 29, 2008, 07:30:44
Okee, klasse verhaal...maar dan. Ik sta vandaag mijn vriendin een lesje te geven (ja ben IKO, vaar al (10) jaren op Mirns, kom NOOIT in de zwemzone, start veilig en netjes m'n kite in het juiste gebied, probeer zoveel mogelijk uit de bufferzone te blijven én snap nu ook waarom je dagje niet zo goed was Idefixe) en ik ga samen met haar net binnen de vaarzone nog voorbij de gele boei staan(want het natuurgebied én de regels respecteren we immers). Zoals het hoort dus.
Worden we daar toch ff letterlijk en figuurlijk geterroriseerd door een Duitser. Ik ken die gast niet maar heb hem wel eens vaker gezien, hij heeft zo'n rare neusknijper! Steeds vlak voor m'n vriendin langs varen, bijdehand, grote bek en maar roepen dat we op moeten rotten omdat hij geen hoogte kan houden en weet ik wat niet meer. Het sloeg werkelijk waar nergens op. Daar sta je dan met iemand die super enthousiast is over de kitesport en nu ineens bijna bang op het water is. 'T is dat m'n vriendin niet meer controle had over d'r kite en ik bij dr moest blijven, maar was echt in staat om die vent een beuk te verkopen, niet normaal wat een aso.
Maar goed, door dat soort mafkezen wordt je dus gedwongen om IN de bufferzone gaan staan. En dat hebben we dus gedaan (metertje of 30/40). Ja ik weet dat het allemaal niet mag maar wat moet je dan.

Moraal van het verhaal, ik snap ieders verhaal en begrijp de argumenten (en consequenties)donders goed maar ik heb vandaag ook aan den lijve meegemaakt wat de tollerantie in het kitewereldje betekent. Kortom, ik snap na vandaag héél goed waarom Manfred voor de VEILIGHEID van z'n studenten kiest. Je kunt gewoon niet normaal les geven in de vaarzone, no way. Is het niet de kwade blikken, dan zijn het wel de geoefende mafkezen die met hun gedrag het gevaar veroorzaken. En als een school (die notabene 60% van de kiters daar op het board geholpen heeft) door dergelijk gedrag gedwongen wordt in de bufferzone te gaan staan dan hebben we dat aan ons allen te danken...maar kijk dan niet de school  aan! Want in dit geval zorgt Manfred niet alleen voor de veiligheid van zijn cursisten maar ook voor de veiligheid van de rest!
20  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Nieuwe site Telstar Gepost op: Mei 30, 2008, 19:35:45
Ik heb ergens een een artikel gelezen van een vent die z'n brood verdiende met dit soort aanbiedings/prijsvraagfouten. Ik geloof dat het namelijk wettelijk gezien zo is dat je ze de prijs dan ook aan moeten bieden. Beetje vergelijkbaar met die actie van de Wehkamp (geloof ik) waarbij ze een dikke plasma-TV aanboden voor een tientje op hun site door een typefout. Is ook een dikke rechtzaak geworden met honderden claims. 
21  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: ozone bar Gepost op: April 21, 2008, 18:02:15
Sjors, ik heb nog zo'n Naish ding liggen. 'k doe er niets mee dus je mag hem zo hebben. Moet je hem wel op komen halen (woon in Arnhem;-)
22  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Verpest je spot ==> Mirns Gepost op: April 21, 2008, 17:57:51
Tsja, stijfkoppen heb je er altijd bij. Ik zou ook zeggen spreek die lui aan...maar begrijp ook dat je niet 500 meter door heup diep water terug wilt lopen (terwijl je vooraf de reactie van die gasten wel weet).

Ik denk echter dat er een maatschappelijk belang schuilt in dit soort zaken. Ik bedoel, je bent vast niet de enige geweest die het gezien heeft...dus waar was de rest?! Blijkbaar was het upwind blijven voor veel gasten toch belangrijker dan het open houden van de spot, door die gasten ff uit de no-fly-zone te halen. En straks staan we met z'n allen weer te janken als de regels aangescherpt worden of de spot dicht gaat. Begrijp me niet verkeerd, ik vind het één grote klotezooi dat we van de regels aan elkaar hangen in dit land...maar dit voorbeeld geeft wel aan dat we met z'n allen niet volwassen genoeg zijn noch over het verantwoordelijkheidsgevoel beschikken om ons aan de regels te houden of om dit soort zaken zelf op te lossen.  

Ha misschien moeten we dan oom agent maar achter z'n speedgun halen en met een bootje op het water zetten om boetes uit te schrijven voor dat soort gasten (NOT!)
23  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Golven Wijk en IJmuiden Gepost op: Maart 04, 2008, 00:04:22
Nou, ik kite vrij veel op IJmuiden maar vind het eigenlijk altijd een enorme klotsbak. Ook met ZW en zeker als je dichter bij de pier komt. Net alsof de golven terugkaatsen en een soort van tweede deining veroorzaken.

Maar goed, afgelopen weekend was het echt super en heb ik voor het eerst zo'n "wauw-sessie" gehad. Inderdaad omdat de golven wat rielakster aankwamen maar ook zeker omdat het pal aanlandig was.
24  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Loonslaaf Gepost op: Maart 03, 2008, 17:04:18
Na een heerlijk weekendje kiten zit ik hier weer de loonslaaf uit te hangen achter m'n computer op een bureaustoel Embarrassed Vraag ik aan m'n collega, "goh, wat heb jij gedaan dit weekend?" "Nou" zegt hij. "zaterdag heerlijk in het bos gewandeld met m'n vrouw en de hond, zondag naar oma geweest voor een koppie thee en 's avonds lekker op de bank". "En" vraagt hij, "jij nog iets leuks gedaan dit weekend?" "Tsja, niet zoveel bijzonders zeg ik...beetje gesport!" uitgaande van het feit dat deze dooie diender er toch geen bal van snapt als ik hem probeer uit te leggen hoe het voelt als er twee dagen adrenaline door je aderen stroomt wanneer je met pakweg 27knts en 3 meter swell kiteloops loopt te trekken op zee en nu door de spierpijn nauwelijks een deur open kunt doen.

Wat een heerlijke sport hebben wij toch!
25  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: de nieuwe naish trapeze's Gepost op: Februari 13, 2008, 17:09:00
Ik heb de Elite al een maad of twee in m'n bezit en ben er net een week of drie mee op vakantie geweest. Echt een top trapeze! Wat mij betreft beter dan die Mystic trapezes (maar dat is natuurlijk persoonlijke voorkeur). Die had ik eerst maar hield er pijn in mijn rug van over en de schuurplekken waren gewoon té erg. Die schuurplekken had ik met name in het buitenland, als je geen pak of alleen een lycra draagt.

Ik ben geen teamrider oid maar dit is verreweg de beste trapeze die ik tot nu toe aangehad heb.

Doe er jullie voordeel mee.
Pagina's: [1] 2 3


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.