Laat berichten zien
Pagina's: [1] 2
1  Algemeen / Gevonden / Vermist / Gestolen / Lieuwe board vergeten Gepost op: Juli 06, 2015, 23:41:25
Hi,

Ik ben afgelopen woensdag mijn kiteboard vergeten in Edam en ik kom er nu pas achter ivm kitespullen in de auto. Het is een board van 138, geel logo van Lieuwe en transparant topsheet. Heeft iemand m'n board gezien of gevonden?

Grt,

Robert
2  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: Foreshore testdag a.s. zaterdag of zondag Gepost op: Mei 11, 2013, 10:00:21
Vandaag zijn we aanwezig vanaf 12.00 op IJmuiden!
3  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Foreshore testdag a.s. zaterdag of zondag Gepost op: Mei 07, 2013, 12:31:49
Foreshore.nl organiseert a.s. weekend een testdag op IJmuiden. Flexifoil , Blade , Nobile en Future Kiting zullen aanwezig zijn. Vanaf een uur of 12 op zaterdag of zondag. Zoals het er nu uitziet zullen we zaterdag aanwezig zijn. Hou onze Facebook pagina: https://www.facebook.com/ForeshoreBoardsports in de gaten voor meer informatie.

Sowieso te testen zijn:

Flexifoil Hadlow ID 2013
Flexifoil MK2 Hadlow board 2013
Blade Trigger
Blade Prime
Blade Fat Lady
Blade Deuce board
Blade Sanchez board
Nobile 50/50 kite
Nobile 50/50 board
Nobile NHP board
Nobile T5 board
Future kiting F12 board

4  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Gopro Hero of Hero 3 White Gepost op: April 19, 2013, 16:09:05
De vorige edities van GoPro zijn overigens niet helemaal te vergelijken. De Hero 1 is niet te vergelijken met de White Edition. De White Edition heeft een sterkere accu, low-light prestaties zijn iets beter (niet zo goed als de Black maar toch) en er zit een flat lens verwerkt in de housing voor betere beelden onder water. Ook is de body van de camera zelf en de kwaliteit van de lens beter zijn dan zijn voorganger. Oftewel, meer waar voor je geld!
5  Algemeen / Gevonden / Vermist / Gestolen / Re: Brunotti board Youri Zoon verloren Ouddorp Gepost op: April 19, 2013, 16:00:59
Heb je al op marktplaats gekeken of er eentje opstaat die je herkent? Wink
6  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: nieuw board of nieuwe kite (lightwind uitbreiding) Gepost op: April 19, 2013, 16:00:26
Dan zou ik er een grote kite (12/14) bij kopen, daar kun je relatief sneller mee varen met je 134x40. Altijd afhankelijk van stroming, chop etc. natuurlijk maargoed. Waarom wil je er een grote kite bij?
7  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: GoPro Hero 3: Black Edition Gepost op: Oktober 25, 2012, 19:26:24
Jawel is wel een surf editie Black surf alleen geen floatie.. beetje raar ik zla eens een bericht posten op de fb site.

http://gopro.com/cameras/hd-hero3-black-edition-surf


Misschien verandert er nog iets in de packages, maar voorlopig niet denk ik. Er komt ook een Adventure (bij de 2: Outdoor) en een Motorsports. Wel gek inderdaad dat de Floaty er niet bij zit.
8  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: GoPro Hero 3: Black Edition Gepost op: Oktober 18, 2012, 10:50:53
Kreeg gister een mailtje van de importeur. Adviesprijs voor de GoPro HERO 3 Black Edition wordt 449,99 euro en heeft veel voordelen. Ingebouwde Wi-Fi + bijgeleverde remote, Dive Housing is onnodig door de ingebouwde flat lens en dan inderdaad nog maar niet alle resoluties en fps mogelijkheden te noemen. Ook de 30 12MP foto's per seconden is insane! GoPro 3 Black Edition en HERO3 accessoires worden in beperkte oplage in december beschikbaar, dus er zal wel een run op komen. Via U.S. orderen kan niet naar NL, dat gaat denk ik netjes via importeurs om de vraag een beetje te kunnen controleren. Overigens is de prijs na invoer bijna hetzelfde (430) en zit je met je support en garantie, mocht je hier gebruik van willen maken.

http://www.dutycalculator.com/


Wat zal die wel allemaal niet kunnen dan zeg. Go Go(Pro) Gadget


[edit] berichten samengevoegd
http://www.kitehigh.nl/wiki/Kitehigh/Siteonderdelen/Forum/Handleiding/Bericht%20bewerken
9  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Het grote Winkel-aanbiedingen topic Gepost op: Maart 20, 2012, 22:25:40
Hoi Evan, Ik zag de post van Roland en daar moest ik even op reageren, aangezien we in het proces zijn de actie op te zetten. Mijn post was puur informatief bedoeld, voor zover dit kan met een bericht van al reeds commerciële aard. Bedankt voor je info, ik ga er eens serieus naar kijken.

Betreft de korting als aankoopbedrag: dit kunnen we nu niet doen. Wellicht later dit jaar wanneer de 2013 modellen bekend worden, maar meer daarover tegen die tijd.
10  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Het grote Winkel-aanbiedingen topic Gepost op: Maart 20, 2012, 13:25:10
Bij de Flexifoil kites een gratis GoPro 2 Naked: http://www.foreshore.nl/kitesurf/kites


Tot zover onze 'quit' start van de actie hahaha. De actie geldt voor alle complete 2012 kites van Slingshot, Mutiny, Flexifoil en Blade en je kunt ook kiezen voor een gratis Animal wetsuit, Trainer kite of Wavecave. Binnenkort tevens ook Brunotti kiteboards verkrijgbaar! We zijn nog bezig om voor 40 euro de upgrade naar de GoPro edities(Surf, Outdoor of Moto) te doen. Bij vragen mail info@foreshore.nl
11  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: Slingshot At NitroCity Gepost op: Februari 16, 2012, 17:39:27
https veranderd in http en nu werkt het wel:-)

Top, ik vond het al vreemd . Mooi park he?! Zou ik best eens heen willen. Wie o wie? Smiley
12  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: Slingshot At NitroCity Gepost op: Februari 15, 2012, 18:41:41
Kak, hoe voeg ik video toe?
13  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Slingshot At NitroCity Gepost op: Februari 15, 2012, 18:37:04

http://vimeo.com/36829303


The Slingshot team went down to panama to test some product out at Travis Pastrana's new actions sports resort, NitroCity. NitroCity boasts world class accommodations, five star kiteboarding, a system 2.0, a skatepark, and a full size motocross track all on site. Its the Place to Play. nitrocitypanama.com/

Alex Fox, Eric Rienstra Greg Norman Jr., Matthew Sexton, and Mauricio Abreu all make the trip for Slingshot's frist team adventure of 2012. Enjoy the action!!

Huge Thanks to: Hayes, Walter, Ana Carolina, and Batman

music: Drivepilot - Halo

edit: Filibuster Films flbstr.com
14  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: Addiction - snow & ijskiten @ Mirns Gepost op: Februari 13, 2012, 16:56:33
Ik gok after effects,
En een zeer fijne edit  ThumpsUp

After Effects is niet echt fijn editen. Misschien bedoel je Premiere? Dat boardje is idd wel nice zeg!
15  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: Input: Nieuw kiteblog info + video's Gepost op: Februari 12, 2012, 01:53:25
ik vind het wel een goed initiatief als winkel...
persoonlijk als ik wat koop lees ik graag wat onafhankelijke reviews
beginners informeren etc. is natuurlijk altijd goed.

wat wel betekent dat als je het wilt laten slagen, er ook genoeg mensen moeten reageren
je kan natuurlijk ook linken naar reviews op kh/hl (als dat mag trouwens  Huh )

Ja, er mag zeker gelinkt worden en dat is denk ik wel goed om zoveel mogelijk informatie te kunnen tonen. Het is nog wel eens lastig een concreet overzicht te hebben, omdat er zoveel gezegd wordt en dit verspreid over verschillende fora en websites gepost is. De reviews zijn ook meer testverslagen, vooral geproduceerd door teamriders waar we wel van verwachten dat ze eerlijk zijn. We blijven er mee doorgaan en het proces optimaliseren, zodat we wel wat belangrijks te melden hebben Smiley
16  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: Input: Nieuw kiteblog info + video's Gepost op: Februari 12, 2012, 01:50:53
Ik kan het beste refereren naar een ouder discussie hier op kitehigh. Zie ook: http://www.kitehigh.nl/forum/index.php?topic=31981.0
17  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: Input: Nieuw kiteblog info + video's Gepost op: Februari 10, 2012, 19:03:43
Thanks trouwens Smiley
18  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: Input: Nieuw kiteblog info + video's Gepost op: Februari 10, 2012, 19:03:34
iets van: door de bomen het bos niet meer zien.........
Kitehigh, Hanglos, Kiteforum, Oase, Facebook ( met diverse subgroepjes voor allerlei locaties ) enz enz
Maar goed, succes

Klopt ook wel een beetje, maar dat is nu eenmaal hoe het is. We zijn ook geen forum, we zijn een blog die artikelen, reviews en filmpjes plaatst. Nieuwe info en tests worden altijd gewaardeerd. We proberen niet de grote fora te vervangen, meer een toevoeging te zijn hierop.
19  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: Input: Nieuw kiteblog info + video's Gepost op: Februari 10, 2012, 15:23:32
Ach ook al denk/zeg je iets informatiefs toe te willen voegen, uiteindelijk is het doel natuurlijk om spullen te verkopen en geld te verdienen.

Ja, maar dit proberen we dan wel te doen door van toegevoegde waarde te zijn voor diegene die koopt, en voor de rest van de kitewereld. Omdat we zelf ook graag kiten en überhaupt al vaak informatie opzoeken, kunnen we deze net zo goed delen.
20  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: Input: Nieuw kiteblog info + video's Gepost op: Februari 09, 2012, 23:03:24
Een Delta kan toch ook een SLE zijn? Supported Leading Edge betekent toch niets meer dan dat de bridle als het ware de LE "steunt"?

Daarmee is een SLE toch (altijd) een 4-lijns kite? En een C-kite kan SLE zijn. Bow is meestal SLE.

Ja, dat is dus een beetje het ding. Hoe ga je de kites onderscheiden? In de basis heb je de C-shape en Bow en alles wat daar tussen zit. De search van de meeste fora vind ik echt zwaar onder de maat, aangezien je niet kunt selecteren op datum of relevantie(meeste reacties?). Ik hoop dat we met ons blog relevant kunnen zijn en up to date met onze info.
21  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: Input: Nieuw kiteblog info + video's Gepost op: Februari 09, 2012, 20:11:25
Hey jongens, blijkbaar werd onze provider (en dus onze server) aangevallen door een ddos aanval. Al de 2e keer deze week, dus dat wordt misschien wel een claim. De site is in ieder geval weer in de lucht Smiley. We hebben overigens voor Facebook gekozen om zo een discussie op gang te brengen, maar wellicht dat we nog een optie voor gewone reacties online gooien Smiley

We stellen eigenlijk ook dat SLE's en Delta's ook een type bow zijn in de basis, dus we zijn het met je eens. Wellicht dit nog iets meer verduidelijken in onze taal. In ieder geval bedankt voor de input!
22  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: Input: Nieuw kiteblog info + video's Gepost op: Februari 09, 2012, 13:35:11
Even azijnpissen: ik zie toch wel een aantal zaken die discutabel zijn.

Zo lees ik o.a.:
Ben je een beginner? Dan zal een 5-lijns bow kite het beste bij je niveau passen;

Prima initiatief verder.


Dank voor je reactie. Er zijn altijd zaken discutabel, dat is wat we ook graag stimuleren. Dit is wat wij vinden, maar om nog waardevoller te zijn voor diegene die het artikel leest, is meer informatie nodig van anderen die er op reageren. We weten veel, maar niet alles en daarom is aanvullende informatie of een kritische noot altijd welkom. Wat voor soort kite vind jij (ook) geschikt voor een beginner? een 4-lijns bow(of SLE en Delta)?
23  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Input: Nieuw kiteblog info + video's Gepost op: Februari 09, 2012, 00:34:04
Hey allemaal,

We hebben gemerkt dat er soms informatie onderbelicht blijft over bepaalde kitesurf onderwerpen. Foreshore.nl, online boardsportshop, heeft nu een kiteblog waar we kitesurf info zullen posten over onbelichte onderwerpen, nieuwe ontwikkelingen en soms wat vermaak d.m.v. reviews of ons zelf geproduceerde kite.tv. Graag horen we van jullie of er een onderwerp is wat jullie graag belicht willen zien. Of misschien heb je een vraag wat je het antwoord niet van hebt. Bijvoorbeeld hoe je lichaam wordt belast tijdens het kitesurfen, waarom lijken bijna alle kitevideo's op elkaar, of de vraag of Bas Koole niet ook stiekem een Nederlands vriendinnetje heeft...  YeSS We willen graag een waardevolle bijdrage leveren, dus concrete feedback en gekke, uitdagende ideeën gaan we graag mee aan de slag. Reageer ook vooral op onze huidige artikelen, misschien mis je wel wat informatie. Check it out! http://www.foreshore.nl/kiteblog

Thanks! Team Foreshore.
24  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: GoPro2 massakorting? Gepost op: Januari 25, 2012, 14:24:14
Maargoed, daarom kun je ook terug bij mij.
25  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: GoPro2 massakorting? Gepost op: Januari 25, 2012, 13:09:28


Ja, ga daar maar eens mee terug als je problemen hebt...
Pagina's: [1] 2


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.