Laat berichten zien
Pagina's: [1]
1  Algemeen / Trefpunt / Re: Omgeving Noordholland, waar gaan we beulen??? Gepost op: Juli 07, 2015, 23:18:09
Kom ik aan in Castricum aan Zee voor mn eerste kite sessie dit seizoen met mijn 10m Rebel... heb hem niet eens uitgepakt xD Iedereen liep te knallen met 7 meter kites.
2  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Iemand bekent met ADI kites? Gepost op: Juli 06, 2015, 22:43:40
De kiteschool waar ik voor gewerkt heb in Mui Ne, Vietnam (www.vietnamiteboardingschool.com) geeft er lessen mee. Ze zijn nog steeds druk bezig de kites te verbeteren waarbij de laatste 2 jaar grote stappen gemaakt zijn. Daarnaast zijn ze goed betaalbaar.

Ik ben zelf echter  niet ervaren genoeg om er diep op in te gaan. Als je meer informatie wilt over de handling van de kites PM me dan gerust voor de contact gegevens van mijn voormalig werkgever of kijk even op de website bij contact. Ik weet zeker dat hij graag de tijd neemt je verder te informeren over zijn ervaring met de kites. (in het engels)
3  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Starters set, North Neo/Evo/Rebel, Cabrinha Radar, Naish Park ..... Gepost op: Juli 01, 2015, 13:33:42
Vorig jaar ben ik net als jij begonnen met kiten en heb als beginners setje een North Rebel met dus 5 lijnen aangeschaft. Er is een grote groep die beginners afraad om met 5-lijnen te kiten.

Het grootste probleem ontstaat denk ik bij het vele malen laten crashen van je kite waarbij de kans ontstaat dat de 5de lijn om je kite heen wikkeld. In de 7 maanden dat ik in Vietnam heb gekite is dat mij 1x overkomen doordat de golven mijn kite liet rollen. Dan heb je ook meteen een teringzooi als dat gebeurd. Alles meteen los gooien en zorgen dat er geen kracht op je 5de lijn staat anders trek je de lijn dwars door je kite heen.

Afhankelijk van je eigen kite niveau en locatie (op het ijsselmeer is de kans dat je kite omrolt door een golf nihil) zou ik hier nog even rekening mee houden.

Daarbij was mijn North Rebel 10m erg geliefd bij de locale kitesurfers voor zn ziek lange hang-time en stabiliteit. Ik heb er nooit spijt van gehad dat ik deze kite als beginner-set heb aangeschaft.

Succes met het maken van de juiste keuze!
Pagina's: [1]


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.