Laat berichten zien
Pagina's: [1]
1  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Nieuwe speeltjes binnen? Laat ze hier zien! Gepost op: Augustus 29, 2013, 03:44:07
Hierbij de beloofde foto's. De kite ondersteunt door mijn liefelijke assistentes (vader en neef, die in de schaduw verstopt is) zodat de graphics net wat beter tot hun recht komen. Ikzelf balancerend op de trampoline omdat het andere grasveld met net iets meer ruimte is overgenomen door een invasie van eenden, want eendenpoep leek me niet zo handig op je kite dus dan maar zo Smiley

Boardje is niet te stijf nog te flexibel en doet waar die voor gemaakt is  ThumpsUp
2  Algemeen / Trefpunt / Re: Strand Horst, wie gaat wanneer kiten? Gepost op: Augustus 29, 2013, 02:48:24
Hoogland, ligt bij Amersfoort. Horst is half uurtje rijden met de vierwieler.
3  Algemeen / Gevonden / Vermist / Gestolen / Re: Gestolen GoPro camera's en accessoires op de markt! Gepost op: Augustus 29, 2013, 02:43:35
Het gaat helemaal niet om het terugkopen. Het gaat erom dat de mensen die in contact zijn gekomen met de gestolen goederen niet de dupe worden, van bijvoorbeeld spullen waarmee geknoeid is.

Helaas, is dat niet zo simpel. Gewoon terugvorderen gaat namelijk niet zomaar.

Vertrouwen gaat er inderdaad op achteruit....
4  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Nieuwe speeltjes binnen? Laat ze hier zien! Gepost op: Augustus 28, 2013, 18:17:10
Ik heb ze al eventjes, maar door ziekte niet aan toegekomeom al te posten.

9m Zian Aquila
Cabrina tronic 136

3x meegevaren, kite voelt echt super vertrouwd en boardje heeft fijne bindingen en vaart goed!

Ben deze vakantie begonnen en zoek nog kiters om samen mee te varen en natuurlijk van elkaar te leren. Locatie zal voornamelijk Strand Horst zijn.

Fotootjes komen als ik door heb hoe dat moet xD
5  Algemeen / Trefpunt / Re: Strand Horst, wie gaat wanneer kiten? Gepost op: Augustus 28, 2013, 16:21:16
Hallo allemaal,

Sinds deze vakantie heb ik de mooie sport van het kitesurfen ontdekt. Ik ben alleen nog opzoek naar iemand of meerdere mensen om deze mooie sport samen te kunnen beoefenen. Zodat je van elkaar kan leren en je in ieder geval niet alleen op het water staat.

Het is mijn doel om het hele jaar te kitesurfen, mits het weer dit uiteraard toe laat en het niet te koud is.

De voornamelijke spot waar ik heen zal gaan is horst maar om met iemand of een groepje naar zee te gaan lijkt me ook super stoer.

Laat even weten of jij/jullie ook nog op zoek zijn naar een kitemaatje en wie weet kunnen we dan binnenkort een keer afspreken Smiley

Ik kijk uit maar jullie reacties!
6  Algemeen / Gevonden / Vermist / Gestolen / Gestolen GoPro camera's en accessoires op de markt! Gepost op: Augustus 28, 2013, 13:19:53
Gestolen GoPro camera's en accessoires op de markt!

Op zondag 18 augustus is er bij Suprasport in Haarlem een grote partij GoPro HD Hero3 camera's en accessoires ontvreemd.
De dieven hebben zich toegang verschaft tot ons pand met gebruikmaking van een sleutel van een (ex-)werknemer en diens alarm code. Deze code had nog geldigheid omdat hij dat weekend werk moest afmaken.
Alle GoPro camera's hebben een unieke code. De ontvreemde camera's hebben een serienummer beginnend met HD3BB en dan: 03131, 03133, 05133 of 06133. De code staat aan de buitenkant op de verpakking en op een stickertje achter de batterij. Het kan zijn dat de code van de verpakking afgekrabd is.
Wij hebben zelf al enkele camera's kunnen terugkopen in filialen van de keten Used Products. Deze camera's hebben ons vervolgens geleid naar een heler in IJmuiden en de vermoedelijke dief woonachtig in Alphen aan den Rijn.
Wij zijn zondag naar deze vermoedelijke dief gegaan om te vragen of hij onze goederen wilde terug geven. De vermoedelijke dief was zo bang dat hij de politie heeft gebeld en wij werden staande gehouden op verdenking van stalking.
Het is voor ons van zeer groot belang dat alle betrokkenen bij deze kraak worden vervolgd en gearresteerd. Tot op heden heeft de politie Haarlem nog weinig gedaan; onze aangifte van de diefstal is nog niet eens uitgetypt (we zijn een ruime week verder). Het korps in Leiden heeft een speciale afdeling helingpreventie en het korps in IJmuiden heeft wel al aangifte opgemaakt tegen de heler.
Iedereen die vermoedt dat zijn camera mogelijk bij ons gestolen is, wordt verzocht om met ons telefonisch contact op te nemen op nummer 023-5322853. De camera moet wel te koop zijn aangeboden op/na 18 augustus en het serie nummer moet beginnen met de cijfers hier boven genoemd (indien model black).
Wanneer u een winkel (pandjeshuis) heeft en de camera nog niet heeft verkocht, ook gaarne met ons contact op te nemen. Indien de camera van diefstal afkomstig is zullen wij de camera van u terugkopen voor uw inkoop bedrag. Wanneer u het product wilt houden, zal het kosteloos omgeruild worden voor een camera uit onze (nieuwe) voorraad. Indien u voor welke reden dan ook niet met ons wilt samen werken, wordt u verzocht met de plaatselijke politie contact op te nemen op nummer 0900-8844.

Wij missen onder andere de volgende goederen:

GoPro HD Hero 3 black camera's
GoPro HD Hero 3 Silver camera's
LCD Touch bacpac
Battery bacpac
Suction cups
Chest mount harness
The frame

Deel dit bericht. Wanneer dit bericht meer dan 500 keer gedeeld wordt, zullen wij een GoPro HD Hero3 black camera gratis verloten onder de mensen die dit bericht gedeeld hebben! Voor iedereen die ons een camera of accessoire kan bezorgen die bij ons gestolen is en hier ook bruikbare tips over heeft die kunnen leiden naar de daders, ligt een presentje klaar.

De Facebookpagina is te vinden onder Suprasport

Let op wat je koopt online!
Pagina's: [1]


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.