Laat berichten zien
Pagina's: [1]
1  Algemeen / Buitenland & Travel / Re: Sardinië Gepost op: Juni 14, 2012, 15:34:50
Bedankt jongens voor de info!

We nemen gewoon een tentje mee en gaan lekker camperen op campings wanneer mogelijk en anders zoeken we een bosje om achter te schuilen Wink

Het kost 100e om alle kitespullen mee te nemen, dus niet eens zo gek veel!

Is het te doen om het hele eiland te zien in 10 dagen of kunnen we dan beter een kant van het eiland kiezen? Zoals ik zei vliegen we naar alghero en vanaf cagliari, dus we zouden in principe aan één kant van de 'lijn' die de twee verbind kunnen blijven. Ik bedoel of langs het noorden naar cagliari of langs het zuiden. Wat is mooier denken jullie?

Heel erg bedankt!

gr

Mika
2  Algemeen / Buitenland & Travel / Re: Sardinië Gepost op: Juni 13, 2012, 18:56:46
Hey boys!

Ik ga van 13 augustus tot 25 augustus een bezoekje brengen aan sardinie met mijn vriendin! Ik ben er dus niet heel lang maar als ik dit allemaal lees gaat het bij mij ook kriebelen kwa kiten!

We gaan vliegen op alghero en dan terugvliegen vanuit cagliari, en daar tussen een auto huren. Nou wil ik jullie graag 2 vragen stellen!

1) we hebben geen ontzettend ruim budget (arme studenten) en hoeven ook absoluut geen luxe! Waar kunnen we het beste verblijven, campings of hostels? Wildkamperen ook een optie? Wat is er slim? Tips heel erg welkom!

2) Ik wil zelf wel een dagje kiten of misschien wel 2 als het even kan! Is het de moeite waard om mijn spullen mee te nemen in het vliegtuig. Ik dacht zelf aan kite, bar en trapeze mee en misschien ergens een boardje lenen? Board meenemen voor 60 euro is wel net duur! Kun je ergens materiaal huren onderweg?

Verder aan de mensen die in sardinie wonen, wat moeten we echt niet missen? Is het slimmer om bijvoorbeeld via porte polle naar Cagliari te rijden of via de west kant?

Alvast heel erg bedankt voor de info! Van de fotos lijkt het echt een paradijs!!

gr

Mika
Pagina's: [1]


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.