Laat berichten zien
Pagina's: [1]
1  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: Cabrinha safety alart - Power Bracket Seat (PBS) Gepost op: Mei 20, 2017, 14:54:19

Dan komt het goed. Heb tenslotte (bijna) de volle mep betaald bij een A-dealer in NL. De haast zit er bij mij alleen op omdat ik volgende week met vakantie ben en de kite mee gaat. Had het graag voor die tijd opgelost. Ik check de lijn wel af en toe op schade. Ziet er nu nog goed uit.
2  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: Cabrinha safety alart - Power Bracket Seat (PBS) Gepost op: Mei 19, 2017, 17:55:44
Thx ga vanavond eens kijken of ik die knoop kleiner kan krijgen.
Je verhaal van spanning op de lijnen aan beide kanten klinkt logisch inderdaad.

Wel vreemd dat de winkels (althans die ik heb gebeld) nog niet over de repair kit beschikken maar ook niet weten vanaf wanneer wel.
Nu maar via pryde group in Duitsland aangevraagd om er snel een op te sturen.
3  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: Cabrinha safety alart - Power Bracket Seat (PBS) Gepost op: Mei 18, 2017, 21:09:09
Hallo, ik lees al jaren mee op dit forum maar nu dan toch mijn eerste poste. Ik heb ook de 2017 cab. overdrive 1x recoil bar inderdaad met dat rvs power bracket seat deel. Moet ik dus vervangen.
Maar.. Lost het vervangen (monteren replacement kit) ook het probleem op dat de loop to loop connection van de flagging line zo stroef door de top funnel van de pu-tube gaat? Of is het alleen om het rvs deel te vervangen omdat dat risico op lijnbreuken geeft? Het is mij niet helemaal duidelijk.  Het kost best wat kracht om deze loop to loop knoop door de top funnel van de pu-tube te krijgen. Als ik het filmpje bekijk van cab. hoe te vervangen. Dan hergebruiken ze de originele flagging line.
De knoop lijkt dus niet dunner te worden.

Geeft niet echt een goed gevoel in de safety van de bar dat het zo stroef loopt. Oh ja... de bar is nieuw en heeft nog geen zand of water gezien. Is dus niet vuil.

Groeten, Vakantieman
Pagina's: [1]


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.