Laat berichten zien
Pagina's: [1]
1  Nieuws & Video / Techniek / Camera / Software / Re: Gopro eat ya heart out Gepost op: April 08, 2013, 14:20:57
Tussen "protune" en "normaal" zit qua beeld kwaliteit niet veel verschil in. Althans voor het blote oog.

Het verschil zit hem vooral in het naderhand bewerken van de beelden. Zie het als een .raw bestand voor afbeeldingen. In de protune mode zijn dus achteraf de witbalans, scherpte, verzadiging etc te veranderen cq. Aan te passen.

Heb de hero 3 black bij geen tijdje in bezit, protune mode is leuk maar doe er zelf weinig mee. 720 met 120fps of 1080p met 60fps is waar ik voornamelijk mee film. Een ander leuk iets is de 240fps mode waar je echt super Slowmotion opnames kan maken.

Maar al met al er zit een behoorlijk verschil in prijskaartje maar ook zeker in de kwaliteit. Het is maar net wat ieder er voor over hebt. Ik was ook  met alle Mount, etc bijna 800 eurotjes  lichter!!
2  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Nieuwe speeltjes binnen? Laat ze hier zien! Gepost op: Maart 21, 2013, 15:35:55
vandaag ook nieuw speeltje gekocht!!

GoPro hero 3 HD Black edition + diverse mountsets!!!

oja en gewoon voor de fun een landboard Libre Sirius!! voor de echte kouden dagen voor op het water!!!
3  Algemeen / Trefpunt / Re: Kitemaatjes Oostvoorne gezocht voor een beginner.... Gepost op: Oktober 18, 2012, 13:18:15
moet even kijken hoe ik zit met vervoer want het vrouwtje moet werken en heeft de auto mee, maar anders ben ik ook zeker van de partij!!!  loser

Handleiding citeren
4  Nieuws & Video / Nieuws & Video / kitesurf crash - typisch gevalletje voorrangs regel Gepost op: Oktober 05, 2012, 18:32:26

http://www.youtube.com/watch?v=7OrE2lMbZ_8
5  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Egoïstische beginners met zelfmoordneigingen Gepost op: Oktober 02, 2012, 08:55:12
een mooi en goed topic,

hoop ook zeker dat door de discussie die er onstaat er tot oplossingen gekomen kan worden. in ieder geval leer ik als beginnende kiter ook steeds nieuwe dingen. me kite op twaalf uur houden doe ik al niet als ik het water oploop maar om me waterstart te maken doe ik hem ook naar twaalf uur sturen en stuur hem dan in.

als ik ga oefenen of als beginner me rakjes wil gaan varen zoek ik ook altijd de rustige en vrije ruimte op. zorg dat ik altijd minimaal zo'n 50 meter vrije ruimte heb. maar dan mijn vraag??

ik loop een meter of 30 uit de kant, ik zoek de ruimte en kijk goed uit of er niemand in de buurt is. ik stuur me kite naar 12 uur doe me board aan me voeten en wil gaan starten dan kijk ik altijd nog of ik de ruimte heb om me kite in te sturen en op dat moment schieten ze zowel voor als achter me langs. diegene die me achterlangs passeert daar heb ik dan geen last van maar op het moment dat diegene voorlangs passeert en ik hem even niet ziet en me kite in zou sturen kan ik/wij dus een probleem hebben, door in elkaars kite te crashen.

doe ik het dan verkeerd of is diegene die tussen mij en de waterlijn voorlangs passeert diegene die fout zit. mij is over voorrang verlenen op het water uitgelegt hoe het werkt daarbij is mij ook vertelt dat iemand die start op de waterlijn voorrang heeft op het verkeer om het zo even te noemen die al koers vaart.

zoals ik ook al eerder zei op het forum er zijn spots die je als beginner zeker vermijd. ik zoek altijd de rust op en als het te druk wordt en ik kan voor me gevoel niet lekker meer oefenen omdat ik op dat moment teveel bezig ben met alles en iedereen die voor, achter en langs me vaart dan ga ik het water uit en wacht ik mijn moment wel weer af om rustig verder te kunnen oefenen.

6  Algemeen / Trefpunt / Re: Kiters uit Rotterdam , meld je! Gepost op: September 30, 2012, 09:04:27
ben het helemaal eens met jullie,

ik ben ook een beginnende kiter, heb de kite redelijk tot goed onder controlle en kan me metes varen. een spot zoals slufter is zeker geen beginnersspot. ik ben vaak op de brouwersdam zoek dan altijd de rustige plekken op en zodra het tij aanwezig is en ik zeker niet meer kan staan is voor mij het moment om te stoppen.

ik kan zeker wel zwemmen hoef niet perse grond onder me voeten te voelen maar wil eerst is goed kunnen varen zodat hetgeen wat je doet automatisme wordt en je je volledig kan concentreren op je medekiters. dus zal ik nooit dieper gaan tot een plek waar ik niet meer kan staan.

nu moet en wil ik er ook bij zeggen daar waar de spot echt aangegeven wordt als beginnenrs spot is het ook niet altijd even makkelijk. vaak als ik dan een rustig plekje heb en er me meters kan maken en oefen lijkt het wel of iedereen ineens denkt van laten we daar is gaan kijken en schieten de ervaren kiters je aan alle kanten voorbij.

ik zal spots zoals de slufter zeker nog vermijden en altijd een rustige plek zoeken zodat ik de ervaren jongens niet in de weg zal zitten. maar tenslotte moet iedereen die begint het leren en merk dat het respect voor een beginnende kiter dan soms ook wel ver te zoeken is.

zoals ik al zei als BEGINNENDE KITER VERMIJD JE DE SLUFTER zeker omdat de condities daar anders zijn en je niet eens goed en lekker kan oefenen, ook al zijn de poeltjes een magneet voor beginnende kiters respecteer de regels. maar wat doe je dan als beginnende kiter op een echte beginners spot zoals playa en de ervaren jongens willen ook allemaal aan de kant varen.
7  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: F-One 2013 Gepost op: September 27, 2012, 12:27:08
dat wordt waarschijnlijk een 9m pre-order dan in het black/red
8  Algemeen / Trefpunt / Re: Kitemaatjes Oostvoorne gezocht voor een beginner.... Gepost op: September 26, 2012, 18:18:19
idd bedankt voor de tips, het is zeker niet zo dat ik de gevaren zal opzoeken.

wat rutger al zei hou altijd de sites in de gaten ook met evt getij hoogtes.

als ik het echt niet vertrouw en ben op locatie vraag ik ook zeker of het verstandig is om het water op te gaan.

nogmaals bedankt voor het advies.
9  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: F-One 2013 Gepost op: September 26, 2012, 14:31:10
ik heb gehoord dat ze aamkomend weekend in de winkels liggen, gaat zeker even kijken want moet nog een 9 hebben. dan ga ik wel voor de black/red en miss nog een 7 erbij. maar dan moet het wel een leuk prijsje worden!!!
10  Algemeen / Trefpunt / Re: Kitemaatjes Oostvoorne gezocht voor een beginner.... Gepost op: September 26, 2012, 13:57:25
hey plitrr,

volgens mij heb ik jou al eens eerder gezien op de brouwersdam. ik ben ook een beginnende kiter en vaar zelf met een rode bandit 5 11m. miss is zaterdag een goed idee om af te spreken op oostvoorne maar zoals ireen al zij op de brouwersdam heb je een event.

ik stuur je wel een PM.

gr marcel
11  Algemeen / Trefpunt / Re: Kiters uit Rotterdam , meld je! Gepost op: September 25, 2012, 16:34:09
hallo mede kiters,

zag hier in dit topic toevallig ook dat beginnende kiters zich hier deden voorstellen,

Even een korte introductie over mijzelf,

Ik ben Marcel 33 jaar oud en kom uit hellevoetsluis. 2 maanden geleden begonnen met lessen, heb daarna mijn eigen materiaal aangeschaft F-one Bandit 5 11m en F-one next board en ga op korte termijn nog een 8m aanschaffen. dit wil ik wel van het zelfde merk doen om niet teveel verschillen in kite eigenschappen te krijgen. ik koop dus of een bandit 5 of een bandit 6 maar wil hiervoor even wachten tot e 6 in de winkels ligt om eerst eens te kijken wat de verschillen zijn en of deze nihil zijn anders schaf ik zeker gezien de kortingen op de 5 een 5 aan.

ik kan waterstarten en me meters maken op het board. het is ook voor mij zeker nog oefenenen om meer stabilieteit te vinden op het board zeker wanneer ik wat meer upwind wil gaan varen. heb ook een favoriet kantje met linkerbeen voor merk dat dit veel makkelijker gaat maar dat ondervind ik ook met snowboarden al doe ik dit al vele jaren en ondervindt ik daar geen last meer van dus zal het ook met kiten wel een gewening worden!!

lijkt me inderdaad leuk om nieuwe medekiters te kunnen ontmoeten of om af te spreken op bepaalde spots. het meeste heb ik nog gevaren voor zover je varen kan noemen ;-) me eerste metertjes gemaakt op de brouwersdam, heb daar ook me lessen gehad en leerde zo ook mensen kennen.

komende tijd ben ik vrij maar vaak ben ik ook werkzaam in het buitenland dus dan is het maar net de vraag of ik in NL ben. als ik thuis ben ben ik niet altijd in het bezit van een auto omdat de vrouw gewoon moet werken maar zelfs met openbaar vervoer zijn een hoop spots zoals oostvoorne (autostrand), slufter, Brouwersdam en rockanje goed bereikbaar.

groeten marcel en misschien tot een keer op 1 van deze spots.

12  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Kiteboard Keuze (F-one) Gepost op: September 19, 2012, 22:38:35
ik heb een F-one next board gekocht en moet je zeggen bevalt mij goed. ben een beginner maar heb er toch al lekkere meters mee gevaren!!
Pagina's: [1]


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.