Laat berichten zien
Pagina's: [1]
1  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: Kitesurfers steunen KNRM Gepost op: April 25, 2014, 13:39:19
geen last van errors gehad.
2  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Nieuwe speeltjes binnen? Laat ze hier zien! Gepost op: April 17, 2014, 12:39:32
Heb ik anders een vet verjaardagscadeau gehad van Eagle-Jan, nu mag ik eindelijk na negen maanden (zwangerschap/moederschap) het water op!!! Laat de wind maar komen!!!
Tot op Playa! Grin
3  Algemeen / Buitenland & Travel / Re: Zwemvest en helm nodig in de golven en rif??? Sumbawa indonesie Gepost op: April 17, 2014, 12:30:28
Een impactvest beschermt beter tegen een klap van de plank en een klapper op t rif (komt vaak voor)
4  Algemeen / Trefpunt / Re: Kiters uit Rotterdam , meld je! Gepost op: Augustus 14, 2012, 19:23:18
oostvoornse meer is morgen echt not done! Het is mooi weer, woensdagmiddag en vol met kinderen. Het is echt niet toegestaan om daar morgen te kiten...

wil je de spot voor jezelf ? (wees gerust ik kom nie, moet werken)

toevallig weet ik dat er morgen een klas met 50 kinderen bezig is en zijn er duikers... daarnaast ook nog de badgasten en al het andere volk.

T was goed bedoelt en met een reden; kite surfen was daar een lange tijd verboden; omdat men het te gevaarlijk achtte voor de andere; het ging te vaak fout in drukte. Wil je dat er weer spot verdwijnt; ga er dan vooral heen morgen!
5  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Stichting Natuurmonumenten en politie op het Autostrand: PAS OP!!! Gepost op: Augustus 14, 2012, 19:19:34
Coen; heel erg bedankt voor je reactie; ik ben blij dat het plaatsen van mijn verhaal serieus genomen wordt; dat was het doel. ik heb tevens ook de kiter die in nood was gevonden: die heeft mij verteld dat zij gered is, door twee personen met een witte kite; omdat zij niks, maar dan ook niks meer kon (geen wind, geen board en aflandige wind), en vervolgens worden er dus twee beboet... dat is niet helemaal de bedoeling geloof ik toch?
Nogmaals; erg fijn dat je reageert; ik had al vernomen dat jullie op dit forum zitten... Wink
6  Algemeen / Trefpunt / Re: Kiters uit Rotterdam , meld je! Gepost op: Augustus 14, 2012, 15:29:42
oostvoornse meer is morgen echt not done! Het is mooi weer, woensdagmiddag en vol met kinderen. Het is echt niet toegestaan om daar morgen te kiten...
7  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Stichting Natuurmonumenten en politie op het Autostrand: PAS OP!!! Gepost op: Augustus 14, 2012, 11:28:44
Ben het met je eens dat kiters niet achter de palen moeten komen, maar we praten hier over afgedreven beginners.. die daar niet doelbewust aan het varen zijn.
Ja , die sukkels die continue expres tientalle meters het vogelgebied in varen, die mogen ze bekeuren! graag zelfs! Want ze verpesten het voor ons, maar in het geval van zondag was het heel duidelijk dat er gewoon geld verdient moest worden!

[/quote]
Even afgezien van het feit dat dit (als in die kapotte bar en jetski's e.d.) helemaal nergens meer over gaat.... maar hoe moeilijk kan het nu zijn om gewoon niet achter die palen te komen?

Vorige week toen ik weer over dat ellendig lange pad liep zag ik een paar kites in de lucht waarbij ik me afvroeg of daar überhaupt wel water was, zo ver waren die gasten in het vogelgebied aan het varen.

Loop gewoon 5 minuten verder, heb je geen last van die palen en geen last van die kitescholen.
Even afgezien van het feit dat dit (als in die kapotte bar en jetski's e.d.) helemaal nergens meer over gaat.... maar hoe moeilijk kan het nu zijn om gewoon niet achter die palen te komen?

Vorige week toen ik weer over dat ellendig lange pad liep zag ik een paar kites in de lucht waarbij ik me afvroeg of daar überhaupt wel water was, zo ver waren die gasten in het vogelgebied aan het varen.

Loop gewoon 5 minuten verder, heb je geen last van die palen en geen last van die kitescholen.
8  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Stichting Natuurmonumenten en politie op het Autostrand: PAS OP!!! Gepost op: Augustus 13, 2012, 15:05:57
Naar aanleiding van het geen dat ik gezien heb gister op het Autostrand in Oostvoorne, schrijf ik hier even een stukje.

Gister met het prachtige weer naar het autostrand gegaan; Helaas stond er net te weinig wind om te kiten, maar net als ik, waren er toch een paar met goede hoop op iets meer wind, die het even geprobeerd hebben.

De jongen die met zijn vriendin vlak naast ons lagen op het strand, had het dus even geprobeerd, maar hield het al snel voorgezien. Hij had zijn kite vlak achter zijn handdoek neergelaten en zijn lijnen en bar lagen dus in het stuk tussen zijn handdoek en zijn kite in.

Op een gegeven moment komt de jeep van Natuurmonumenten heel langzaam aangereden. Hij stopt en wil daarna weer wegrijden.. maar helaas, de chauffeur is blijkbaar niet gewend om in het zand te rijden en zit vast. Na veel gassen en spinnen van de wielen, komt hij een klein stukje verder en zit vervolgens weer vast. Hij trapt zijn gaspedaal weer hard in en de wielen spinnen flink.... ik kijk op en zie de kite van mijn buurman verschuiven en vervolgens hoor ik een vreemd geluid; Meneer van Natuurmonumenten staat precies op de lijnen van mijn buurman en heeft de lijnen en de bar volledig in zijn as gespind! Mijn buurman springt op en na wat geroep snapt de man van Natuurmonumenten dat er iets verkeerd gaat en stopt. Resultaat: de lijnen én bar van mijn buurman volldig kapot!

Ze kijken samen of ze het los kunnen krijgen en er komen allemaal kleine stukjes lijn tussen de wielen vandaan. meneer Natuurmonumenten belt een collega en enige tijd later komt er een collega aan. De drie staan te praten en ik zie meneer natuurmonumenten zijn verrekijker pakken en naar het natuurgebied turen. Vervolgens belt hij en in een mum van tijd komen er 2 politieagenten op crossmotoren aangereden. na 1 minuut zie ik iedereen, behalve mijn buurman weggaan en richting de paaltjes bij de waterkant scheuren.

Ik ga naar mijn buurman en vraag hoe het afgehandeld is: en hij vertelt me het volgende: Ze hadden nu iets wat een hogere prioriteit had en dat van die lijnen en bar van mijn buurman stelde niet zoveel voor, volgens de collega van meneer natuurmonumenten, dus ze zouden later wel terugkomen om gegevens uit te wisselen, zodat ze het een en ander konden regelen met de verzekering.

Wat had nou prioriteit?
2 afgedreven beginners, die net voorbij de paaltjes waren gedreven werden omsingeld door in totaal 7 mensen van politie en natuurmonumenten. Een scheurde jeep op t strand, 2 waterscooters ( hoezo milieuvervuiling) in het water en een paar extra handhavers, geven 2 kiters een boete van 220 euro! 

Ik heb de mannen van natuurmonumenten niet meer terug zien komen bij mijn buurman voor het uitwisselen van gegevens....

Bij deze; pas op voor de jeep van natuurmonumenten! en natuurlijk nogmaals een waarschuwing voor iedereen; kom niet in het natuurgebied! (rechts van de paaltjes) Het kost je beide klauwen met geld!
9  Algemeen / Bijna ongelukken & ongelukken / Re: kitesurfster ernstig gewond Gepost op: Augustus 13, 2012, 14:18:01
Ben toch wel erg benieuwd hoe het gebeurd is! Iemand daar aanweizg geweest gister?
10  Algemeen / Buitenland & Travel / Re: Met je kite kitje op vakantie is duuur geworden!!! Gepost op: Juli 31, 2012, 17:52:18
Ah ok... wij gaan van MNL naar Pagudpud gaan dan van het binnenland en dan langs de kust naar daet en willen dan naar boracay. eenmaal bij boracay moeten we ff kijken hoeveel dagen we over hebben om evt naar Palawan eiland te gaan. Maar dat is het plan van Lin, mijn plan: windfinder/windguru/ magicseaweed te volgen en kijken waar de wind ons heen brengt, voor zover die er ook is Grin


oh, heb jij andere plannen? Ik dacht dat we dit samen hadden bedacht maar moet ik op t forum lezen dat het niet zo is Wink
Pagina's: [1]


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.