Laat berichten zien
Pagina's: [1]
1  Algemeen / Buitenland & Travel / Re: kitesurfen zomervakantie Nederland? Gepost op: Mei 27, 2015, 14:13:57
Ik kan Cadzand Bad aanraden!
2  Algemeen / Trefpunt / Re: Mirns, wie gaat er kiten Gepost op: Oktober 07, 2014, 17:41:02
Ik ben ook beginner en moet ook (voor de zoveelste keer) betere tijden afwachten. Niet alleen de voorspelde windvlagen maar ook windrichting speelt hierbij een rol.
We zouden elkaar als beginners goed kunnen helpen en ik weet zeker dat de ervaren local kiters ons wat do's en dont's voor deze spot willen meedelen.
Een tip die ik via kitehigh kreeg is om aan te melden bij FB Groep voor kitesurfers uit Groningen, Drenthe en Friesland. Succes en ik zie je!
3  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: Poll: redding met aflandige wind/stroming Gepost op: April 22, 2014, 11:42:28
Vandaag op Business News Radio; vaarbewijs / brevet voor kitesurfers verplicht stellen? Dit nav de gebeurtenissen van vorige week.
Niet om een discussie los te peuteren maar 'for your information'
4  Algemeen / Trefpunt / Re: Even voorstellen en vraag Gepost op: April 03, 2014, 09:00:40
OK, bedankt! Zal ik doen als er gelegenheid is. Doordeweeks werk ik wel eens 2 aaneengesloten dagen in het 'Westen' en kan in de zomer evt. na werktijd een poging ondernemen.
5  Algemeen / Trefpunt / Re: Even voorstellen en vraag Gepost op: April 02, 2014, 20:37:00
Bedankt voor de tips allemaal!

Na 44 jaar overstappen? In de jaren 80 (wellicht zo'n beetje de middeleeuwen voor sommige) experimenteerde ik met zelfgebouwde vliegers (powerhawks) en een gunboard (thijs 290). Dat gaf veel fun maar je kon er aan de andere kant ook weer niet zo veel mee. Maar het heeft me nooit losgelaten en komt het nu zelfs tot her-intreden.

cheers
6  Algemeen / Trefpunt / Even voorstellen en vraag Gepost op: April 02, 2014, 16:45:55
Hallo,

Ik ben Leo, 49 jaar, woonachtig in Friesland en ben watersporter sinds m'n 5e.
Ik heb na in totaal zo'n 4 kitesurf lessen te horen gekregen dat ik nu na de eerste meters zelfstandig gemaakt te hebben nu zelf aan de slag moet, meters maken. Een set aangeschaft (fluid 12 en naish 154 board) en wat op het strand 'gevliegerd' en 1 keer heel kort in het water geweest. Dit jaar wil ik uren op het water maken om ten minste van de zomer fatsoenlijk recht heen en weer te kunnen.

Mijn vraag is of er in Friesland mede 'starters' zijn die op afgesproken tijden ergens (Mirns, Hindeloopen, Workum of Makkum gaan oefenen en waar ik me bij aan zou kunnen sluiten?

Hartelijke groet,
Leo
Pagina's: [1]


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.