Laat berichten zien
Pagina's: [1]
1  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Het merk O'Neill Gepost op: November 12, 2014, 12:23:03
Met surfen wordt alle soorten surfen bedoeld.
2  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Het merk O'Neill Gepost op: November 10, 2014, 15:38:20
Gloednieuw paar O'Neill schoenen winnen? Vul dan deze enquête voor O'Neill Footwear in en maak kans, duurt maximaal 5 minuten.

http://www.survio.com/survey/d/B3L1J6R4H3J6R9W0G
3  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Het merk O'Neill Gepost op: November 01, 2014, 16:00:16
Thanks voor jullie reacties!

Onze onderzoeksvraag is: Hoe staat O’Neill in de markt en wie is de doelgroep van O’Neill Footwear?
Op forums vragen is niet onze enige aanpak.. We nemen ook enquetes af en doen interviews.

@ Sayootje: de O'Neill Footwear lijn is een schoenenlijn voor op het droge zegmaar, een stap verder dan slippers. O'Neill Footwear heeft ook schoenen voor in de sneeuw bijv, in aansluiting met de intrede van O'Neill naar de snowboardwereld.

Welk merk schoenen hebben jullie nu? En wat voor vibe hangt er zegmaar om het merk (moedermerk O'Neill)? Bijv. ouderwets, of een instapmerk voor beginners?
4  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Het merk O'Neill Gepost op: Oktober 31, 2014, 14:32:27
Hoi iedereen,

Dit is mijn eerste post dus zal me eerst even voorstellen. Ik ben Simon (23) en eigenlijk een golfsurfer. Wat doe ik dan op dit forum? Ik doe voor mijn studie een marktonderzoek voor O'Neill Footwear. Het moedermerk O'Neill richt zich van origine op de golfsurfers maar is ook verder de surfsport ingedoken voor met name de verkoop van wetsuits.

Ik ben zeer benieuwd wat de kitesurfers, jullie, van O'Neill en O'Neill Footwear denken (wisten jullie uberhaupt dat O'Neill Footwear bestond)? Hebben jullie zelf producten van O'Neill, ben je hier blij mee en wat kun je zeggen over het imago van het merk binnen de scene?

Bij voorbaat dank!
Pagina's: [1]


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.