Laat berichten zien
Pagina's: [1]
1  Algemeen / Buitenland & Travel / Re: Mauritius Le Morne of El Ombre?? Gepost op: Februari 10, 2015, 17:27:05
Naast het zuiden is Bella Mare/Palmar aan de oostkust ook zeker de moeite waard om te bezoeken.

Wij zaten in Crystal beach resort, betaalbare luxe with a smile en praktisch launchen vanaf je zonnebedje Wink En zoals gebruikelijk in Mauritus binnen het rif kilometers vlak water.

Vanaf Palmar in noordelijke richting is een prachtig wit zandstrand. Als je niet in een hotel of appartement aan het strand hebt aan kan je via een zandweg net ten zuiden van Crystal beach resort bij een grasveld aan zee met de auto komen. Was ook de plek waar de meeste kiters verzamelden

We hadden een auto tot de beschikking en de oostkust verkend. Andere spots richting in het noorden zijn Poste La Fayette en Anse La Raie.


By the way:
Indian resort was toen (oktober 2014) gesloten vanwege renovatie werkzaamheden... werd ons verteld.

Enjoy!
2  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Welk winterwetsuit ? Gepost op: Oktober 08, 2014, 19:59:46
Met mijn O'neill Pyrotech 5.5/4 hooded, blijf ik op het water totdat het vriest. Zit super comfortabel met het (mooie naam) TechnoButter neopreen. Comfort van het pak was voor mij de pre tov een droogpak, welke ik stug vind aanvoelen.
Pagina's: [1]


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.