Laat berichten zien
Pagina's: [1]
1  Stijlen / Discussie / NKV / Re: Les Oostvoorne? Gepost op: Augustus 08, 2015, 02:20:10
Beste Mensen,

In de eerst plants,  harte lijn dank voor jullie reacties. Precies wat ik nodig heb. Ik ga contact opnemen. Ook het advies om priveles te nemen ga ik opvolgen.

In de tweede plants excuses voor al mn taalfouten.

Ik hoop jullie komen de jaren allemaal tegen te komen????.

Tropische groeten,
Jos
2  Stijlen / Discussie / NKV / Les Oostvoorne? Gepost op: Augustus 07, 2015, 03:54:31
Beste mensen,
Op mijn vakantieadres vast voornemens er nu echt werk van te maken: leren kitesurfen. Een paar jaar geleden al eens een paar dagen gelesd in Egypte. Daar moeten erkennen dat ik geen natuurtalent ben. Kite handeling is ook maar het starten vraagt een lenigheid die ik nog niet door heb.  Nu maar eens met NL grondigheid aanpakken. Afspraken maken voordat ik weer in de dagelijkse drukte zit lijkt een goede garantie dat het er ook van komt.

Logische locatie lijkt Oostvoorne. Op het forum kom ik heel veel oud nieuws tegen over verschillende kitescholen. Maar allemaal van 2010 en bevond. Wat is de huidige situatie? Er zijn nog steeds een zevental scholen begrijp ik. Aanbevelingen? Ervaringen? Ik ben erg geholpen met maar een flintertje van jullie kennis.
Bij voorbaat dank.

Jos
Pagina's: [1]


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.