Laat berichten zien
Pagina's: [1]
1  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Last van windstilte? Maak je eigen kitesurftrainer! Gepost op: Oktober 07, 2007, 14:23:01
He Charles!

Dat ziet er cool uit! Sorry dat ik je zo lang heb uitgelachen toen je met dit idee rondliep  schater, maar is wel cool. Heb je er ook al backloopjes mee gesprongen  Joepie.

 Joepie Lambert alias Bert
2  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: gasten muidenberg bedankt voor hulp Gepost op: Augustus 23, 2007, 02:56:05
Jeetje, dat is schrikken!

Ik was er ook aan het kiten, maar heb niets gemerkt. Hoe laat was het? (sorry dat ik zo nieuwsgierig ben :Smiley ).

Inderdaad, vorig jaar was het helemaal in om met een helm te varen, en dit jaar lijkt dat meer voor mietjes te zijn, maar misschien zijn dat wel slimme mietjes.

Anyway, beterschap en tot over 2 weken!

groeten, Bert
3  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Tips voor voorkomen los-schieten chickenloop van North bar....??? Gepost op: Augustus 23, 2007, 02:16:22
Hallo iedereen,

Klinkt als een goede oplossing voor mijn probleem, de 'chicken-dick' wat 'stijver' maken door het holle buisje op te vullen.  (geschokt_kitesmiley). Dank! Denk dat het probleem dan inderdaad een stuk minder zal zijn. Bij een 'net-niet-losschieten' geval, zag ik dat 'de dick' inderdaad klem zat en helemaal krom getrokken werd tegen de haak van mijn trapeze.

En kennelijk hebben meer mensen dit probleem! Weet ik in ieder geval dat het niet aan mij ligt! schater

Dank iedereen, enne, goede suggesties zijn natuurlijk nog altijd welkom!

groeten, Bert
4  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Tips voor voorkomen los-schieten chickenloop van North bar....??? Gepost op: Augustus 22, 2007, 03:56:21
Hallo,
Ik heb de laatste tijd een aantal keer gehad dat de chickenloop van mijn North-bar zomaar los-schoot, ondanks dat mijn 'chicken-dick' (sommige zeggen 'donkey-dick, klinkt wel heel groot (geschokt_kitesmiley)) er in zat. Heb een Mystic trapeze....

Is knap link! Het is namelijk al 2x gebeurt aan de kant, en 1x op het water.

Tips om dit te voorkomen zijn welkom!

groeten, Bert
5  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: fotogallery en webhosting Gepost op: Augustus 07, 2007, 18:59:03
Hoi,
Het mooie is als je de site combineert: verkleinde foto's voor het snel bekijken van de foto. En als je wilt, kan je dan het origineel downloaden (zo werkt bijvoorbeeld Picasa ook).

CMS (Content Management Sytem) is ook geen gek idee. Denk aan Joomla CMS, hier zijn verschillende foto-gallery plugins voor beschikbaar. Dan heb je nog wel iemand nodig die de site voor je in elkaar zet. Heb zelf net 2 opdrachten, dus ben een beetje druk).

Groeten, Lambert
6  Algemeen / Zelfbouw & Reparatie / Nobile Skimboard nabouwen Gepost op: Juli 31, 2007, 17:36:11
Hallo,

Ik wil een Nobile Skimboard nabouwen, van Styrodur met aan beide zijde dun fineerhout. Maar kan iemand voor mij wat foto's plaatsen van met name de scoop-rocker lijn en de edges, weet namelijk niet hoe die er uit zien. Of weet iemand in welke winkel ze hem hebben, dan kan ik even zelf kijken.

Zijn er nog mensen met tips of met ervaringen met skimboards en/of Styrodur?

Groeten, Bert
7  Algemeen / Zelfbouw & Reparatie / Re: kunstwerkje van Tijn Gepost op: Mei 18, 2007, 19:40:27
He Tijn en Charles,

Heb je mooi gedaan Tijn! Kan je de mijne ook een keer pimpen? Ik wil er graag een mooie babe  op, type O'neill :-). Lukt dat?

groeten, Bert
8  Algemeen / Buitenland & Travel / 10 mei - Almere-haven? Gepost op: Mei 10, 2007, 17:57:43
Hallo,

Gaan er nog mensen naar Almere-haven vandaag?

Ik wil er om een uurtje of 15.00 naar toe.

groeten, Bert
9  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: tube slingshot 2004 Gepost op: Maart 07, 2007, 12:40:32
Hallo Koos,

Ik heb precies hetzelfde probleem met mijn Fuel 2004. Vooral toen ik in Brazilie was, en het dus lekker warm was, lieten ze bijna allemaal 1-voor-1 los. Ik heb ze zelf losgetrokken en opnieuw opgeplakt, maar dat was een boel werk en soms had ik nog steeds een extra plakkertje nodig.

Klinkt dus als een productiefoutje, dat jij dat probleem ook hebt.

Henk, die wonderlas van jou klinkt als wonderspul. Henk, is dat een soort siliconen ofzo, dus dat je echt scheuren kunt plakken zonder er een stikker overheen te plakken, of hoe werkt dat.

Succes, Lambert
10  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Kiten bij muiden? Google earth Gepost op: Februari 22, 2007, 01:05:26
Browsend op
Google Earth
, ziet het er net oost van de haven-ingang van Muiden wel goed uit, voor  bijvoorbeeld westenwind: lekker vlak water achter het lage dijkje van de ingang. Maar kan je hier ook met de auto komen en je kiten launchen/landen.

Iemand ervaring mee?
11  Algemeen / Buitenland & Travel / Re: Kitespotje Almere Haven bij surfstrandje voor Zuid / ZuidWest Gepost op: Februari 22, 2007, 01:02:55
Ben nu wel nieuwsgierig, waar kiten jullie dan?
12  Algemeen / Buitenland & Travel / Re: Kitespotje Almere Haven bij surfstrandje voor Zuid / ZuidWest Gepost op: Februari 21, 2007, 21:58:16
Mmmmwww, hoezo veel ongelukken geweest...Hoe komt dat, te weinig landingsplek, of door het diepe water en de kant, of iet anders?

Zou graag een keertje meerijden naar Mirns. Ik stuur je wel een pb.

groeten, Lambert
13  Algemeen / Buitenland & Travel / Re: Kitespotje Almere Haven bij surfstrandje voor Zuid / ZuidWest Gepost op: Februari 13, 2007, 17:04:49
OK! Bedoel je daar! Lijkt me prima idee om daar eens af te spreken, kunnen we elkaar in ieder geval helpen met launchen en landen. Je kan mijn MSN gebruiken om in contact te komen. Het ziet er trouwens donderdag vrijdag erg goed uit 10 tot 13 graden  (grinnik_kitesmiley).

Groeten, Bert
14  Algemeen / Buitenland & Travel / Re: Kitespotje Almere Haven bij surfstrandje voor Zuid / ZuidWest Gepost op: Februari 13, 2007, 02:17:06
Welk bedoel je precies, oost of west van de jachthaven daar. Ik weet dat je oostelijk van de jachthaven redelijk kunt kiten met westenwind, goed strand, paar paaltjes in het water in het begin. Wel oppassen voor de dijk/spoorbrug en hoogspanningsmasten die met westenwind downwind liggen. Dus niet bij hele vlagerige wind.

Ben nog wel altijd op zoek naar een spot westelijk van de haven, maar nog nooit een redelijke kunnen vinden. Wil met zuid/zuidwest kunnen varen in de buurt van Muiden/Almere.

Nog tips?

groeten, Bert
15  Algemeen / Buitenland & Travel / Goede spots bij zuidenwind (zuidkant ijsselmeer) Gepost op: Oktober 20, 2006, 16:18:22
Wat zijn goede spots bij zuidenwind, aan de zuidkant van het ijsselmeer?

Ik weet de Schellinkhout prima is, maar is bijvoorbeeld Edam of Uitdam ook OK? Of andere spots bij Amsterdam/Naarden.

Graag jullie tips!

groeten, Bert
16  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: spleene boards Gepost op: Mei 30, 2006, 15:07:25
Heeft iemand ervaring met de spleene 141;138 of 128?

Kan je deze boards ook ergens testen?

Ja, ik heb ervaring met de Spleene 141. Ik heb hem nagebouwd, want je kon ze 2e hands niet goedkoop krijgen. Het is een fantastisch board voor weinig wind, maar ook met meer wind doet ie het nog goed. Hij loopt fantastisch hoogte en ligt rustig op het water. Echt een aanrader als beginnersboard of als 2e board voor minder wind.

groeten, Lambert
17  Algemeen / Buitenland & Travel / Re: Reisgenoten gezocht Gepost op: Januari 24, 2006, 06:13:10
Ik zit aan El Gouna te denken, schijnt goed te zijn. De KiteCity weken van duitsland zijn daar ook in februari, dus is dan misschien wel druk, maar kan ook gezellig zijn,

groeten, Lambert
18  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Beurs Dusseldorf Gepost op: Januari 23, 2006, 21:54:58
Hoi Janus,
Ik ben ook op de beurs geweest en de nieuwe Spleene modellen gezien. Grootste verandering is dat ze hebben geen snowboard-outline meer hebben. Verder heb je nu 2 doors: de grootste van 1.64x45 cm (de oude was 42cm) en een iets kleinere 1,59x42cm. De grote is meer voor de zware  jongens (meer dan 90 ofzo), die van 1.59 lijkt het meest op de oude door.

Zou iemand nog wat foto's kunnen maken van de Spleen Door 1.59. (outline, scoop-rocker, plaat van de voetbanden en vinnen). Wil hem eigenlijk zelf nabouwen.

groeten, bert
19  Algemeen / Buitenland & Travel / Reisgenoten gezocht Gepost op: Januari 23, 2006, 18:15:01
Met wie kan ik over 1 a 2 weken mee, lekker naar Egypte of Brazilie om te kiten? Heb namelijk een paar weken vrij en zou graag 2 weken willlen kiten, maar dat is leuker met een paar man dan in mijn eentje.

Wie heeft er tips of zoekt reisgenoten,

groeten, Bert
20  Algemeen / Zelfbouw & Reparatie / Re: iemand echt ervaring met negatieve outline? Gepost op: Januari 23, 2006, 18:04:27
Spleene is gestopt met de negatieve outline, kijke maar op www.spleene.com. Geen idee waarom, maar ze zullen er goed over nagedacht hebben.

succes, Bert
21  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Kiten in de winter Gepost op: Januari 23, 2006, 17:57:21
Gaaf man! Hoe laag was de temperatuur en hoe had je je gekleed? ThumpsUp
22  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / ARX kites Gepost op: Januari 30, 2005, 11:38:09
Hallo,

Ik ben er een tijdje uit geweest vanwege buitenland, en wil komend voorjaar weer beginnen. Nu kon ik 2 jaar geleden heen en weer komen en ook weer terug op dezellfde plek, dus erg goed was ik nog niet.

Nu is mijn vraag eigenlijk: ik heb 2 ARX kites, 11,5 en 15,5. Zijn deze nog steeds OK, of zijn de kites tegenwoordig echt veel beter of gemakkelijker voor een matige kiter als ik? Wat is jullie advies. Ik heb een 159 twintip, die vind ik erg OK.

En waar zijn ARXen het beste mee te vergelijken qua performance, met de X2 en X3, of zijn die meer high performance.

groeten, Bert
Pagina's: [1]


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.