Laat berichten zien
Pagina's: [1]
1  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: oorzaak raar gedrag van me kite Gepost op: April 05, 2006, 21:15:14
[
je moet je lijnen uitrollen, doe dan de uiteindes over een schroevendraaier iod en steek die in de grond.
met je bar aangetrokken moeten alle lijnen evenlang zijn(strap open).
Succes
Wat Emiel zegt , dat kun je zeker eens checken en als je je lijnen aan iets stevigs kan bevestigen en trek dan ook je trapeze aan en depowerstrap open.Ga zodanig in je trapeze hangen en trek je bar naar je knoop toe. Je stuurlijnen mogen dan zeker niet slap hangen. ThumpsUp
2  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: TOP-service North Gepost op: Augustus 28, 2005, 17:28:59
Vaar een Rhino 05 waarvan na een 3_tal maanden eveneens stiksels loskwamen. Deze kon ik op eigen kosten herstellen. Evenals die ene keer toen mijn kite ge-depowerd was en met een windstoot mijn depowerstrep alsook mijn quikrelease + chickenloop kompleet stukgetrokken werd. ( onderdelen heb ik nog steeds) .Dit bij mijn dealer gemeld en hij vertelde mij dat de vertegenwoordiger van North meestal bij zulke voorvallen de oorzaak naar de kiter zelf toeschuift. Deze vertegenwoordiger van North blijkt eveneens veel verbeelding te hebben want over een gesprongen kite had hij de volgende theorie : hij had een GPS op een kite geplaatst om de crash_snelheid te testen ( 80 km/h) waarmee een kite op het water kan smakken en een auto diende toch ook niet om tegen 80 Km/h mee tegen een muur aan de knallen. En als ik jullie voorvallen lees, dan sta ik wel te kijken van de service.Gelukkig heeft mijn dealer telkens de schade netjes gemaakt.   
3  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: kite valt uit de lucht Gepost op: Augustus 09, 2005, 22:11:41
Als ik het 2de gedeelte van je probleem lees ( of als de kite zo ver aan de rand van de windvinster komt dat we niet eens meer in een rechte lijn staan. de kite kan dan niet verder en valt in t water.), gebeurd dit dan eveneens tijdens het insturen om te starten ?
Zoja, dan heb ik geruime tijd hetzelfde probleem gehad nl; kite volledig gepowerd en gedurende het insturen waarbij ik eveneens de bar wat naar me toetrok, verloor ik alle power. De kite trok van die flap_oren daar hij reeds in rust bijna alles op zijn stuurlijnen trok en deze in rust niet lichtjes ontspannen waren. Indien je aan je stuurlijnen een knoopje toegeeft en je depowerstrep lichtjes zou toetrekken , dan verliest de kite zijn vorm niet zo snel. Eveneens heb ik de afstand waarover ik de bar naar me toetrek wat ingekort en het is een enorme verbetering.
Op bovenstaande werd ik meermaals gewezen en het heeft geholpen.


Pagina's: [1]


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.