Laat berichten zien
Pagina's: [1]
1  Algemeen / Buitenland & Travel / Re: Ervaring gevraagd Leucate maand augustus Gepost op: Februari 05, 2010, 20:13:25
Hi,

ik ben er 2jaar achter elkaar geweest, 2008en 2009. prima omgeving voor watersport liefhebbers. je hebt een heeeeeel groot strand bij 'la franqui', dit ligt zo'n beetje om de hoek bij Leucate. ongeveer 20km verderop ligt 'Etang de lapalme', google t maar eens op google maps, daar is het overal ondiep en kun je heerlijk kiten met vooraan vlak water en verderop lekkere chop om op af te zetten.
kortom, een heerlijke spot voor als het waait. echter, als het er niet waait moet je t doen met een buiten zwemparadijsje en heel veel saai strand.

have fun

greetz Marc
2  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: 300 euro boete voor kiten met aflandige wind, van mij mag het Gepost op: Augustus 06, 2007, 22:39:17
Wat een gedoe allemaal. ik ben zelf nog niet heel ervaren maar ben expres niet naar het autostrand gegaan omdat daar aflandinge wind was en ben naar de Slufter gegaan want daar stond de wind gedeeltelijk op het strand en langs het strand. Wat er ook zou kunnen gebeuren, je spoelt altijd wel weer aan op de Slufter(ik begon bij de paaltjes bij het vogelrustgebied(, dus niet in het volgelrustgebied!!!!)). Hou niet zo makkelijk hoogte met mijn dikke beginnersboard maar werd zelfs door een strandgast geholpen met het teruglopen naar de paaltjes, super plek dus!!!
een boete van €300,- is wel wat veel maar als iemand moedwillig bij aflandige wind gaat kiten en opgehaald moet worden door de reddingsbridgade dan mag daar best voor betaald worden.

mazzel
Pagina's: [1]


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.