Laat berichten zien
Pagina's: [1]
1  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Bar vraagje Naish Gepost op: April 24, 2008, 19:48:30
Ik vaar de Torch 3. Heb de maten 14m2 en 9m2. Bij de 14 heb ik de normale shift bar en bij mijn 9 de DD bar. Heb dus ervaring met alle 2.

Ik zou absoluut voor de normale shift bar gaan. Bij de DD bar heb ik al meerdere keren het lijntje die door de stopper bal gaat moeten vervangen. Geen prettig gevoel als dit lijntje elke keer breekt. Vaar nu regelmatig met mijn shift bar op mijn 9. Dit is een top bar.
2  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: kite vakantie Gepost op: Januari 16, 2008, 23:53:02
Frankrijk is net zoals Nederland, je bent nooit helemaal zeker van wind. Ik ga elk jaar op vakantie in de buurt van Cannes. Hier zijn 2 verschillende plekken waar je met verschillende windrichtingen uit de voeten kan. Zoals overal aan de Cote d'azur heb je niet veel ruimte om je kite op te laten vanwege de vele zonaanbidders op het strand maar het zijn prima spots om te knallen. Vorig jaar ben ik 20 dagen daar geweest en heb er een stuk of 15 op het water gestaan. Bijna altijd met een 9m2, de wind was vorig jaar dan wel extreem, dit werd ook beaamt door de locals.
3  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: Brouwersdam movie Gepost op: November 14, 2007, 02:24:52
Je bevestigd de camera met een strap op je helm en knallen maar. Moet wel even uitvogelen hoe je de camera het beste kan richten om vette pics te krijgen. Verder gaan er normale batterijen in de camera en en sd kaart. Heb er zelf een 2GB kaart inzitten en kan hiermee 1 uur filmen. De batterij gaat ongeveer 4 sesies mee, maar heb altijd voldoende batterijen extra mee.
4  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: Brouwersdam movie Gepost op: November 14, 2007, 02:10:40
Heb deze camera in Amerika gekocht. Is echt een topapparaatje. Heb alleen een vraag hoe jij de beelden zo recht krijgt. Als ik de camera op mijn helm monteerde via de strap dan krijg ik niet zulke mooie beelden als ik net gezien heb. Hoe heb jij hem op je helm gezet? ben erg benieuwd.
5  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: 300 euro boete voor kiten met aflandige wind, van mij mag het Gepost op: Augustus 07, 2007, 01:09:20
Wat een discussie allemaal over de omstandigheden op de Slufter gister. Was een top dag daar met side shore wind die tegen de middag ongeveer 18 knopen was. met side shore omstandigheden moet je eens naar Brouwersdam gaan, hele strand vol met vliegers hoor je toch ook niemand. Een punt van aandacht is wel dat met aflandige wind er altijd mensen zijn die het toch proberen. Het punt dat er een reddingsbrigade paraat staat vind ik persoonlijk een erg zwak argument. Gewoon niet doen!!!!!
6  Algemeen / Buitenland & Travel / Kiters uit Brabant, Join de HYVES!!! Gepost op: Mei 10, 2007, 21:18:51
Kiters uit Brabant,

Zag op het forum een bericht om een hyves groep te starten, dit is een top idee om ook voor kiters uit brabant te doen. Zo kunnen we hier berichten wie waar en wanneer ergens heen gaat.

http://www.hyves.nl/frm.php/3440541/VCwP

Mzzl,
7  Algemeen / Buitenland & Travel / Re: Kiten 9 mei? Vertrek omgeving Den Bosch. Gepost op: Mei 09, 2007, 03:27:02
Yo Spice,

Jammer van morgen. Lijkt me top om een keer te knallen. Vanuit brabant blijft het een teringeind om op goede spots te komen. Met meer personen kiten blijft toch leuker.

Mzzl,
8  Algemeen / Buitenland & Travel / Kiten 9 mei? Vertrek omgeving Den Bosch. Gepost op: Mei 08, 2007, 22:31:01
Ben morgen van plan te gaan knallen ergens aan zee. Wie gaat er mee? Vertrek omgeving Den bosch?
9  Algemeen / Buitenland & Travel / Re: kitesurfen Saint-Tropez? Gepost op: April 23, 2007, 16:47:53
Je kan daar in de buurt prima kitesurfen. Alleen moet je er wel even voor rijden omdat er in de buurt van Saint- Tropez zelf volgens mij niet gekite wordt. Ik weet dat er in frejus een strand ligt waar je mag kiten, hier zijn zomers ook veel kiters aanwezig. Een stuk verder in Mandelieu op de strandweg naar Cannes ligt ook een mooi strandje waar ook veel gekite wordt (ongeveer 500m voorbij het casino). De laatste plek die bij mij bekend is ligt in Cannes bij het Palm beach hotel. Alle hierboven genoemde spots zijn niet voor beginners. Hoop dat je wat aan deze info hebt.
10  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Naish DD 07 bar. Gepost op: April 17, 2007, 17:38:19
Ik ben van plan de naish torch te gaan kopen. Ik ben alleen heel erg benieuwd naar de double depower 07 bar. Heeft iemand hier inmiddels al ervaring mee?

Groeten, Joepie
Pagina's: [1]


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.