Laat berichten zien
Pagina's: [1]
1  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Kite knife of duikersmes? Gepost op: Augustus 21, 2007, 15:34:33
Ik vaar meestal met een duikersmes bevestigd aan mn been, ding is alleen vrij groot en je hebt hem ook niet zo 123 te pakken. Ben ook benieuwd waar je zo'n kiteknife online kunt bestellen.
2  Army of KiteLounge / KiteLounge / Re: Naar welke muziek luister jij op weg naar het strand?? Gepost op: Augustus 16, 2007, 00:16:58
Nada surf  (o.a hyperspace, bacardi, treading water, popular)
Nirvana
Beach boys (surfing usa?)
Placebo
Joe satriani
Guns N roses
Annihilator
Junkie XL
Chemical brothers
Coldplay
CCR
The cure
Deep purple
Disturbed
Hammerfall
Iggy pop
Status quo

Etc etc
3  Algemeen / Buitenland & Travel / Re: NIEUW Gepost op: Augustus 11, 2007, 18:29:01
Ook ik ben beginnend kiter. Heb zondag en maandag les (zondag ff afwachten met wind). Daarna ben ik van plan om te kiten op blauwe stad/lauwersmeer/zuidlaardermeer/workum etc. Woon zelf in Stadskanaal en studeer in Groningen. Heb een auto en vind het wel zo fijn om met zn tweeen of meer te kiten.

jurjendontje@hotmail.com

Ook gelijk msn, voeg me gerust toe, kunnen we missch vandeweek al een keer knalluh Joepie
4  Algemeen / Zelfbouw & Reparatie / Minuscuul gaatje in doek Gepost op: Augustus 09, 2007, 02:28:03
Vandaag voor het eerst mn kite getest (ben beginner) alleen tijdens het optuigen een zeer klein rond gaatje ontdekt in het doek, krap 1 cm. Het lijkt mij dat dit doorscheurt als ik er niets aan doe? Nou heb ik bij mijn set een soort van fietsenbandplakstickers (wat een woord) gekregen. Is het voldoende als ik dit op beide kanten van het doek lijm?

Vraag is vast al 100 x gesteld maar als ik zoek op "gat" oid krijg ik niet bepaald wat ik zoek :Smiley
5  Algemeen / Trefpunt / Re: Omgeving groningen, waar gaan we kiten? Gepost op: Augustus 08, 2007, 22:55:33
Ik ga vrijdag lessen in Workum en vertrek vanaf stadskanaal. Als er iemand in de buurt van stadskanaal meewilt hoor ik het wel.
6  Algemeen / Buitenland & Travel / Re: Les in het noorden des lands? Gepost op: Augustus 07, 2007, 19:22:30
@ Morres

Ik woon in Stadskanaal en studeer in Groningen. Mooie van dit kiten is dat ik het ook wel mee durf te nemen in het openbaar vervoer (hoornse plas na schooltijd?). Ga nu lessen regelen bij kitemobile, heb zelf een auto dus de afstand is verder geen probleem. Daarnaast zal ik gaan surfen op zuidlaardermeer, blauwe stad (veel wier nu), lauwersmeer en als ik een dag vrij ben rij ik zo naar horst oid.
7  Algemeen / Buitenland & Travel / Re: Les in het noorden des lands? Gepost op: Augustus 07, 2007, 19:07:19
Thx voor de reacties mensen heb inmiddels toch bovenstaand setje opgehaald. 2005 materiaal zou idd stukken beter zijn alleen kan ik dat financieel niet in 1 keer redden (een hele set). Dit setje kostte me 475 euro en zowel het board als de kites zien er goed uit. Gozer maakte een vertrouwde indruk en nam enorm veel tijd om alles uit te leggen. Ook alle kites opgepompt enzo, zag er gewoon prima uit. Het zijn weliswaar 4 lijns, magoed als het in 2003 werkte werkt het nu vast nog steeds wel. Op termijn ga ik natuurlijk wel nieuwer spul erbij kopen. De motivatie zakte me wel een beetje in de schoenen toen ie alles uitlegde, tis niet zo simpel als het lijkt allemaal en die 15.5 m2 ziet er opgepompt best pijnlijk groot uit.

Kan toch niet wachten om het water op te gaan! Ben nu aan het informeren naar lessen en daarna zal ik zelfstandig beginnen op zuidlaardermeer aangezien je daar bijna overal kunt staan. Dus bij voorbaat sorry als ik iemand in de weg lig;)



8  Algemeen / Buitenland & Travel / Les in het noorden des lands? Gepost op: Augustus 06, 2007, 02:49:36
Goeiedag!

Ik ben dus een beginnend kitesurfer die morgen zijn setje op gaat halen. In eerste instantie was ik gewoon van plan om het "uit mezelf te leren". Nu ik hier een beetje rondlees, en dan met name de ongelukken die gebeuren zoals met dat meisje bij strand horst, heb ik besloten om toch maar les te nemen. Ik heb nu 1 jaar ervaring met windsurfen (blijf dit ook doen) en dat vergaat me zeer goed. Ik dacht dat dit wel voldoende was om een beetje het kiten onder de knie te krijgen maar het dringt nu tot me door dat het toch 2 totaal verschillende sporten zijn.

Net dus ff zitten zoeken op kite lessen maar kom alleen maar uit op hits in het zuiden des lands. Opzich geen probleem maar als het kan heb ik toch liever iets in groningen of friesland. Er moet toch iets zijn bij makkum ofzo? Heeft iemand tips en of ervaringen met een kiteschool in de buurt? Ik ben van plan meerdere lessen te nemen, stuk of 3.

Owja nu ik toch post: deze set haal ik morgen op, is dit wat voor een beginner?

-kites: Airush, 15.5 en 11.5 m2, 2003 , met (2x) bar en lijnen, 4 lijns.
-Board: Brunotti, Lord of Hellfire, 1.60

de 11.5 heeft een professionele reparatie ondergaan. De meneer in kwestie heeft eerlijk gezegd dat het niet de ultieme beginnersset is maar ik zet liever even door dan dat ik eerst een beginners set koop en daarna weer een andere set moet kopen. Ik zelf ben 1.96 lang en weeg bijna 100 kilo, vandaar dat dit iets groter board mij wel een goed idee leek. De eerste volgende aankoop is uiteraard een kite van ongeveer 8 a 9 m2.

Het lijkt me een enorm gave sport en hoop dat ik het een beetje snel onder de knie krijg.
Pagina's: [1]


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.