Laat berichten zien
Pagina's: [1]
1  Nieuws & Video / Nieuws & Video / ActueleWind.nl toont vanaf nu méér wind Gepost op: December 04, 2013, 21:49:09
Woensdag 4 december 2013. ActueleWind.nl toont vanaf nu meer wind door introductie iOS app en groter aanbod van watersportlocaties.

Door de introductie van de ActueleWind app voor iOS in de app store van Apple, toont ActueleWind voor nog meer mobiele apparaten actuele wind statistieken. Daarnaast zijn er enkele nieuwe watersportlocaties en functionaliteiten toegevoegd waardoor de app extra functioneel wordt.

Actuele wind voor iOS
Na enkele maanden ontwikkeling en een sterke focus op de webapp, Windows Phone en Android is de app van ActueleWind.nl nu ook gratis  in de App store van Apple te downloaden. Met deze stap is de applicatie voor een breder publiek beschikbaar en hebben nog meer mensen beschikking over real time windgegevens.

Nieuwe locaties
Tijdens de lancering van de app is tevens voor de overige platformen een kleine update uitgerold waardoor iedereen beschikking heeft tot meer spots en meer windgegevens. Recent toegevoegd zijn: Bergen aan Zee, Muiderberg, Neeltje Jans, Stavoren en Vlieland.
ActueleWind.nl blijft zoeken naar nieuwe databronnen voor real time windgegevens. Heeft u beschikking tot  data die u wilt delen?Neem contact op met ActueleWind.nl.

Functionaliteiten
Met de laatste update is voor alle platformen de functie ingebouwd om favoriete locaties te selecteren. Hierdoor zie je alleen die locaties die voor jou interessant zijn. In een volgende release wordt hier een ‘push bericht’ aan gekoppeld waardoor je automatisch bericht krijg wanneer het waait op jouw favoriete watersportlocatie.

Blijf op de hoogte via https://www.facebook.com/actuelewind
2  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: ActueleWind lanceert app en mobiele site Gepost op: Augustus 30, 2013, 14:34:36
Alexander1965, ik heb je een PB gestuurd.
3  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: ActueleWind lanceert app en mobiele site Gepost op: Augustus 30, 2013, 08:34:47
Merijnhe, thanks voor je positieve reactie! 

Inmiddels is de update uit! Deze versie brengt onder andere een 'refresh' knop om de gegevens opnieuw op te halen en je kan nu je favoriete spots selecteren zodat je, als je de de page of app laadt, alleen jouw favoriete spots ziet! Nu beschikbaar in de Marketplace en Play Store.

Laat via de Facebook pagina even weten wat je ervan vindt!

@alexander1965, kan je het nu nog een keer proberen?
4  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: ActueleWind lanceert app en mobiele site Gepost op: Augustus 24, 2013, 22:38:34
Hoi Hehuis, ik noteer het op de wensenlijst.
alexander1965, deze of volgende week komt er een update (zowel de site als de apps). Daar zal het waarschijnlijk mee opgelost zijn.
5  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: ActueleWind lanceert app en mobiele site Gepost op: Augustus 16, 2013, 07:04:08
Op een ipad2 kom je niet om de site/ url. Hij blijft refreshen en je ziet de site vaag in beeld.
Kan je het nog eens proberen? Er zijn aanpassingen doorgevoerd.

Nee helaas. Ongeveer een paar milliseconden  een normale foto en dan weer vaag met in het midden van de site een rondje van pagina laden die blijft laden. Kom niet verder.
vreemd, ik heb het op meerdere iphones getest. Het lijkt erop dat hij gegevens blijft laden als het scherm vaag blijft. Ik stuur je vandaag een link toe om te kijken of die wel werkt.
6  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: ActueleWind lanceert app en mobiele site Gepost op: Augustus 11, 2013, 08:07:33
@Spullenverzamelaar, goed om te horen! Veel plezier ermee!
7  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: ActueleWind lanceert app en mobiele site Gepost op: Augustus 10, 2013, 23:41:34
Op een ipad2 kom je niet om de site/ url. Hij blijft refreshen en je ziet de site vaag in beeld.
Kan je het nog eens proberen? Er zijn aanpassingen doorgevoerd.
8  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: ActueleWind lanceert app en mobiele site Gepost op: Augustus 08, 2013, 07:32:33
Bij je tweede bezoek zou je die moeten krijgen. Je kan ook via het plusje onderaan je safari klikken op 'add to homescreen'.
Het toevoegen van nieuwe spots staat op mijn lijstje, als je een plek weet met betrouwbare actuele gegevens dan hoor ik het graag.
9  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: ActueleWind lanceert app en mobiele site Gepost op: Augustus 04, 2013, 21:43:46
Hoi Mitchel_12000, er is een versie voor WP7 in aantocht, deze is echter nog niet goed gekeurd door Microsoft voor de marketplace. Ik hoop dat dit komende dagen gaat gebeuren.
RogierDekker, dank je voor je bericht. Ik heb het getest op een iphone5 en op een ipad maar niet icm met iOS 7. Zou je het vandaag nog eens kunnen proberen? De website heb ik op een paar puntjes aangepast namelijk. Mocht dat niet werken kan je me dan even contacten via een persoonlijke bericht? Bedankt voor de link naar kzc.nl, ik ga het bekijken.
10  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: ActueleWind lanceert app en mobiele site Gepost op: Augustus 03, 2013, 21:32:56
Zojuist is een versie naar de play store verzonden die het uitklappen ook op android apparaten mogelijk maakt. Daarnaast is het probleem wat Banzai noemt verholpen.
 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.zwartevogel.actuelewind
11  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: ActueleWind lanceert app en mobiele site Gepost op: Augustus 03, 2013, 07:14:51
Thanks voor de reacties, ik heb de link aangepast. Aan de windhistorie van de laatste uren op Android wordt gewerkt.

Ijsselmeer friesland kant mis ik in de spotkeuze.. Mirns/Workum ---> waarneming stavoren...
Heb je een plek waar betrouwbare meetgegevens van deze spots beschikbaar zijn?
12  Nieuws & Video / Nieuws & Video / ActueleWind lanceert app en mobiele site Gepost op: Augustus 02, 2013, 08:38:03
ActueleWind lanceert app en mobiele site
Ede- Op maandag 29 juli 2013 is de wind community een app rijker. Een app die gebruikers real time inzicht geeft in de actuele windstatistiek op diverse watersportgebieden in Nederland. 

Door het ontbreken van een goede windapp in de Windows Store is Michiel Kraaij, een enthousiaste watersporter en Windows Phone gebruiker uit Ede aan de slag gegaan met de ontwikkeling van een handige wind app. Het resultaat kun je bekijken in de Windows Phone Marketplace via deze link. Voor Android telefoons kan de app hier geïnstalleerd worden vanuit de Play Store

Website
Naast een handige app is de informatie ook via een mobiele website te bekijken op www.actuelewind.nl Hierdoor zijn de real time windstatistieken ook voor Apple en Blackberry gebruikers beschikbaar en kun je met elke moderne smartphone de meest recente windstatistiek raadplegen.

Wat is ActueleWind.nl?
Ben je watersporter en afhankelijk van de wind? Is het aantal knopen wind, het verloop van de wind of het weer van belang om de juiste watersportlocatie te kiezen en op een veilig manier te kunnen watersporten?

Met ActueleWind.nl heb je real time inzicht in de windstatistiek van enkele populaire watersportlocaties in Nederland. Daarnaast vind je een mooi overzicht van het windverloop van de afgelopen uren, een indicatie van het weer en de meest recente voorspelling van het KNMI. De getoonde watersportlocaties worden gerangschikt op windsnelheid. De locatie met de meeste wind staat altijd bovenaan.

Aan ActueleWind.nl en de gegevens die hier getoond worden kunnen door gebruikers of andere personen geen rechten worden ontleend.
Pagina's: [1]


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.