Laat berichten zien
Pagina's: [1]
1  Algemeen / Teruggegeven / teruggevonden / Re: 12 mei: Naish momentum 2010 verloren Terschelling Groene Strand Gepost op: Mei 15, 2016, 16:08:57
UPDATE: Kreeg vanmorgen een belletje, de plank is gevonden op Vlieland! Smiley
2  Algemeen / Teruggegeven / teruggevonden / 12 mei: Naish momentum 2010 verloren Terschelling Groene Strand Gepost op: Mei 12, 2016, 21:03:51
Ben vanmiddag (12 mei) mijn Naish momentum uit 2010 verloren. De bindingen zijn groene North Vario. Heeft iemand deze setup toevallig gevonden?

Mijn nummer en e-mailadres staan op de plank, maar wellicht dat het via dit kanaal sneller wordt gevonden..

Thanks!



3  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Wetsuit scheur Gepost op: Juli 22, 2015, 16:11:30
Bedankt voor alle nuttige reacties!

Zoals vermeld heeft AquaTrends gezegd dat ze het kosteloos zullen repareren.
"Oorzaak is toch echt uitscheuren en niet loslaten van de naad.
Hoe het gekomen is misschien niet duidelijk maar dit heeft niks met de kwaliteit van het pak te maken.
De reparatie zal vrijwel onzichtbaar zijn en dusdanig sterk dat het niet zo gauw weer zal gebeuren."

Maar wel handig om te weten hoe ik dit evt zelf kan fixen. Ik ga eerst wel proberen om een nieuwe te krijgen, of evt een andere tegen bijbetaling, want er zijn dus gemixte ervaringen mee.
4  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Wetsuit scheur Gepost op: Juli 20, 2015, 19:07:54
Dat pak heeft gewoon in een doos gezeten, dus aan zonlicht kan het niet liggen. Dat "de stitching veels te dicht op de rand van het neopreen zit" lijkt me evt een factor...
5  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Wetsuit scheur Gepost op: Juli 20, 2015, 15:22:21
Thanks voor de rubberlijm tip! Zal wel een tube halen. Komt daar nog een speciale techniek bij kijken?

Als je een dunne plastic zak over je voeten/handen doet bij het aantrekken, glijden ze er makkelijker in en komt er minder druk op de naden te staan Wink

T wetsuit heb ik nog geen 3 weken... dus terecht dat het gratis wordt gerepareerd.
6  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Wetsuit scheur Gepost op: Juli 20, 2015, 14:52:34
Hallo kiters,

Na een overjarig wetsuit, Prolimit C4 FTM uit 2013, te hebben gekocht bij AquaTrends, ben ik sinds een paar weken begonnen om te leren kiten. Afgelopen vrijdag had ik de derde sessie gehad waarbij ik t wetsuit aan had (en waarbij het lukte te waterstarten en stukjes te varen! ^^)

Echter vond ik na afloop een dikke scheur in de naad van mn wetsuit, zie foto's. De shop zei "zoals duidelijk op de foto te zien is, is dat de naad niet heeft losgelaten maar uitgescheurd is door waarschijnlijk te hard trekken in de buurt van de naad". Gelukkig willen ze het gratis repareren.

Aangezien ik erg voorzichtig ben geweest met het wetsuit (ophangen over het midden, en plastic zakken gebruiken bij aantrekken, etc) vond ik het erg gek dat er na drie keer dragen al zo'n scheur in zit.

Wat is jullie mening over dit voorval? Betreft het een productiefout, of ligt het aan de overjarigheid van het pak, of ben ik er gewoon te lomp mee omgegaan? Waar kan ik op letten dat dit na de reparatie niet weer snel gebeurt?

Thanks!



Pagina's: [1]


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.