Laat berichten zien
Pagina's: [1]
1  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Voorstel om meer spots te openen Gepost op: Juni 07, 2011, 22:24:03
Ik vermoed dat een onderzoek naar dit onderwerp alleen maar positief kan uitpakken. Het zal veel fabeltjes de wereld uit helpen, en alleen maar duidelijkheid scheppen over waar de grenzen liggen.

Ik merk alleen maar weerstand, en (onbelangrijke) redenen waarom niet. Probeer eens een paar voordelen en mogelijkheden te bedenken.

ps: ik ben al jaren lid van de NKV
2  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Voorstel om meer spots te openen Gepost op: Juni 06, 2011, 23:35:35
Ik las een topic over de kwade hoek, en toen kwam ik op dit idee, om meer spots open te krijgen.

Wat nou, als er wetenschappelijk onderzoek is gedaan, naar het effect van Kiten op de broedgebieden en ander diertjes-geneuzel. Want naar mijn idee, is "wetenschappelijk onderzoek" de manier om ambtenaren en andere leken te overtuigen.

Ik heb al een tijdje gespeeld met dit idee, en heb er nog wel meer over te zeggen. Maar ik laat jullie nog even neutraal zelf een beeld erbij vormen.

Dus laten we even een brainstorm in dit topic houden.
3  Algemeen / Trefpunt / Re: Kiters uit Rotterdam , meld je! Gepost op: Juni 01, 2011, 12:08:45
gister mijn eerste sessie van het seizoen op het autostrand,
Ik was die met die roze-witte f-one bandit 13 (eerste generatie bandits). Me gear was nog helemaal in orde, alleen wil ik wel mijn bar-range inkorten, maar eens een keer uitzoeken hoe dat moet.


Kite-controll was perfect, 0 keer op het water gesmakt, alleen hoogte lopen ging niet, maar aan het einde van de dag een paar tips gehad:
- Voetbanden losser, en dieper die voeten erin, omdat mijn hielen soms water hapten.
- One handed varen om je lichaam verder in te draaien, (ik wist niet dat het daadwerkelijk een nut had om one-handed te varen ;-) .)

Volgende keer die tips in de praktijk brengen.
4  Algemeen / Trefpunt / Re: Kiters uit Rotterdam , meld je! Gepost op: Mei 30, 2011, 15:03:58
Ik heb een bandit 12, en weeg 85 kg. De range waarin ik met die kite heb gevlogen is 10-25 knopen. Dus 16 knopen morgen lijkt me heerlijk, maar ik zou vooral samen met iemand de kite na willen lopen, even inspecteren, en rustig oplaten met zen 2e, kijken of hij goed in de lucht hangt. En daarna kan ik wel het water op.
5  Algemeen / Trefpunt / Re: Kiters uit Rotterdam , meld je! Gepost op: Mei 30, 2011, 13:30:30
Hallo,

Ik zal mij even voorstellen, ik ben Sonnie / Bullitje,  21 jaar, 1.5 jaar geleden voor het laatst gekite. Toen ging ik regelmatig kiten bij de brouwersdam, het is er alleen afgelopen jaar bij ingeschoten, maar deze zomer wil ik er weer een mooi seizoen van maken.

Morgen wordt het  prima weer voor mijn eerste dag van het seizoen denk ik. Het is alleen wel een tijdje geleden dat ik ben wezen kitesurfen, en ik moet een nieuwe spot hebben (verhuisd, woon nu in schiedam).

Daarom doe ik hier een oproepje of ik morgen met iemand of een groepje mee kan voor een dagje kiten op het autostrand, of ergens anders.

Grtz Sonnie,

Pagina's: [1]


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.