Laat berichten zien
Pagina's: [1]
1  Nieuws & Video / Nieuws & Video / kite foto's zandmotor Gepost op: November 29, 2015, 19:46:22
hallo allemaal,

like & share mijn nieuwe pagina allemaal.

een pagina ontstaan uit de passie voor kitesurfen, gemaakt om jullie mooiste kitesurf momenten vast te leggen. ik zal voornamelijk op de zandmotor actief zijn maar dit neemt niet weg dat ik af en toe zal afreizen naar andere kitespots in nederland.

door een blessure kan ik op het moment niet kitesurfen en moet ik binnenkort geopereerd worden. hiervan zal ik ongeveer een jaar misschien langer van moeten revalideren. in deze tijd ga ik proberen jullie moesten moment met jullie te delen door middel van de foto's die ik maak. voel vrij om de foto's te gebruiken ik doe het voor omdat ik het leuk vindt en deel dit graag met jullie,

check http://www.facebook.com/fotozandmotor en wie weet kom jij jezelf nog eens tegen

vriendelijke groet
myron
2  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: ion fuse droogpak?? Gepost op: September 19, 2014, 19:06:30
Wat voor maat heb je nog op zolder liggen. Zit er inderdaad mooi uit als je hem aan hebt gewoon strak om het lichaam heen.

Wel zag ik dat je eerst een berenpak aan moet dan het droogpak en dan de skin. Heb je dat er allemaal bij en wat zou je er voor willen hebben.

Je kan me ook bereiken via Wats app op 0642578197
3  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: ion fuse droogpak?? Gepost op: September 19, 2014, 16:42:39
@ride, goede review. 182cm en 80kg en maat M is goed te doen denk ik. zelf ben ik 175cm en 60kg en had ik maat 48 gepast en de lengte was perfect alleen wat ruim om mijn middel enzo. maarja wat wil je met zoon graten pakhuis als ik. als ik mijn harnas er over doe sluit het uiteraard wel beter aan.

@sayoontje, het 2014 model heeft de rits over de schouders lopen en komt heel het harnas niet in de buurt van de rits. dus dat probleem is opgelost.

ik kan overigs een 2014 model nieuw kopen voor 450 euro geen verkeerde prijs volgens mij
4  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / ion fuse droogpak?? Gepost op: September 19, 2014, 16:06:23
hoi alle,

dit jaar wil ik ook  de winter door bikkelen op het water. nu ben ik nogal een watje want heb dit jaar heel de tijd in mijn 5/3 pak gevaren. vanaf mei ofzo.

maar ik heb geen zin om van de winter om met mijn 5/3 pak en een lading vol accessoires naar het water te gaan. nu lijkt een droogpak een goede optie en dan allen nog schoentjes en handschoenen.

wat is jullie ervaring hiermee en ook met een ion fuse. dat vindt ik een mooi pak. en vanaf welke temperatuur halen jullie het droogpak uit de kast?
5  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: welke kite maten? Gepost op: September 08, 2014, 08:09:44
Ja over de kite ben ik nog niet helemaal uit. Zit een beetje te twijfelen tussen de bandit 7 en de zian aquila.

Ik hoor idd van meer mensen dat een 12m te groot voor mij is. Maar de lotus 12m kon ik ook vliegen tot 19 20 knp dan stond ik wel lekker gepowerd maar dat vaart wel lekker. Dus waarom zou ik nu dan kleiner gaan. Verder had ik een 8m speed4 en een 6m tube. Dus dat scheelt niet zo veel met 9 en 7 plus de bandits hebben een hoge high end. En vind ik dat je tube veel meer kan depowrren dan speeds die blijven maar trekken en omhoog Willen
6  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: welke kite maten? Gepost op: September 07, 2014, 21:59:51
Testen is denk ik wel de beste optie. Ik kijk naar de bandit 7 omdat ik die voor een mooie set prijs kan aanschaffen met inruil van mijn flysurfers.

Nu vlieg ik ook met een 12 en 8m en kon altijd prima varen. Dus denk dat ik de grootste maat weer 12 wil een dan 9 en 7 voor de high end.

Ik hoor veel 12 is langzaam dit dat maar elke 12 tube is sneller dan een flysurfer speed

Ober de maat ben ik wel uit nu nog de kites twijfels twijfels hahaah
7  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / welke kite maten? Gepost op: September 07, 2014, 12:28:52
hoi allemaal

ik ben op het moment aan het kijken om over te stappen op tube kites, ik vloog hiervoor altijd flysurfer.
ik heb een beetje zitten rond kijken en de f-one bandit 7 spreekt mij zeer aan. ik wil vooral lekker kunnen cruizen, springen en wat simpele triks doen.

nu zit ik allen met de vraag welke maten kites zou het beste bij mij passen. ik ben 60kilo dus niet zo zwaar en zo willen kunnen varen vanaf een knoop of 10-12 tot 40 =knp ongeveer.

wat denken jullie dat goed bij mij past?
8  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Flysurfer? Gepost op: September 06, 2014, 21:22:15
ik heb van alles geprobeerd. hele zand bergen erop  Tongue. maar vond dat het nog veel gebeurde
9  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Flysurfer? Gepost op: September 05, 2014, 07:53:01
flysurfers zijn best wel bereikbaar voor beginners vindt ik, dit jaar mei begonnen met kitesurfen met een speed 4lotus 12m en speed 4 8m. prima te doen en nooit moeilijk gehad.

waterstart is soms makkelijker als tube. zolang de kite niet helemaal in de knoop of wokkel ligt is die zo weer de lucht in. ik moet zegge dat ik wel ga overstappen naar tube omdat ik wat meer snelheid wil en meer freestyle wil gaan doen.

wil je gewoon lekker relaxt cruizen en big airs maken met 2 vingers in je neus zijn de flysurfers echt jou ding. want het zijn wel echt spring machines.

en ze hebben ontzettend goede low end. alleen al die lijntjes :0 en dan gaat die weer lekker lopen klapperen op het strand en dan zit alles weer in de knoop. niet helemaal mijn ding daarom de keuze voor tube.

PS: ik heb de lotus 12m nog te koop staan voor een lief hebber
10  Algemeen / Teruggegeven / teruggevonden / Re: gevonden gopro hero 3+ sliver Gepost op: Juli 12, 2014, 10:12:43
mensen de man van de gopro heeft me weten te bereiken. binnen kort spreken we af op brouwersdam om hem terug te geven. hij was nu al super blij
11  Algemeen / Teruggegeven / teruggevonden / gevonden gopro hero 3+ sliver Gepost op: Juli 10, 2014, 21:23:02
Vandaag op brouwersdam een gopro met hoofdband gevonden. Denk je dat die van jou is neem co tact met me op en stuur een foto dan kan ik zie of die van jou is want er zijn een aantal filmpjes en foto's mee gemaakt.
Groeten myron
06-42578197
Pagina's: [1]


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.