Laat berichten zien
Pagina's: [1]
1  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Kamer te huur Scheveningen Gepost op: November 21, 2007, 22:33:30
Kamer te huur in Scheveningen, onder de Vuurtoren in de Vuurbaakstraat (boven de surfclub).



Prijs: 350 euro per maand.



Voor de periode december / januari / februari / maart / april



Reacties per mail naar tibbebakker@hotmail.com
2  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Kamer te huur Scheveningen Gepost op: November 01, 2007, 20:28:16
Onderwerp: Kamer te huur Scheveningen
TE HUUR

Voor de maanden januari, februari en maart:

Ruime kamer in de Vuurbaakstraat (onder de vuurtoren) in Scheveningen.

Ideale locatie voor surfers (zicht op de zee)!!

Huurprijs: 450,- inclusief.

Reacties naar tibbebakker@hotmail.com
3  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Kamers te huur Scheveningen Gepost op: Oktober 24, 2007, 22:48:53
Te huur: Twee kamers in Scheveningen (Vuurbaakstraat, onder de vuurtoren dus close to the beach...)

Eenmaal voor de periode januari t/m maart en
nog een kamer voor onbepaalde tijd vanaf januari.

Prijs: 350,- per maand per kamer of allebei de kamers voor 700,- per maand.

Meer info mail naar tibbebakker@hotmail.com of bel even met 0624121379!

Ga jij straks kiten in je eigen voortuin?
4  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: bericht voor beginners Gepost op: Mei 13, 2007, 02:35:12
Ha Diederik,

Ten eerste, je was zelf ook aan het kiten. Hoezo is dat dan wel verantwoord en hebben 'beginners' niet het recht om dan het water op te gaan en jij wel? Schijnbaar kan er verantwoord gekite woorden met harde wind, aangezien jij er ook stond.

De twee mensen die les hadden waren geen 'beginners', maar ervaren watersporters die net als jij graag met harde wind willen kiten.

De procedure met harde wind is ook dat er gekeken wordt naar wat voor mensen op een verantwoorde manier het water op kunnen. Geen lichte mensen en beginners, die worden afgebeld, maar mensen met ervaring die al eerder gekite hebben en die akkoord gaan met de omstandigheden hebben uiteraard recht op een les. Want denk niet alleen vanuit de school, de mensen willen ook graag het water op, zij willen kiten en zijn niet bang voor een stootje. In overleg krijgen zij die kans dan ook, al gunnen mensen als jij ze dat niet.

Citaat: 'Met een bow geen probleem'. Onzin natuurlijk, met elke kite kan het met die omstandigheden goed misgaan":
De bowkite die gebruikt wordt is geschikt voor dit soort dagen. Jammer dat jou kennis niet verder gaat dan je eigen kite; de Boxer depowered volledig wanneer je de bar loslaat. Mensen die les nemen krijgen dit dan ook meerdere malen te horen: wanneer je geen controle meer hebt, laat de bar los. Uit ervaring is gebleken dat dit werkt en het kiten en lesgeven daardoor zo veilig is geworden dat ook met dit soort dagen les gegeven kan worden. Fijn voor de school, maar zeker ook voor de mensen, want die willen nogmaals ook graag het water op met dit soort wind.

Jammer dat mensen als jij dit soort mensen alleen maar ontmoedigd om met de sport bezig te gaan, helaas als er teveel naar mensen als jij geluisterd wordt hebben we straks alleen nog maar angsthazen op het water ("Een beetje kitesurfschool leert beginnende surfers niet boven de 20 knopen het water op te gaan") en verliest een extreme sport al snel haar extreme karakter en blijven de laffe nichten over. Een beetje kitesurfschool leert mensen hoe ze ook met meer dan 20 knopen verantwoord, veilig en goed kunnen kiten!!

Misschien kan je 'beginners' voortaan een beetje stimuleren, in plaats van je op een negatieve, ongeinformeerde manier met anderen te bemoeien. Een berichtje posten vanachter je pc'tje is heel makkelijk, maar je had ook even de discussie aan kunnen gaan! Of in ieder geval even kunnen vragen, hoe en wat, niet te snel conclusies trekken! Het zou zowieso schelen als mensen met kritiek gewoon naar de persoon toe stappen en face to face even bespreken hoe de situatie opgelost kan worden, of in ieder geval eerst wat informatie inwinnen. Jammer dat mensen als jij hun frustraties mee naar huis nemen en pas 's avonds achter de computer op allerlei forums opgeblazen verhalen gaan zitten posten.

Heb je ooit een windsurfer horen klagen dat de wind te hard was en de golven te hoog? Een golfsurfer klaagt toch ook niet dat de golven te hoog zijn? De meeste kiters staan bekend als gasten die niet bang zijn om te beulen, ook met harde wind. Dat gemekker van gasten als jij, dat zet de sport pas in een kwaad daglicht!

"Dus wees slim en neem les bij een school met verantwoordelijkheidsgevoel!"???

Wees slim en neem les bij kitesurfschool.nl, dan kite jij straks een stuk radicaler dan Diederik!!

 loser loser loser
Pagina's: [1]


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.