Laat berichten zien
Pagina's: [1]
1  Algemeen / Trefpunt / Edam Gepost op: Augustus 15, 2012, 10:28:07
Hi Edam locals,

Ben van plan vandaag naar Edam te rijden. Zag op de Spotguide hier dat er 2 strandjes zijn. Mij leek bij deze licht Zuidoostelijke windrichting meer kans bieden op mooi vlak water. Maar wordt die niet erg vlagerig bij de richting van vandaag?

Hoop dat er wat locals zijn die dit voor 12 uur lezen en antwoord kunnen geven.

Thanks alvast,

René
2  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: Speed kiten germany - 100km/u on woodie Gepost op: Augustus 14, 2012, 16:50:30
Haha. Volgens de voice over kite de beste Tilmann al vanaf zijn 18e. Hij is nu 51. Dat moet dan toch de eerste kiter van Europa zijn.

Maar wel een baas hoor met die snelheden. Respect.
3  Army of KiteLounge / KiteLounge / wonen op 100 m van het strand in Scheveningen Gepost op: November 04, 2011, 16:22:34
Even een interessant huis pluggen voor kitesurfers:

Te huur op 100m van het strand: topappartement met het grootste en groenste terras van Scheveningen
http://www.funda.nl/huur/s-gravenhage/appartement-47276932-keizerstraat-81/fotos/

4  Algemeen / Gevonden / Vermist / Gestolen / zondag gevonden zandvoort[BOARD] Gepost op: Juli 06, 2008, 09:51:43
Op zondag 30 juli werd ik gebeld door een surfer uit omgeving Zandvoort. Hij had mijn board gevonden. Aangezien ik die dag niet gevaren had was ik toch even verbaasd. Blijkt het mijn oude board te zijn dat ik een tijdje geleden heb verkocht. De nieuwe eigenaar had mijn mobiele nummer niet vervangen door die van hem.

De "eerlijke" vinder reageerde blij, omdat hij naar zijn idee nu mooi een kite boardje had voor de kiteplannen die hij had. Op mijn suggestie om eerst nog even een berichte op kitehigh en hanglos te plaatsen heeft hij deze week niet meer gereageerd.

Ook ik vind het dom van de nieuwe eigenaar dat hij niet zijn eigen nummer op het board heeft geschreven, maar tegelijkertijd wat flauw van de vinder om niet de moeite te nemen alsnog via de sites de eigenaar terug te vinden.

Het gaat om een geel board met de datum 28-10-2005 en nog een aantal andere opvallende kenmerken. Als je de eigenaar bent, het bevind zich ergens in de buurt van Zandvoort. Plaats even je mail onder dit bericht.

Als je de vinder bent, wees zo sportief om daarop te reageren bij de eigenaar.

Ik hoop dat de surfer dit bericht toch nog ziet en wat meer moeite doet om het board terug te geven. De naam van het Custom merk staat op de vinnen, dus daarmee kan de eigenaar zich bekend maken. Ook staat er nog een bepaalde sticker op de onderkant.

5  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Golven Wijk en IJmuiden Gepost op: Maart 04, 2008, 21:56:03
Op zich is het daar vrij simpel hoor. Wijk aan Zee is goed bij de richtingen waar Zuid in zit, IJmuiden beter bij alles met Noord. Verschil is wel dat de golven bij IJmuiden iets hoger moeten zijn voor ze goed om de pier heen komen en ook bij het strand cleane golven veroorzaken. Kijk ook eens op http://www.actuelewaterdata.nl/golfgegevens/ Zelf check ik meestal de IJ-geul minutie stortplaats. Naar verloop van tijd weet je wel bij welke hoogte en golfperiode het losgaat. Let ook op hoog en laag water, want vanaf ongeveer een uur voor hoog water zijn de golven meestal op zijn best. 
6  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Video Report Jägermeister Wave Riderz Gepost op: November 15, 2006, 06:43:51
Wave Riderz heet het event en ik zie in het verslag één golfrit. Geloof dat Frank het Engels niet begrijpt  (cry_kitesmiley) Jammer had wel meer Hollandse wave actie willen zien. Maakt niet uit of het windsurfers of kiters zijn; rippen die handel!
Pagina's: [1]


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.