Laat berichten zien
Pagina's: [1]
1  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Video Report Jägermeister Wave Riderz Gepost op: November 14, 2006, 18:59:51
Frank Borghstijn (spaako.com) heeft zijn editie van de Jägermeister Wave Riderz op film gezet en is nu te zien op http://www.riderz.tv/ check it out!!
 
2  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Movie en interviews Jägermeister Kite Riderz online Gepost op: Juli 27, 2006, 21:48:36
Een eventreport en diverse interviews gemaakt tijdens de Jägermeister Kite Riderz afgelopen weekeinde staan online op www.riderz.tv .......................
3  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Jägermeister Kite Riderz coming up Gepost op: Juli 18, 2006, 23:55:19
Dit weekeinde staat de Jägermeister Kite Riderz voor de deur. Hoog tijd voor een update van wat er in Zandvoort bij The Spot staat te gebeuren.

Allereerst hebben we natuurlijk de contest. De riders line-up is inmiddels bekend:

* Kevin Langeree
* Randy Hereman
* Youri Zoon
* Bas Koole
* Ralph Karstens
* Sander Lenten
* Domique Kwaks
* Hans de Meijer
* Reinier Korstanje
* Lex Dekker
* Davis Helvensteijn
* Rolf van der Vlugt
* Stephan van den Berg
* Eddy Lansink
* Frank Leemhuis
* Mario Hofstede

De boys zullen actief zijn in de disciplines best trick, big air en slalom. Jalou Langeree heeft nog een paar dames opgetrommeld die ook hun kunsten zullen laten zien. Waait het niet dan zal er een alternatief programma zijn, waaronder ook een best trick aan de acro bungy en achter de boot op het wakeboard.

Je kan tussen de bedrijven door ook zelf aan de slag op de acro bungy. De Kiboco instructeurs bieden de gelegenheid om introductie clinics te volgen.

Naast de wedstrijden zijn er clinics en zijn er ook diverse merken aanwezig in Zandvoort met hun tools:

-   Naish
-   North
-   RRD
-   Best
-   F-One
-   Caution
-   Flysurfer
-   Carved

Na de BBQ zorgen de DJ’s zaterdagavond voor een vloeiende overloop naar het voetjes van de vloer gedeelte. Natuurlijk zullen daar ook de nodige glaasjes met daarop het hertenlogo geconsumeerd worden.

Speakers Laurenzo en Mike kletsen het weekeinde aan elkaar. Jägermeister neemt ook zijn twee beachbugs mee. Je kan jezelf bij The Spot voor de camera laten vereeuwigen samen met deze karretjes en de Jägermeister babes. Altijd leuk voor thuis aan de muur. Aan de dames is ook gedacht, want de Jägermeister dudes zijn er ook.

Dus, wind of geen wind, kom naar Zandvoort!

Later dit jaar (25-29 oktober) is er op Vlieland ook nog de Jägermeister Wave Riderz. Dit is een combinatie evenement met windsurfers en kiteboarders waar golfrijden centraal staat. Zeker voor het kiteboarden is het spannend of er in de wave discipline nieuwe namen boven komen drijven. Meer info hierover volgt binnenkort op www.riderz.tv
4  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Jägermeister Kite Riderz Zandvoort Gepost op: Juni 30, 2006, 22:04:09
Op zaterdag 22 en zondag 23 juli zal bij The Spot in Zandvoort een spectaculair kiteboard evenement plaatsvinden. Voor dit evenement is de hele nationale kiteboard top uitgenodigd. Zij zullen in drie disciplines actief zijn; best trick, big air en slalom.

Tijdens de best trick contest wordt de beste trick van de riders door de jury gewaardeerd. Wie de meeste jurypunten behaald is de winnaar. Bij de Big Air telt met name de hoogte en stijl van de sprongen. Daarnaast is er de slalom waarbij de riders een parcours rond boeien moeten varen.

Het Jägermeister Kite Riderz event is een invitational contest waar maximaal 16 riders op uitnodiging aan mee mogen doen. Kevin Langeree is één van de kanshebbers. Een andere topper is Randy Hereman die onlangs nog vierde werd tijdens een worldcup in België. Kortom: alleen de beste Nationale en Internationale riders mogen aan Jägermeister Kite Riderz meedoen!

Naast de wedstrijden is er nog veel meer reden om naar Zandvoort te komen. De DJ’s en MC Laurenzo zorgen samen met de Jägerettes voor de sfeer, er zijn demo’s en clinics en er zijn diverse merken aanwezig met kleding en Kiteboard equipment. Zaterdagavond is er natuurlijk een Jägermeister party bij The Spot.

Het wedstrijdprogramma begint zaterdag om 12.00 en zondag om 11.00. De toegang is gratis. Meer informatie is te vinden via http://kite.riderz.tv
Pagina's: [1]


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.