Laat berichten zien
Pagina's: [1]
1  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Medewerking gevraagd! Gepost op: December 29, 2008, 19:15:23
Hey super bedankt allemaal voor het invullen, ik heb in een hele korte tijd meer dan genoeg ingevulde enquetes binnengekregen!! (en ik weet dat redelijk wat vragen zijn) Het fijnste zou zijn als je 'm eerlijk naar jouw handelen & instelling hebt ingevuld :-) Nu aan de slag met de dataverwerking..! Nog een x bedankt!!!
2  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Medewerking gevraagd! Gepost op: December 27, 2008, 11:49:16
Hey Kitehigh-leden,

(weer) een onderzoekje: ondanks het feit dat de materialen de afgelopen jaren sterk verbeterd zijn wat betreft veiligheid, gebeuren er nog wel eens ongelukken, al dan niet met ernstig letsel. Op de verschillende fora wordt gediscussieerd of het niet te voorkomen was. Ook opvallend gedrag van kitesurfers met betrekking tot de veiligheid wordt besproken.

Jonathan Prins & Ron van der Staay hebben het met hun onderzoek een tijdje geleden al eens getracht inzicht te krijgen in de problemen rondom dit onderwerp. Met hun medewerking is nu een nieuwe vragenlijst opgezet. Deze is een tikkeltje uitgebreider, meer aspecten zijn meegenomen.
 
Wat we natuurlijk allemaal willen is de beeldvorming die veel mensen van kitesurfen hebben verbeteren. Het sluiten van spots leidt immers tot minder ruimte en daarmee juist méér kans op ongelukken!

Daarom vraag ik je even de tijd te nemen de lijst in te vullen, en tegelijkertijd mij te helpen aan m’n bachelor zodat ik eindelijk weg kan uit Enschede (helaas niet Aan Zee)! ;-)

Alvast heeeeeel erg bedankt voor je medewerking!!

De link: http://www.thesistools.com/?qid=67255&ln=ned
Pagina's: [1]


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.