Laat berichten zien
Pagina's: [1]
1  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: kitesurfverbod op diverse locaties Noordzee Noordholland Gepost op: September 03, 2008, 16:32:35
In de winterperiode (vanaf 1 oktober) is kitesurfen overal toegestaan. In de zomerperiode is dit gereguleerd. Je mag dus over een maand legaal het strand op. Tot die tijd riskeer je een boete. Vanzelfsprekend geldt dat het geen kwaad kan om ook in de winterperiode op een mooie dag met veel wandelaars een rustigere plek op te zoeken om je kite op te laten.

Vanaf volgend jaar is e.e.a. dus netjes geregeld en zal ook de APV aangepast worden conform de strandnota.

Hopelijk brengt dit enige duidelijkheid
2  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: [Belangrijk] Spots in kaart brengen voor NKV Gepost op: Februari 25, 2008, 22:41:27
Het gaat heel erg goed. We hebben al 126 spots. Vele malen meer als de RV'ers er gezamenlijk hadden kunnen invoeren!

Voor de mensen die bezorgd zijn over het sluiten van de 'goede' spots, dit zit er altijd in. Maar de NKV zal zich daar zeker met hand en tand tegen verzetten en we zullen e.e.a. zo handig mogelijk inkleden (zodat een lijst niet tegen ons gebruikt gaat worden). Als we helemaal niets doen dan zitten we in ieder geval zeker binnen nu en 5 jaar met veel te kort spots.

Iedereen die de moeite heeft genomen om één of meer spots in te vullen, alvast hartelijk dank!

Voor de rest blijft de oproep; blijf invullen, hoe completer het overzicht hoe beter!

Zoals Alferink opmerkt, het gaat erom dat we een goed beeld kunnen krijgen van de spreiding en mogelijkheden van de spots. Vandaar de 'vele' vragen.

Nogmaals dank,

Rutger de Boer
3  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: [Belangrijk] Spots in kaart brengen voor NKV Gepost op: Februari 22, 2008, 21:21:51
We hebben al 37 nieuwe reacties in één ochtend! Helemaal top mensen!

Dubbelingen is niet erg, die filteren we er wel uit.

Bestaande kitezones waar wél kan en mag worden gekite kunnen ook worden ingevuld, dit is niet erg. Zodra deze inventarisatie klaar is zullen we de bestaande spot-database van Hanglos naast deze enquete leggen en de gaten aanvullen.

Het is gewoon heel erg belangrijk dat we heel Nederland compleet in kaart brengen. En dat kan alleen écht goed door hulp van de complete community. Internet biedt best een hoop informatie maar geeft geen goed beeld van de situatie ter plaatse. Als local ken je die wel!

Nogmaals, enorm bedankt voor de inzet en blijf aub doorgaan!

Rutger de Boer

NKV Regiovertegenwoordiger Bergen-Egmond-Schoorl
Pagina's: [1]


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.