Laat berichten zien
Pagina's: [1]
1  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Opnieuw starten Gepost op: Juni 04, 2011, 19:31:42
Ja ligt nogal ver uit elkaar, maar ik studeer in Groningen en mijn ouders wonen in Leiden, af en toe een weekendje en met de vakantie langere tijd dus vandaar Wink

Verder veel wijzer geworden door de post van Morres. Ben nu redelijk op weg.
2  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Opnieuw starten Gepost op: Juni 03, 2011, 21:06:52
Even een lange stilte van deze kant...

Maar ik ben er zo goed als over uit dat het gewoon de F One Bandit II/III wordt.  Ik heb tenslotte al gekite en heb met mindere kites gevlogen.

Over het board ben ik echt compleet blank, verder alleen de maten 130-135x39-41 van Marc doorgekregen. Iemand nog goede ideen over een lekker allround boardje? Ga voornamelijk op de Noordzee en Lauwersoog kiten.
3  Algemeen / Trefpunt / Re: Groningen wil kiten! Gepost op: Mei 07, 2011, 20:24:55
Even een vraag tussendoor, ik woon sinds dit studiejaar in Groningen en wil graag het kitesurfen weer oppakken, alleen waar zijn de voornamelijke spots hier en zijn die makkelijk te bereiken met het ov? Zijn hier veel actieve kiters? En liggen de spots rond groningen?

4  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Opnieuw starten Gepost op: Mei 07, 2011, 20:20:21
Guys,

Na een paar jaar afwezigheid uit de hele kitesurfwereld, begint het allemaal weer te kriebelen. Helaas ook al mijn spullen toentertijd verkocht. Half terug in de wereld, zie ik dat ik erg veel heb gemist en veel ben vergeten.

Laatste kite die ik had was de Naish Boxer en als board de North Converter. Ben nu weer aan het kijken voor spullen. Qua kite zit ik vooral te kijken naar een F-One Bandits I/II. Qua boards totaal blanco. Dus graag tips, hier even wat info over mij.

Leeftijd: 20
Gewicht: 82kg
Lengte: 1,84m
Beginner/Redelijk

Qua boards ben ik ook totaal kwijt hoe het ook alweer zat met de lengte en de breedte. Kitemaat zal rond de 11/12m worden, lijkt me.

Graag nog wat tips, is een F One Bandit goed te doen? Welke boards raden jullie me aan? Welke maten?



Pagina's: [1]


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.