Laat berichten zien
Pagina's: [1]
1  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Les geven op de Zandmotor Gepost op: Augustus 16, 2013, 17:40:59
en er ook nog eens een flink aantal kiters met gesponsorde shirtjes van Strandtent Flamingo's keer op keer bezig zijn waarvan we ook de foto's regelmatig verspreid zien worden.

Maar dat dan allerlei commerciƫle partijen hier ook nog eens zo op inspringen en volop de Zandmotor als attractie uitbuiten waarbij ze nog geen 1 haar op hun rug hebben die er even aan denkt om eens met de gemeente in gesprek te gaan voor verduidelijking van de spotregelgeving en voor het legaliseren ervan gedurende het strandseizoen vind ik gewoon ronduit erg bedroevend!

Ik begrijp niet helemaal je probleem wat betreft die shirtreclame van Flamengo's zonder die shirtreclame varen ze er ook. Heb je er dan minder last van?

Dat is gewoon een groep vrienden die de eigenaar kennen van die zaak. En hebben voor de lol shirtjes laten drukken. Denk je dat hij daar rijk van wordt? Die fotograaf wordt niet betaald om foto's te maken van die gasten.
Heb je er weleens over nagedacht dat het ook gezelligheid kan zijn. Dus voordat je hoog van de toren blaast. Zou ik zeggen ga je jezelf eens voorstellen daar voordat je conclusies trekt.

2  Algemeen / Gevonden / Vermist / Gestolen / Re: gevonden kiteboard op Scheveningen Gepost op: Juni 26, 2012, 12:30:18
Het is wel spannend zo
3  Algemeen / Gevonden / Vermist / Gestolen / Re: gevonden kiteboard op Scheveningen Gepost op: Juni 25, 2012, 21:26:20
f one trax 7 oranje straps

mijn email rtmahler@casema.nl
4  Algemeen / Gevonden / Vermist / Gestolen / Verloren f one trax 7 zandmotor/kijkduin Gepost op: Juni 11, 2012, 12:58:21
Verloren vrijdag een f one trax 7 met oranje nobile bindingen. De eerlijke vinder wordt beloond.

Rogier

Pagina's: [1]


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.