Laat berichten zien
Pagina's: [1]
1  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Bandit 7/8: 11 of 10 m2 ..? Gepost op: Juni 19, 2015, 19:23:10
Ik vaar een 6m Bandit 5 en een 9m Bandit 6.  Ben aan het twijfelen om er een 11 of 12m bij te kopen, omdat het me irriteert dat ik met een knoopje of 16-17 net niet chill kan varen. Echter vaar ik eigenlijk het liefste pas vanaf een knoop of 20. Mijn 6m van 25-40 kpn en de 9m van 18-27 kpn ongeveer (ik weeg 65kg, 132*40 board). Moet ik wel bij zeggen dat ik 21m lijnen heb.
Anyway...als je echt graag met een knoop of 15-16 al het water op wilt zou ik eerder een 11m aanschaffen dan een 10m. De nieuwe Bandits schijnen een stuk rapper te zijn in de grotere maten, dus daar zou de keuze niet aan moeten liggen. Daarnaast is het een stuk fijner varen met genoeg power, zeker op zee heb je deze gewoon nodig. En je hebt altijd nog de zekerheid van de geniale depower.
2  Algemeen / Gevonden / Vermist / Gestolen / Board verloren 5 mei @ Wijk aan Zee! Gepost op: Mei 05, 2015, 20:50:56
UPDATE! Board is gevonden!!! :-)

Ook ik ben mijn board verloren op WaZ! Brunotti riptide 2014 (rood met groen), mijn naam en tel nr staan er op. Verloren eind vd middag ter hoogte van de 3 windmolens bij de pier, maar gezien de stroming, wind en afgaand tij vermoed ik dat ie wel een stuk noordelijker aan zou kunnen spoelen. Wil 'm heel graag terug dus hoor graag van je als je 'm gevonden hebt of iets weet!
Thnx! Adrianne
3  Algemeen / Trefpunt / Re: Beginners omgeving Utrecht Gepost op: Oktober 09, 2014, 22:44:42
Inmiddels zijn er volgens mij meerdere whatsapp-groepen in Utrecht, wat alleen maar beter is: meer kiters!! :-) We hebben niet veel plek meer in onze groep, maar alleen kiten is natuurlijk niks aan. Stuur mij maar PM (met wat info over jezelf) als je erbij wilt!

(FYI: JP was overigens beheerder van onze groep, maar dit heb ik overgenomen. Is wel zelfde cluppie..)
4  Algemeen / Trefpunt / Re: Beginners omgeving Utrecht Gepost op: Juni 23, 2013, 22:50:28
Hi!
Ook ik kom uit Utrecht en heb de kite-kriebels ook zeker te pakken. Geen natuurtalent en de afgelopen jaren niet frequent genoeg met kiten bezig geweest. Wel redelijk wat gelest en gehuurd op de Brouwersdam, maar ook op Fuerteventura, Garda meer en Egypte. Kwa kitecontrole zit het dus wel goed en ik kan ook 'gewoon' varen (en op mijn bek gaan... ;-) ) Hoogte lopen geeft soms nog wat problemen, maar omdat het toch elke keer weer beter gaat, dit weekend eindelijk een kite & board aangeschaft! Deze zomer er dus maar eens serieuze tijd insteken!
Omdat ik alleen besloten heb om te leren kiten en ik vooralsnog geen vrienden heb kunnen overhalen lijkt het me wel zo gezellig om aan te haken bij anderen. Ik heb geen auto, woon in Lombok/Nieuw-Engeland. Ik heb nu alleen een 9m, dus enigszins beperkt wat condities betreft.
Ik stuur JP zo wel een PM voor de whatsapp.
Ciao! Adrianne
Pagina's: [1]


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.