Laat berichten zien
Pagina's: [1]
1  Algemeen / Trefpunt / Re: Kiters uit Rotterdam , meld je! Gepost op: September 14, 2015, 22:49:19
Stond om 14:00 klaar met m'n 11, maar de duinen hebben het zoals hiervoor voorspeld niet makkelijk gemaakt. Elke minuut viel de wind wel een keer weg waardoor die recht naar beneden in het water terecht kwam. voor geen meter kunnen kiten dus…. maarja, net een nieuwe set dus ik moest het wel proberen vandaag  Cool

Om 17:00 ging het inderdaad helemaal los, ook alle kites die we zagen bij de slufter waren snel weer weg.

(zijn jullie ook wel eens je safety leash vergeten loser? gelukkig een kunnen lenen van een andere kiter )
2  Algemeen / Trefpunt / Re: Kiters uit Rotterdam , meld je! Gepost op: September 14, 2015, 12:25:38
Thanks voor het antwooord egbert, en een hele chille site om vaker te checken. We gaan het vanaf 14;00 proberen, dan zou die net wel/niet sideshore moeten zijn.
3  Algemeen / Trefpunt / Re: Kiters uit Rotterdam , meld je! Gepost op: September 14, 2015, 11:00:06
Vandaag willen mijn vriendin en ik (uit Rotterdam) gaan varen bij Oostvoorne, vanaf een uur of 1.  Wind volledig zuid en later draait deze door naar zzw.

We zijn relatief onervaren (nog aan het oefenen met hoogte lopen), dus ik vroeg me af of jullie denken dat de vlagerigheid het voor ons uberhaupt wel mogelijk maakt om eff lekker aan de slag te gaan? Windfinder geeft namelijk maar een verschil van 3 knopen in de windvlagen.

cheers,

(toevoeging aan vorig bericht)

We hebben op de brouwersdam trouwens al eerder sideshore gevaren, Dit was eigenlijk wel lekkerder dan on-shore want dan konden we eens wat stukken varen. Het is alleen steeds eff teruglopen met de kite over land helaas…
Pagina's: [1]


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.