Laat berichten zien
Pagina's: [1] 2 3
1  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: Vijf voor twaalf voor Maasvlakte II Gepost op: November 24, 2011, 23:43:17
Nog een stukje: http://www.youtube.com/rtvrijnmond#p/u/1/17kEGwlWqdo
2  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: Vijf voor twaalf voor Maasvlakte II Gepost op: November 24, 2011, 16:47:41
Vandaag maar weer eens bewezen dat de Slufter de homespot van de SLUFTERHUFTERS is! Niet geheel tegen de verwachting in (helaas) waren het alleen de Hufters die hun stem hebben laten horen, hun kop hebben laten zien en hun gear hebben uitgestald. Zwaar teleurgesteld in de rest van de kite-community. Wél allemaal een halve dag vrijnemen of van school wegblijven als het waait maar het af laten weten wanneer de sport je steun nodig heeft op een ander vlak. De Slufterhufters hadden die moeite wel genomen. Voor welke spot dan ook. Dus ook voor de jouwe! 
3  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: North kiteboards 2012 Gepost op: September 14, 2011, 18:27:54
En voor de dames is de Soleil niet alleen aan te raden maar bijna een verplichting... Smiley
4  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: 30 deelnemers Red Bull boven N.A.P. bekend gemaakt! Gepost op: September 03, 2011, 22:18:18
Moet toch gezegd worden... Beetje jammer dat er alleen maar mannen op het lijstje pronken...
5  Algemeen / Trefpunt / Re: Kiters uit Rotterdam , meld je! Gepost op: Juni 08, 2011, 23:39:16
Autoplaya was top vanavond. Heerlijk onder de 7 gehangen én een goede daad verricht. Een andere dame die met een 9 het water op wilde gaan heb ik toch maar het advies gegeven om dat vooral niet te doen. Ze twijfelde al... En met deze wind; bij twijfel NIET doen!
6  Algemeen / Bijna ongelukken & ongelukken / Re: Ongevallen Oostvoorne Gepost op: Mei 29, 2011, 19:47:21
En dan nog één klein dingetje (en dan stop ik...).... Ik begreep van Joeri dat hij tijdens zijn lessen nooit z'n kite los heeft hoeven gooien. Ik roep dan bij deze de kitesurfscholen ook op om de veiligheidsregels niet alleen in theorie uit te leggen maar ze in de parktijk ook te oefenen!!!!!!!!
7  Algemeen / Bijna ongelukken & ongelukken / Re: Ongevallen Oostvoorne Gepost op: Mei 29, 2011, 19:44:21
Ik vind dat vooral de ervaren kiters de verantwoording moeten voelen om beginnende kiters aan te spreken op de risico's wanneer je ziet dat zich een gevaarlijk situatie voordoet. Vandaag stond er op autoplaya ook een halve zool met een 9m instructies te geven (op het strand) aan twee mensen. Nu achteraf heb ik er spijt van dat ik die kerel niet aangesproken heb. Degene die instructies krijgen weten niet beter maar die eikel had natuurlijk direct van het strand afgetrapt moeten worden. Poging tot doodslag en daar wil ik niet medeverantwoordelijk voor zijn!
8  Algemeen / Bijna ongelukken & ongelukken / Re: Ongevallen Oostvoorne Gepost op: Mei 29, 2011, 19:38:20
Evan, van wat ik begrepen heb, is z'n kite gaan stallen en vervolgens in de powerzone terecht gekomen. Daarop is z'n kite oncontroleerbaar gaan loopen. Hij heeft nog wel z'n quick release gebruikt maar z'n safety leash kwam niet los. Hij is dus enkel en alleen aan z'n leash over alles heen getrokken. Z'n bar was allang los. Ik heb z'n spullen hier liggen maar met z'n leash is niks mis. Ik denk daarom dat het of de druk of gewoon angst of stress is geweest.

Ik zou dan ook iedereen aan willen raden gewoon je kite (natuurlijk veilig en verantwoord) op het water eens los te gooien. Al is het maar om te weten wat er dan gebeurrd en hoe je eea weer snel in elkaar kunt zetten. Daarnaast zijn er volgens mij veel te weinig mensen die de werking van hun safety leash eens onder de loep nemen. Doe dat eens! Weet aan welk deel je moet trekken om je kite helemaal los te gooien!!!
9  Algemeen / Bijna ongelukken & ongelukken / Re: Ongevallen Oostvoorne Gepost op: Mei 29, 2011, 19:09:39
Hi guys, met Joeri gaat het gelukkig goed. Hij was degene die achter de 9.5 aangetrokken werd. Ik heb hem net nog even gesproken. Niks gebroken alleen waarschijnlijk de komende dagen erg beurs... Een maatje van me heeft de kite gepakt en ik ben bij Joeri blijven zitten tot de ambulance en de brandweer aanwezig waren. Gelet op de afstand die hij meegetrokken is over strand, duinen en vogelsrustgebied (een kleine 2km) heeft hij niet één maar wel 100 engeltjes op z'n schouder gehad!

10  Algemeen / Gevonden / Vermist / Gestolen / Re: Verdacht board op Marktplaats Gepost op: Augustus 29, 2010, 21:02:24
Marischka; thanks dat je de kranten en oproepen in de supermarkten al in de gaten hebt gehouden! Alle 'dreigementen' moet je vooral links laten liggen! Er zijn genoeg echte kitefreaks die een ander graag helpen; on or off the water. De rest heeft gewoon een veel te grote bek die maar één ding zouden moeten doen; zowel jouw als mijn kont kussen!
11  Algemeen / Gevonden / Vermist / Gestolen / Re: Verdacht board op Marktplaats Gepost op: Augustus 28, 2010, 23:45:12
Kweet niet of iemand anders al de moeite heeft genomen om het te doen maar ik heb de adverteerder een mailtje gestuurd:

Geachte marischka,

In uw advertentie geeft u zelf aan geen verstand van het kiteboard te hebben dat door u te koop aangeboden wordt. Ik ga er dan ook even vanuit dat u de 'eerlijke' vinder bent. Gelet op de locatie lijkt me dat niet geheel ondenkbaar. Ik ben zelf een zeer fanatieke kitesurfster en kan u laten weten dat het board dat u gevonden hebt al iets ouder is maar waarschijnlijk erg dierbaar voor degene die hem verloren is. Dit specifieke board wordt namelijk niet meer gemaakt en de meeste berijders ervan zijn er erg aan verknocht. Binnen de kitesurf scene bestaat de ongeschreven regel dat je gevonden spullen altijd aan de rechtmatige eigenaar probeert te retourneren en zeker niet te koop aan biedt via Markplaats of ander wijze. Er betaan twee zeer veel bezochte sites: www.hanglos.nl en www.kitehigh.nl. Uw adverententie is inmiddels door die sites ook al achterhaald. Wellicht kunt u zo vriendelijk zijn het board onder de 'gevonden' rubliek te plaatsen met locatie en datum. Degene die zijn board kwijt is zal u daarvoor zeker dankbaar zijn!
12  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: Foto's gezocht sessie Lauwersoog zondag 23 mei Gepost op: Mei 26, 2010, 17:07:49
ja die sukkels met die ravens.. snap niet dat ze die nog varen,, sleurhutten.

Haha, werkt dat bij jullie ook zo? Als Slufterhufters hebben wij ook een naam hoog te houden en de kitespot zo leeg mogelijk.... Onze spot is alleen de komende jaren gesloten vanwege de aanleg van de 2e Maasvlakte, vandaar dat we nu andere spots onveilig moeten maken. Sorry... :-)
13  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: Foto's gezocht sessie Lauwersoog zondag 23 mei Gepost op: Mei 26, 2010, 14:51:12
Oh was jij dat! :-) Jullie boffen maar met zo'n spot. Ik ben er helemaal lyrisch van. Kom alleen uit Rotterdam en dan is even afreizen naar Lauwersoog wel een hele onderneming om ff het water op te kunnen. Gelukkig zit ik er ieder jaar tijdens Pinksteren en de afgelopen drie jaar ben ik getrakteerd op dikke wind!
14  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Foto's gezocht sessie Lauwersoog zondag 23 mei Gepost op: Mei 24, 2010, 21:58:37
Afgelopen zondag, 23 mei, een super sessie gehad @Lauwersoog. Wat een topspot is dat! Er zat onderaan de dijk ook een fotograaf. Iemand enig idee wie dat was? Zelf stond ik op het water met een 10m Torch 2010.
15  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Fotografe Slufter 29-06-08 Gepost op: Juni 30, 2008, 05:18:43
Er zijn vandaag door verschillende mensen foto's gemaakt. Als je een dame met lang blond haar bedoeld, is dat waarschijnlijk Leny. De beste foto's zal je dan vinden op de daarvoor bestemde site :-)
16  Algemeen / Buitenland & Travel / Re: Kitesurfen in Amerika Gepost op: Mei 30, 2008, 03:43:00
Thx voor de reacties. Het wordt waarschijnlijk inderdaad the OuterBanks/Hatteras http://www.kitehatteras.net/ of Myrtle Beach http://www.myrtlebeachkiteboarding.com.
17  Algemeen / Buitenland & Travel / Re: Frankrijk/spanje! Gepost op: Mei 28, 2008, 02:58:49
Wat je het beste kunt doen is het boek; The Kite and Windsurfguide Europe aanschaffen van Stoked Publications (nu alleen in het Engels verkrijgbaar). Hierin staan werkelijk alle mogelijke spots in Europa met een goede beschrijving per spot. Top aanschaf. Uit je bericht lees ik dat je ergens rond de grens van Frankrijk/Spanje zit. De baai van Rosas is dan een prima optie. Sant Pere Pescador en Rosas zijn ook voor een beginneling goed te doen, met name het eerste plaatsje. Win wel even wat info in bij de locals over de regels en windrichtingen. Altijd handig en ze zijn erg behulpzaam als je respect hebt voor hun spot. Door-de-week is Sant Pere top, in het weekend is het een stuk drukker door de Spanjaarden die die kant opkomen om hun kunstjes te vertonen. Als je Empuriabrava als uitvalsbasis neemt heb je in de avond ook voldoende plekken om te feesten. Een alternatief (mocht je willen camperen) is camping Nautica Almata. Hier was het vorig jaar namelijk toegestaan om het water op te gaan en daarmee zit je net niet in de top drukte van Sant Pere Pescador. Veel plezier in ieder geval.
18  Algemeen / Buitenland & Travel / Re: Kitesurfen in Amerika Gepost op: Mei 27, 2008, 03:22:39
Top! Thx!
19  Algemeen / Buitenland & Travel / Kitesurfen in Amerika Gepost op: Mei 26, 2008, 21:23:23
Moet voor de zaak op reis en zit in juli in Atlanta. Ik heb de week van de 19 t/m 26 juli de tijd om onder m'n vliegers te gaan hangen... Heeft iemand ervaring met de oostkust?
20  Algemeen / Trefpunt / Re: Omgeving GRONINGEN, waar gaan we kiten? Gepost op: Mei 09, 2008, 13:27:05
Ik zit zondag in Lauwersoog. Heeft het zin om m'n gear vanuit Rotterdam mee te nemen?
21  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Steunbetuiging clubhuis op de Slufter!!!!!! Gepost op: September 23, 2007, 05:04:35
Hi Dree, lekker bezig! 'Tuurlijk moet dat clubhuis er komen ThumpsUp. Een mooi trefpunt voor iedereen die dezelfde passie deelt. Met wind het water op en bij windstilte een ruimte om ff de laatste tips & trics met elkaar te bespreken. DOEN!

Tot wind!

ps; nu 14 reacties... Dat zijn dan in ieder geval 14 mensen die snappen dat we elkaar nodig hebben om deze passie verder te krijgen dan alleen het beeldscherm!!!
22  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Seat Kiteboard BeachParty Gepost op: September 01, 2007, 01:36:30
Weer een feestje, mogen de Slufterhufters ook komen? aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhh h!
Hé Bobby, schrijf jij dan ook gelijk de Sluftersletjes in? aaaaaaaaaaaahhhhhhhhhh
23  Algemeen / Buitenland & Travel / Re: Donderdag nog mensen Slufter of Oostvoorne? Gepost op: Augustus 30, 2007, 03:29:23
Rond 17.00 uur @da Sluf! En alles eerder wat mogelijk is!!
24  Algemeen / Buitenland & Travel / Re: Fuerte update op slufterhufters.com Gepost op: Augustus 23, 2007, 03:54:34
Wel respect voor je toewijding aan het huftervolk Arno!
25  Algemeen / Buitenland & Travel / Re: Woensdag morgen 22/08 maar weer slufteren he!! Gepost op: Augustus 23, 2007, 03:50:26
F@#king hell (angry_kitesmiley)

Wat een mooie dag!!! Zon en over de 30 knopen!!!!!.........zit ik op kantoor... ThumpDown

Soms moet er ook gewerkt worden Fer! Heb zelf m'n meetings vanmiddag maar gecancelled. Ouddorp leek me toch aantrekkelijker. En dat was het ook  (grinnik_kitesmiley)!
Pagina's: [1] 2 3


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.