Laat berichten zien
Pagina's: [1]
1  Algemeen / Gevonden / Vermist / Gestolen / Cabrinha Bar gevonden op Oostvoorne 29 augustus Gepost op: Augustus 30, 2014, 11:11:47
Ik heb gister na een heerlijke sessie een cabrinha bar gevonden op Oostvoorne. Graag even een PB dan kan je het komen ophalen.

2  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Kite garantie Gepost op: Juni 09, 2013, 20:07:57
Ik heb de bladder niet hard opgepompt. Ik kon aan de uiteindes de strut helemaal dicht knijpen.
3  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Kite garantie Gepost op: Juni 09, 2013, 14:40:54
Ik heb de strut bladder eruit gehaald maar kan geen lek vinden. Als ik de bladder oppomp buiten de kite merk ik dat er zich een grote bobbel vormt vlakbij het ventiel. Door het verder op te pompen krijg ik eerder de vorm van een lollie dan van een strut. Nu weet ik dat de strut van de kite de vorm maakt maar dan verwacht je toch niet zo'n bobbel.
Kan die bobbel elk moment knappen?
4  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Kite garantie Gepost op: Juni 02, 2013, 23:19:36
Beste kiters,

Ik heb mijn best kahoona v3 11,5 kite sinds vorig seizoen gekocht en heb er totaal iets van 15x mee gekite. Vrijdag en zaterdag heb ik lekker kunnen kiten maar helaas merkte ik aan het einde van de sessie dat de kleine strut half leeg was. Thuis nog een keer opgepompt en merk dan dat het heel langzaam leeg loopt.

Met de gedachte dat dit onder de fabrieksgarantie valt, ben ik terug gegaan naar de winkel. Maar daar vertelde de verkoper resoluut dat dit niet onder de fabrieksgarantie valt. Zelfs op aandringen van mijn kant dat ik dit nogal vreemd vond. Het was namelijk niet zo dat de strut flink is opengescheurd door een crash.

Je zou verwachten dat een kite minimaal twee jaar mee gaat met normaal gebruik en zo niet je fabrieksgarantie krijgt. Ik begrijp dat het voor de verkoper moeilijk te controleren is of de persoon in kwestie goed is omgegaan met zijn kite. Maar toch had ik een middel weg verwacht in de vorm van een gratis reparatie kit of iets dergelijks.

Wat zijn jullie ervaringen met lekke struts?
5  Algemeen / Trefpunt / Re: Kitemaatjes Oostvoorne gezocht voor een beginner.... Gepost op: September 27, 2012, 10:02:53
Het ziet er goed uit morgen. Ik denk dat ik er rond een uurtje of 11 ben mits het weer niet omslaat.
6  Algemeen / Trefpunt / Re: Kitemaatjes Oostvoorne gezocht voor een beginner.... Gepost op: September 26, 2012, 19:38:10
Hoi Rutger,

Ik ben net als jou ook een beginner en kan nu net de waterstart met 18+ knopen. Ik woon in Rotterdam Kralingen dus dat is vlakbij. Ik vaar met een gele Best Kahoona v3 11,5m misschien dat ik je vrijdag wel zie in oostvoorne! Ik loop wel altijd een heel stuk door riching Rockanje om zo veel ruimte voor me zelf te hebben.

Groetjes,
Saiko
7  Algemeen / Trefpunt / Re: Kiters uit Rotterdam , meld je! Gepost op: September 22, 2012, 21:07:03
Oké bedankt dat wordt hem dus niet. Is er een andere plek in de buurt waar ik morgen kan Kiten?
8  Algemeen / Trefpunt / Re: Kiters uit Rotterdam , meld je! Gepost op: September 22, 2012, 20:51:19
Is het Oostvoornse meer wat voor een beginner met de voorspelde windrichting?
9  Algemeen / Trefpunt / Re: Kiters uit Rotterdam , meld je! Gepost op: September 16, 2012, 19:33:22
Zoveel mensen op oostvoorne had ik nog nooit gezien. Het viel me trouwens ook op dat de scholen vlakbij de houten palen aan het les geven waren.
Pagina's: [1]


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.