Laat berichten zien
Pagina's: [1] 2 3
1  Algemeen / Buitenland & Travel / Re: Kiten Thailand september Gepost op: Juli 08, 2009, 18:47:38
Ben 2 jaar geleden een maand op Koh Pangan geweest en moet zeggen dat ik er in die maand erg weinig gekite heb. Ik was er van half februari tot half maart en dat zouden qua wind de betere maanden moeten zijn ( december t/m maart )
Het was voornamelijk met een blikje Singa wachten op wind en meestal kwam die niet dus dat betekende veel bier.

Over de haaien zou ik me niet druk maken, zoals al gezegd voornamelijk reefsharks en ook nog eens op de viskraam. Het koraal is dan denk ik een groter probleem, ik spreek uit ervaring.
2  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: kouwe klauwe? Gepost op: December 06, 2007, 19:11:38
Tankhandschoenjes onder je neopreen handschoenen doen. ( Maakt het aantrekken ook makkelijker en is gratis ! )
3  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: more than boards.. Gepost op: April 07, 2007, 22:35:32
Heb ook wel eens wat bij ze gekocht, alles netjes geregeld. Komt vast allemaal goed.
4  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Surfkleding Gepost op: Maart 29, 2007, 01:01:50
Thailand idd ook top.
2 Quicksilver petten en 2 Quicksilver shirts, 13 euro schater

Is wel allemaal nep volgens mij, ben net 5 maanden in Australië geweest en daarna een maand in Thailand op Koh Pha Ngan. Daar hadden ze voornamelijk Billabong maar wel heel iets anders dan in Australië. Zelfs in Ausrtalië betaalde je zo'n AUD 50 voor een shirt, dus ook ongeveer € 30.
5  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Mee doorvaren of laten repareren Gepost op: Maart 22, 2007, 04:13:46
Als het makkelijk zelf te verhelpen is niet denk ik, heb weinig zin om mijn kite een aantal weken te missen als je het voor een paar euro's kunt repareren. Ik weet ook niet of Kubus er zo happig op is om garantie te bieden op een Kite die in Australië gekocht is.
6  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Mee doorvaren of laten repareren Gepost op: Maart 22, 2007, 04:07:02
@ Kitebink; Bedankt, dit zijn antwoorden waar ik wat aan heb

@ Morres; Kitebink heeft idd veel posts en volgens mij zijn dat meestal nuttige antwoorden of reviews. Volgens mij heeft hij gewoon erg veel verstand van zaken en zo nu en dan een gezonde dossis humor dus;
 InLove
7  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Mee doorvaren of laten repareren Gepost op: Maart 21, 2007, 04:06:40
Ik zou in ieder geval een mailtje sturen naar Naishkites.com. Niet geschoten is altijd mis zullen we dan maar zeggen.

Ik ben misschien een beetje kippig, maar ik zie zo nergens een email adres of contact formulier, behalve dan die voor de verloting van de nieuwe Sol.
8  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Mee doorvaren of laten repareren Gepost op: Maart 20, 2007, 00:49:57
Deze kite is nu ongeveer 4 maanden oud, terug gaan naar de shop wordt een beetje lastig aangezien ik hem in Australië heb gekocht. Slijtage lijkt mij daarom ook een beetje vreemd. Aangezien er toch een klein scheurtje in het doek zit wat ik wil laten profesioneel wil laten repareren kan ik dit waarschijnlijk net zo goed meteen laten maken.
9  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Mee doorvaren of laten repareren Gepost op: Maart 18, 2007, 20:43:09
Bij 1 van de struts van mijn Boxer SLE 12 laat de naad iets los, weet niet hoe dit is gebeurt en ook niet of dit erg schadelijk is. Voornaamste is dat het niet erger wordt, mijn vraag dus of het verstandig is dit meteen te laten repareren, of misschien zelf makkelijk te maken is, of dat het geen kwaad kan.
10  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: kite bedrukken Gepost op: Februari 02, 2007, 13:59:15
Als je een kite wilt laten bedrukken, dan moet hij gezeefdrukt worden. Een sticker op je kite plakken lijkt me niet echt werken, aangezien hij een redelijk formaat moet hebben en dit lijkt me niet echt ten goede te komen van de eigenschappen van de kite. Het laten zeefdrukken van 1 kite is niet goedkoop, aangezien de voorbereidingskosten nogal duur zijn en je waarschijnlijk maar een paar kites wil laten bedrukken. Vraag het even na bij een lokale zeefdrukker of hij het kan, vraag vooral of hij de hechting van de inkt wil testen anders is het er naar 1 keer varen van af. Stuur me anders maar een pb dan vraag ik het bij mij op het werk wel even na. Ben alleen pas over 6 weken weer in Nederland.
11  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Ruben down under. Gepost op: Januari 31, 2007, 13:46:47
Ik hoorde van 1 van de Slingshot rijders hier in Australie dat hij dit weekend in Newcastle ( 150 kilometer boven Sydney ) zou komen. Helaas geen vervoer meer, anders was ik even gaan kijken.
12  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Vluchtmaatschappij Qantas richting Bali Gepost op: Januari 20, 2007, 11:53:17
Nee, maar je bent dus wel afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij die je naar London brengt, (waarschijnlijk British Airways). Dus als die beginnen te zeiken over een kilootje of twee meer dan moet je gewoon betalen.
13  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Ervaring met Waroo 9 en 14 Gepost op: Mei 24, 2006, 03:44:25
Wat zou een goede lengte zijn voor een depowerkoord op een Naishbar in combinatie met een Waroo 9 m. Denk dat hij standaard iets te kort is namelijk.
14  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Waroo 14 Gepost op: April 27, 2006, 02:36:03
Wist het, welke winkel? ( PB maar naar me als je niet openbaar wilt maken ) Dat is de reden dat ik hem uit Duitsland heb gehaald omdat ik simpelweg niks meer hoorde en me gewoon genegeerd voelde... 3 weken geen antwoord op een mail of ze een deal op willen stellen, mail ik dat ik hem al uit Duitsland heb krijg ik GELIJK antwoord terug "gefeliciteerd met je aankoop"...

Ik krijg idd ook gewoon binnen  een kwartier antwoord uit Duitsland, en ze hebben hem daar ook nog gewoon liggen ( laatste ). Ga hem daar nu maar bestellen, zullen ze wel vrij snel op reageren ondanks dat het bijna 9 uur is.
15  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Waroo 14 Gepost op: April 27, 2006, 01:59:26
he nijntje geen 1 shop in europa wordt nog aangeleverd door USA alles gaat nu via Barc.
En ja als nu snel een kite wil hebben koop je m in Duitsland. Wil je service in je eigen land en kan je w88 koop m in nederland...

Kan best nog even wachten, maar wacht ook al een tijdje op een reaktie op mij mail naar de levrancier.
16  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Welke bar voor Waroo ? Gepost op: April 23, 2006, 19:03:23
Okee, bedankt. Ga hem eerst maar eens even met mijn oude bar en langer depowerkoord gebruiken.

 ThumpsUp ThumpsUp
17  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Welke bar voor Waroo ? Gepost op: April 22, 2006, 04:09:33
Even een vraagje, is de Waroo met elke 4 lijns bar te varen of is het toch beter om de orginele bar en lijnen er bij te hebben i.v.m. de depower. Heb zelf nog een z.g.a.n. Naishbar van 2004 die ik er voor zou willen gebruiken.

 Ik hoor het wel.

 :Smiley (geschokt_kitesmiley)
18  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: warme handen???? Gepost op: Maart 05, 2006, 19:06:10
Zoek een duikwinkel op en vraag naar polsseals voor een droogpak.
19  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Boot Dusseldorf, wie gaat? Gepost op: Januari 17, 2006, 04:39:54
Voor mij is het ook maar een uurtje dus ok ga i.i.g. even kijken, tevens voor de duikafdeling die wel een hele hal beslaat. Kan ik altijd even kijken of er nog iets bruikbaars ligt voor weinig.  (grinnik_kitesmiley)
20  Army of KiteLounge / KiteLounge / Re: FF Googlen en wat denk je...??? Gepost op: November 09, 2005, 16:26:46
 ListenToMe;Opvallend dat veel mensen het hier wel over eens zijn.
21  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Gaat lekker met de stelling van de week bij rijnmond.nl Gepost op: November 01, 2005, 20:37:41
Het strand in Oostvoorne moet weer toegankelijk worden gemaakt voor auto's.
 
Nee   7%   
Ja   93%   

Ben alle computers op het werk maar even langs gelopen en nu in huis ook nog maar even mijn steentje bijgedragen. Betekent niet dat ik niet om de vogels geef, maar of je nu met de auto tot het strand kunt rijden of niet maakt voor hen waarschijnlijk weinig uit. Denk dat ze meer last hebben van straaljagers die op 100 meter hoogte overscheren.
22  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: http://www.surfpirates.de/ Gepost op: November 01, 2005, 13:47:59
Heb ook mijn beide kites bij hun weg en alles is zonder problemen verlopen. Je moet wel vooruit betalen maar als ze het verstuurd hebben ( doen ze doorgaans per DPD ) geven ze je wel een trackinnummer. Je kunt dan zo op internet nakijken waar het pakket zich bevindt en wanner het afgeleverd gaat worden.
23  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Waar heb jij je laatste kite gekocht? Gepost op: Oktober 31, 2005, 13:22:09
Laatste kite net als die daarvoor via Ebay duitsland bij een duitse shop gekocht.
24  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Bestellen via internet... Gepost op: September 06, 2005, 18:00:06
Ik heb 2 keer een kite besteld die bij surfpirates wegkwam. Liep wel via E-bay. Het beantwoorden van vragen duurde soms wel iets langer dan gewenst ( kwam ook natuurlijk door eigen ongeduld ) maar heb alles netjes geleverd gekregen en ze gaven mij ook altijd voor de tijd een Trackingnummer van het pakket ( DPD ) zodat ik kon kijken wanneer ik het pakket zou ontvangen. Alles in orde dus lijkt me, alleen nog even geduld hebben.

 (sealedlips_kitesmiley) (sealedlips_kitesmiley) (sealedlips_kitesmiley)
25  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: kite valt uit de lucht Gepost op: Augustus 10, 2005, 13:11:43
Dit probleem heb ik ook wel eens. Ik heb juist het idee dat mijn powerlijnen te strak staan, maar heb maar 1 afstel mogelijkheid op mijn pitails zitten. Volgens mij zou het verholpen moeten zijn als ik de kite iets meer power zodat hij meer weerstand biedt en dus eerder terug in het windvenster vliegt. Of zit ik er nu helemaal naast ?

Oh ja, mijn stuurlijnen staan vrij slap, terwijl de kite helemaal gepowerd is. Heb de powerlines op het middelste knoopje aan de bar zitten. Kan ze wel op de knoopsjes het dichtste bij de bar zetten maar dan hou ik zo weinig afstel mogelijkheden over. Misschien het makkelijkste om voor de powerlijnen nieuwe pigtails te maken / kopen die meer afstelmogelijkheden bieden ?

 loser
Pagina's: [1] 2 3


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.