Laat berichten zien
Pagina's: [1] 2
1  Algemeen / Bijna ongelukken & ongelukken / Re: Ongeval Maasvlakte 22 juni 2013 Gepost op: Juli 01, 2013, 20:44:46
Zodan .. tja dat is niet echt een keuze wat betreft zusters, heb inmiddels thuishulp en dat komt beetje in de buurt van de laatste foto, maar gaat om werkzaamheden en herstel zal mn vriendin zeggen :-)
Hoewel ik toch idee heb dat het bijdraagd. Hij is leuk die foto :-))

Pascal leuk je reactie te lezen en jij ook heel veel succes hè, inmiddels ben je al geopereerd, hoop dat alles voorspoedig is gegaan. Begin is altijd pittig en zal wel momenten hebben van " wat is dit" of de pijn maar dat komt en gaat zullen me waar zeggen, krijg je er allemaal gratis bij.
Sterkte!!!
2  Algemeen / Bijna ongelukken & ongelukken / Re: Ongeval Maasvlakte 22 juni 2013 Gepost op: Juni 29, 2013, 18:52:52
Zoo wat een warm support van iedereen, echt te gek!!!  Dank jullie wel allemaal. Brengt me wel zover dat ik weer keihard voor gaat. Of het te doen is zal blijken, de houdbaarheid kwa slijtage zal harder gaan hoor ik van mensen die bv ook de marathon lopen. 15 - 20 jaar. Mensen gaan ook weer skien dus. Naast kitesurf ging ik ook wel dag of 4 naar fitnes dus pak nou mijn voordeel ook wel mee.

En op de vraag dat niet meer vast te schroeven was, dit omdat de breuk bij belangrijke bloed toevoer zat en dus exact op zijn plek moest komen( meer dan milimeters) om deze doorbloeding intact te houden voor verdere botgroei. Lelijke breuk dus.

Al met al gaat goed in herstel op het moment :-)
Nogmaals dank voor alle berichten en reacties

Groet,
Arco
3  Algemeen / Bijna ongelukken & ongelukken / Ongeval Maasvlakte 22 juni 2013 Gepost op: Juni 28, 2013, 16:35:45
Hallo ik heb zaterdag (22-6-2013) ongeluk gehad op Maasvlakte en mijn heup gebroken. Was echt verantwoord bezig. (3 jaar bezig nu ongeveer) Mijn ene voet schoot uit board 20 mtr voor de kust en maakte soort spagaat, precies bij golf mijn andere been andere kant op. Spieren zijn meer dan normaal als zeg ik het zelf. Heb me naar de kant getrokken en ben daar prima geholpen, ook hulpverlening was snel en ruim aanwezig. Dacht gescheurde spier of iets met bovenbeen maar heup bleek totaal afgebroken te zijn. Lag nog niet 3 uur later onder mes door twee chirurgen in Maasstad die het geheel niet meer met schroeven op plek kregen..en sinds woensdag weer thuis herstellende bent van kunstheup. Jongens kan wel janken, sport was me alles. baal enorm, vooruitzicht is niet zo geweldig, word afgeraden de sport op te pakken.

Mijn wetsuite is kapot, iemand nog een tip wat betreft verzekering? ambulance chauffeur en meerdere zeggen van vergoeding maar weet niet waar deze dat van hebben, want zie en krijg nu alleen maar nee.

Doet er iemand kitesurf met prothese? valt maar moeilijk te accepteren.

Staat weinig over mij in de krant maar was idd genoeg negativiteit al. En tja dat ongeluk op zelfde dag was wel even wat anders.



4  Algemeen / Bijna ongelukken & ongelukken / Re: Condoleanceregister verongelukte kiter Grevelingendam 22 jun 2013 Gepost op: Juni 25, 2013, 13:44:31
Gecondoleerd en veel sterkte.

Ik heb de zelfde dag 2 uur later ernstig ongeluk gehad (Maasvlakte) vandaar dit bericht vanuit het ziekenhuis en met een kunstheup inmiddels. Wat een zwaar bericht om te lezen.

Sterkte nabestaande
5  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Windbereik North Evo 2011 Gepost op: Juni 09, 2013, 11:23:39
Ik heb ook de evo 2011 (12mtr) en gonzales 2011 (143cm) en jawel 96 kg. Je had me broer kunnen zijn :-) Vaar ook zn beetje bij knoop 14 a 15 tot ongeveer 26. Aardig conform wat North opgeeft dus.
Mijn voorkeur zelf ligt beetje bij 17 knopen en hoger om wat te doen op het water.
Moet zeggen ben er nog steeds tevreden over maar sinds vorig jaar 9 erbij heb genomen wel de voorkeur, vooral reactie snelheid bij een kleiner maatje.
6  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: gopro van je bordje kiten Gepost op: Mei 11, 2013, 11:31:09
Hey... mooie beelden.

Heb ook gopro sinds kort en heb er weinig vertrouwen dat bij mij ook n keer zal afbreken.
Dus extra extra lijntje lijkt me op zn minst noodzakelijk. Misschien dat ze de behuizing met twee scharnier punten moeten voorzien of zoiets.

Heb zelf nu line mount, en aan het wachten voor  finmount.
Deze heb ik ook wel vertrouwen in, ff wachten voor de finmount dat deze uitkomt voor de 3 versie.

Geluk maar dat je extra borg had.. succes ThumpsUp
7  Algemeen / Trefpunt / Re: Kiters uit Rotterdam , meld je! Gepost op: April 02, 2013, 23:16:37
Zo vrolijke toon hier  Shocked

Ben vandaag wezen kijken en het was een iets noorder dan voorspeld was vandaar, voor de mensen die er waren zullen wel met me eens zijn  Cheesy
Spotlijst zegt: NO te doen is toch, en denk nou aub niet dat ik met aflandig het water op gaat jongens.
8  Algemeen / Trefpunt / Re: Kiters uit Rotterdam , meld je! Gepost op: April 02, 2013, 22:05:15
Gaat er morgen (woensdag) nog iemand naar oostvoorne autostrand ? Was er vandaag maar dacht niemand te zien, kom ik thuis zie ik volop actie op webcam  :- (

Ik ga er liever niet alleen op met deze temp en windrichting.
9  Algemeen / Trefpunt / Re: Kiters uit Rotterdam , meld je! Gepost op: Juni 20, 2012, 13:15:45
Nog iemand vandaag het water op in Oostvoorne? Zie de bomen hier in (Barendrecht) heen en weer gaan maar zie op cam nog niets, actuele weer knmi geeft ook goed, maar weerstation oostvoorne restaurant geeft weer weinig aan. Ik weet het ff niet meer

http://www.aanzeeoostvoorne.nl/actueel-weer-aan-zee.html
http://www.knmi.nl/actueel/
http://www.windguru.cz/nl/index.php?sc=316
10  Algemeen / Buitenland & Travel / Re: fuerte 6mei Gepost op: April 26, 2012, 09:03:23
Hey, 
Ik ben aant kijken voor fuerte, misschien richting eind mei als alles meezit.
Weet dat er wel groepje ook gaat naar fuerte op 23 mei 12 personen (org. vanuit nederland-kite)

Wens jullie alvast veel wind and fun

Greets
 Arco
11  Algemeen / Trefpunt / Re: Kiters uit Rotterdam , meld je! Gepost op: Maart 30, 2012, 17:30:38
Dat ziet er toch leuk uit op zaterdag, na twee x voor nop naar oostvoorne te zijn geweest gaat nu toch echt gebeuren denk ik. Zal er smiddags zijn met een 12M evo 1e x dit jaar, kan bijna niet wachten! :-))
12  Algemeen / Buitenland & Travel / Re: Bagage vervoer alternatief Gepost op: Maart 26, 2012, 18:29:45
Leuk berichtje, hier zou je nog wel eens wat meer over kunnen gaan horen, vind het wel goed bedacht. Beetje concurrentie erbij met bedoeling deze prijzen wat goedkoper worden en het is een leuke onmisbare dienst voor de luchtvaart. Dat we over een paar jaar zeggen ... weet je nog dat we vroeger zelf bagage mee zeulde ;-) 

(misschien bestaat het al lange tijd hoor maar ik had er nog nooit van gehoord)
13  Algemeen / Bijna ongelukken & ongelukken / Re: Kite ongeluk (je) : om van te leren Gepost op: Oktober 09, 2011, 09:08:04
Sodan, wat een verhaal zeg, sterkte!
14  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / (Kite) eiland zoekt (kitepionier) beheerder Gepost op: Oktober 04, 2011, 09:50:41
Wie of wie durft?  Shocked Ik kan niet tegen die stilte anders had ik het natuurlijk gelijk gedaan.

Een eiland voor het oprapen, uiteraard leuk om dit om te dopen tot kitesurf/windsurf school/attractie camp  Joepie

Maar ach staatsbosbeheer hè, ze zullen wel iets andere vooruitzicht voor hebben ben ik bang.
Je moet nog wel poepen in de bosjes want wc is nog niet aanwezig maar er iets te organiseren is nog niet uitgesloten lees ik. Fuerteventura ala holland?  ThumpsUp

Ik droom vast verder  Cool

http://www.staatsbosbeheer.nl/Nieuws%20en%20achtergronden/Dossiers/Vuurtoreneiland/Info%20en%20contact/Vraag%20en%20antwoord.aspx

http://www.powned.tv/nieuws/raar/2011/10/eiland_zoekt_baasje.html

15  Algemeen / Buitenland & Travel / Re: Tarifa; 1 september tot met 14 september Gepost op: Juli 18, 2011, 23:14:35
Ik zat net ook nog even te kijken voor Tarifa voor begin september.
Zie dat de prijzen aardig dalen na aug. Wie weet komen we jullie tegen
Groet en veel plezier alvast
16  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: ff voorstellen Gepost op: Juni 28, 2011, 00:08:54
Welkom bij de club :-), wat is het mooi hè.. vooral als die twee setjes zie staan, je eerste eigen spullen. Ik ken dat gevoel nog goed het bijna niet kunnen wachten om water op te gaan en straks zelfstandig aan de slag. Word inderdaad niet overmoedig, was voor mij wel een leerproces maar gaat nu lekker, ook nog beginner maar al flink wat meters gemaakt inmiddels. Gewoon rustig aan en ik heb veel de instructie dvd op nageken ..en nog. (Progression) ook na afloop van surfen je zie dan vaak de fout die je maakt waarom iets niet lukt.

Ik ben royaal geweest met de lessen hoor, Ik was er niet na 3 lessen.
Ben nu veel op oostvoorne auto strand, ideaal voor beginners.

Groet

17  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Wat is een Goeie Zonnebrand? Gepost op: Juni 26, 2011, 21:50:50
Ik heb ook de Ultrasun (after sun), ben hier ook tevreden over. Zeer verkoelend.
18  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Wat is een Goeie Zonnebrand? Gepost op: Juni 26, 2011, 21:30:22
Ik gebruik Vision, vind echt een uitvinding en zweer hierbij maar voor ieder verschillend. Was afgelopen vrijdag vergeten te smeren en kon toch goed zien dat het aardig zijn werk doe, geen last van uitlopen in ogen, en hufter proef, 1 keer smeren voor ik in de auto stap naar strand is voldoende. Ik zal nog kunnen overstappen naar de 30 factor en 2 keer smeren maar met me 10 factor ben ik te vreden en ik kon toch aardig verbranden normaal. En het mooie is word er nog hardstikke bruin van ook  :-) Dit is mijn ervaring hoor, ieder huidtype anders natuurllijk.
19  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Zonnebril voor op het water Gepost op: Juni 14, 2011, 23:53:08
Ik heb laatst Oakley besteld op http://www.varliksaccessoires.nl/, duurt wel 2-3 weken voor je hem binnen heb, maar voor dit geld mag je hem wel eens verliezen. Allemaal 20 eurie, zien er als echt uit maar zijn ze niet natuurlijk en geen stress dat me dure zonnebril kwijt is heb ook wel wat.
Ben tevreden over kwaliteit.

Gewoon elastiek aan achterkant en gaan  Cheesy
20  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: Frontpage voor nieuwkomers aangepast Gepost op: Juni 02, 2011, 16:55:16
Mooi werk ... Dat noem ik nog eens mee denken! ThumpsUp
21  Algemeen / Bijna ongelukken & ongelukken / Re: Scheenbeen breuk Oostvoorne Gepost op: Mei 19, 2011, 10:09:28
Nee ..is Rotterdamse
Nickeltje? Uit leiden?
22  Algemeen / Bijna ongelukken & ongelukken / Re: Scheenbeen breuk Oostvoorne Gepost op: Mei 18, 2011, 21:45:33
Nou enkel diepte hoor, bij hoog water kreeg je van die eilandjes in Oostvoorne, schitterend om te zien btw en als je dan op het strand staat word er links, rech,t voor en achter je gekite. Maar het was daar toen denk ik maar een centimeter of 30 diep.

Aai, sterkte aan de meid...

Kun je aangeven hoe ondiep het water daar was, tot de middel/knie/enkel?
23  Algemeen / Bijna ongelukken & ongelukken / Re: Scheenbeen breuk Oostvoorne Gepost op: Mei 18, 2011, 21:40:59
Sanne hete ze dacht ik. 25 jaar ofzo? zoiets,
aaai niet best, hoe zag het meisje eruit?? Ik heb daar kennisen wonen die daar kite!!
24  Algemeen / Bijna ongelukken & ongelukken / [Ongeluk] Scheenbeen breuk Oostvoorne 17-5-2011 Gepost op: Mei 17, 2011, 22:58:57
Zodan vanmiddag best wel heftig ongeval gezien. Gevaar zit in klein hoekje kan je wel zeggen.

Vanmiddag dus in Oostvoorne autostrand.
Een meisje die raar neer kwam in ondiep water, zover ik kon zien was het een scheenbeen breuk,(uitwendig misschien)  Jeetje wat had dat meisje pijn zeg. Is wel een les die hier uit leer, kijk uit in ondiep water.

Mijn scheenbeen is ook wel eens gebroken,(niet met kitesurfen overigens) heb er nog steeds een flinke pin in zitten ter grote van hele scheenbeen. Het ergste is wel de pijn om het moment, in haar situatie ook zo te zien, zeker  te bedenken dat je niet stil kan houden door het water en kan blijven liggen in het water. Politie, brandweer en ambulance waren er en is richting ziekenhuis gegaan.

Ik kan er weer mee kitesurfen wat misschien wel hoop bied, dus zal uiteindelijk wel allemaal goed komen bij d'r. Door de stevigheid van de pin kan je sneller lopen dan dat je bijvoorbeeld in het gips zit.


25  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Trapeze kopen Gepost op: Mei 04, 2011, 21:42:02
Ha,
Ben ook beginner, vorige week alles nieuw aangeschaft en mijn trapeze is een Warrior 3 geworden alleen dan zonder zn klik haak maar standaard haak en ook een zacht prijsje op surfbeurs(70,-ipv 179,- ). Moet zeggen beval me prima.

Ik heb eerlijk waar nog last van me ribben van lessen kitesurf "Cabo Verde" waar ik een iets mindere trapeze kreeg. Denk gekneust ofzo schijnt beginners blesure te zijn omdat je kite veel op 12 uur zit.

Warrior 3 ben ik iedergeval tevreden mee, gewoon passen en voelen zou ik zeggen.
De wat duurdere ION voelde ook lekker aan vond ik.

Groet,
Arco
Pagina's: [1] 2


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.