Laat berichten zien
Pagina's: [1]
1  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Switch bar op oude Ozone kites? Gepost op: Mei 21, 2014, 14:56:33
Heb de filmpjes op de site van switch over de controler 2 bar nog eens goed bekeken en leid daaruit af dat die bar niet past op oude instinct kites van ozone

Die ozone kites vlaggen totaal uit uit op 1 powerline, en de 5de lijn is bedoeld voor de shape van de kite en de depower. bij het aanttrekken van de depower wordt de vijfde lijn dubbel zoveel aangetrokken als de powerlijns.

Die switch bar zit anders ineen. Het instaleren van de 5de lijn is bedoeld om op die lijn uit te vlaggen. Ook bij het aantrekken van de depower trek je enkel de twee powerlijnen aan.

Die mannen van Switch zeggen zo maar wat...

ben nog steeds op zoek naar een nieuwe oude bar voor instinct kites (2006-2008). Bij vliegerop konden ze me niet helpen.
2  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / hoe starten met tweede board dat je probeert terug te brengen Gepost op: Mei 16, 2014, 21:07:00
twee weken geleden was ik op brouwersdam. Zag dat iemand zijn board kwijt was en al behoorlijk downwind was gedreven. Zag zijn board liggen en ben erheen gekite. Het lukte me echter niet te waterstarten met één hand terwijl ik het tweede board vasthield. Uiteindelijk heeft een andere kiter het in mijn plaats gedaan.

Zijn er trukjes of dingen waarop je moet letten om met het tweede board uit het water te geraken.

heb youtube al afgezocht voor een instructievideo, niks gevonden.


fred 
3  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Switch bar op oude Ozone kites? Gepost op: Mei 16, 2014, 20:57:36
bedankt voor de reacties

die kites vlaggen uit op 1 powerline,
de 5de lijn is ook van belang voor de depower.

de switch bar v2 moet je wel ombouwen met een speciaal bij switch aan te kopen 5th line adjustment

 heb naar vliegerop gemaild om te vragen of ze nog een oude nieuwe bar hebben liggen

fred
4  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Switch bar op oude Ozone kites? Gepost op: Mei 16, 2014, 12:52:00
Beste,

Ik ben Fred. Kite sinds 2009 met oude OZONE kites (Instinct) van 2006. Ik ben geen frequenter kiter en maar ben heel tevreden van die kites.

Nu begin ik me wel meer en meer zorgen te maken over de staat van de bar en zou me liefst een nieuwe bar aanschaffen. kites zijn 5 lijns

Switch kites verkoopt een bar die gebruikt zou kunnen worden voor alle kites (zeggen ze). Heb er naar gemaild en ze bevestigen dat hun bar gebruikt kan worden voor ozone kites van 2006 mits ombouwing tot 5 lijnen.

Heeft iemand hier ervaring mee? of suggesties? (doen of niet doen)

bedankt
Fred
Pagina's: [1]


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.