Laat berichten zien
Pagina's: [1]
1  Algemeen / Zelfbouw & Reparatie / Re: ventiel plakken Gepost op: Juni 30, 2009, 21:13:38
hey niels, ik heb hetzelfde gehad bij mijn fuel. heb zelf bij de kitshop lijm gehaald voor het plakken van de bladder. daar kan je ook de ventielen mee plakken. wel enorme frustratie en erg moeilijk, ik heb het hele ventiel er af getrokken, wc papiertje in de bladder gedaan, daarna ventiel er op lijmen en een rond ding er op gezet met wat gewicht. wc papiertje omdat anders overtollige lijm de strut van binnen aan elkaar vast plakt. dat stukje wc papier of keukenrol kan je daarna gewoon er in laten zitten doet niets verkeerd daar..

gr Ruud
2  Army of KiteLounge / KiteLounge / Re: Hier wil ik wel een keer achter wakeboarden. Gepost op: Maart 08, 2008, 21:54:38
deze boot heeft geen schroef maar een waterjet aandrijving. loser daarom ook die mooie spray, of Roostertail, zoals ze in de VS zeggen Grin. neemt niet weg dat je een stoer bootje in je bezit hebt. echt efficient is t niet... schater
3  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: De LIDL golf/kite-tas voor 30 euro! Gepost op: Maart 08, 2008, 03:24:10
morres, die tas van 19 euro heeft ook wieltjes Grin!! was het al weer vergeten tot een collega een troubelshooter ( zo'n club voor als je niet in de green maar in het oerwoud hebt afgeslagen) zag staan in het de spits gisteren die hij er wel bij kon hebben,. heeft gelijk voor mij zo'n tas opgehaald. board past er net niet in Angry maar met rist voor t laatste stuk open boeit dat niet zoveel. pak, board, trapeze! pomp. bar en al de andere meuk past er in. kite zelf hou ik wel in originele tas. ideaal zo alles bij elkaar. schuif je zo achter in de auto en weg ben je. Grin nu nog tijd vinden om het kiten nu eens echt te leren.. loser
edit: is wel iets kleiner, 125 bij 38 maar board er in (icon 140)dan kan de rist nog wel redelijk makkelijk dicht.
4  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: wat voor enkelbrace? Gepost op: Oktober 11, 2007, 20:14:19
het is in mijn geval geen breuk van een bot. morgen gaat het gips er af Joepie en dan gaan ze verder onderzoek doen. voor de ervaringsdeskundigen dan maar (grinnik_kitesmiley)

ik heb een inversietrauma aan mijn rechter voet. de calcaneo fibulare is aangetast. in welke mate wordt morgen onderzocht. het kan zijn dat deze gescheurd of zelfs afgescheurd ( ruptuur) is maar kan ook een overstrekking zijn. feit is wel dat er direct een groot ei op zat precies waar dit ligament loopt. waaruit je kan opmaken dat het een trauma is met letsel.

voor de mensen die denken wat staat hier nu? nou mijn enkel is aan schijt we weten nog niet hoe of wat maar het is gewoon niet tof.

de brace zal dus een preventie zijn van een zich herhalend inversietrauma.
hier weet ik zelf dan wel het een en ander van maar ik heb dus geen ervaring met een brace. kan wel zelf tapen bij inversie en eversietrauma's en bij iemand die enkel letsel heeft en compressie nodig heeft in de vorm van een drukverband, maar daar heb je niet zoveel aan als het je zelf overkomt en jezelf tapen is denk ik geen optie.

verdere input is altijd welkom ThumpsUp van t zomer maar weer flink beachvolleyballen en de nodige palm beach tournooien draaien hoor ik wel zodat ik dan een stevige enkel krijg. hopen dat ik nog wat kite tijd over hou :Smiley

groeten Ruud
5  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: wat voor enkelbrace? Gepost op: Oktober 11, 2007, 03:26:37
ik ben met volleybal op iemand zijn voet gesprongen. speel zelf op hoog niveau en gelukkig heb ik de juiste sportmedische hulp bij de hand. ik krijg van de fisio een bioskin trilok enkelbrace. dit zal voor volleybal zijn. maar ik doe de ALO in groningen en wil met twee en een half jaar toch graag als LO docent voor de klas staan. mijn enkel moet dus mijn hele leven nog mee ik moet mijn geld er mee verdienen!!

daarom wil ik met kiten geen risico lopen. helemaal omdat ik nog maar een beginner ben en nog maar bij het heen en weer varen en hoogtelopen leren ben. ik klap nog regelmatig op t water en soms zit een van mijn voeten dan nog in mijn pads. om toch een zo goed mogelijke preventie te hebben wil ik er een stevige brace omheen. daarom ben ik ook bereid om er wel wat voor te betalen..

de mc david voetbalbrace lijkt me zelf wel mooi. erg dun en daarom denk ik ook makkelijk in de pads te schuiven met toch nog enigsinds gevoel. zal het ook met mijn fisio overleggen wat hij het beste vind.

op de opleiding is me ook duidelijk gemaakt dat het een fabeltje is dat de enkel lui  wordt als je een brace draagt. de voet zelf moet toch voor de beweging zorgen een brace zal dat niet doen dus je zal altijd de voet belasten. sterker nog, een brace is niet eens een zekerheid dat je niet weer door de enkel gaat. de kans is echter wel iets kleiner en het trauma zal minder ernstig van vorm zijn. maar hierover wordt ook in de sportwereld nog veel gediscuseerd en er zijn vele voor en tegenstanders.

groeten Ruud
6  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / wat voor enkelbrace? Gepost op: Oktober 10, 2007, 21:25:50
hallo mannen,

ben met sport goed door mijn enkel gegaan en heb nu gips. als dit over is en ik wil weer eens gaan kiten wil ik daar graag een brace bij dragen.

wie heeft ervaring met deze dingen die dus ook nat kunnen worden?? zijn die er voor in het water of zijn er alternatieven? eventueel een merk of een aanbeveling. en het mag me best wat kosten..

groeten Ruud
7  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Kiters strand Horst opgepast!!! (2 pedofielen) Gepost op: Oktober 04, 2007, 00:28:36
zolang ze je niet persoonlijk benaderen zou ik ook zelf niet te veel doen op dat moment. en er op af lopen en iemand in elkaar trimmen heeft ook niet echt veel zin. ook zeker niet als je er behoorlijk van schrikt en toch zo iets hebt van o neeej wat nu?? je staat daar toch met je brommer en even hard uitnaaien is er ook niet bij.

anders wordt het als ze naar je toe komen en wat van je "moeten".. dan geef ik je alle rechten.

greets Ruud
8  Army of KiteLounge / KiteLounge / Re: Porsche Achtervolging Gepost op: September 13, 2007, 21:32:59
baby on board met drugs in zijn wiegje geloof ik en nog een vuurwapen in de auto. bekende van de politie die ook nog het een en ander had open staan. zeker geen guppy in crimineeltjesland..

maar kom op zeg op een invoegstreep zo'n slipper maken... dan mag je je wel heel erg schamen. al die electronica die er in zit daarmee moet je je best doen om uit de bocht te vliegen. grappig ook dat de politie zegt "ja ik hou gewoon wat afstand" terwijl hij zijn oude volvo vol gas met 200+ km per uur achter de porche aan veegt en deze nog lang niet bij kan houden. als hij wat autokennis had gehad dan wist hij dat hij geen enkele moeite hoefde te doen. die GT zou hem er aan alle kanten uit rijden zelfs met kap voor t raam en al de spoilers en kappen er af.. toch respect dat persoon twee de auto ook gewoon nogmaals tegen de vangrail zet na een tijdje. in tweede instantie een total losje loser

greets Ruud
9  Army of KiteLounge / KiteLounge / Re: Liedje Gepost op: September 11, 2007, 04:26:42

http://www.youtube.com/watch?v=LC12waH_Etk


evil scotsman van billy connolly.

Mikael Sjoberg - Purpose Unknown, vind ik ook top! net zoals de rest van mikael sjoberg...

greets Ruud
10  Algemeen / Zelfbouw & Reparatie / Re: board polijsten Gepost op: September 07, 2007, 04:20:48
van de 3M kan je het beste de 3M perfect it nemen. dit is een zeer fijne was die een diepe goede glans terug laat komen.

ook de 3M finesse it is erg fijn om te poetsen en geeft ook een goed resultaat.

met een machine is het makkelijkste. goed nat houden met water en veel toeren maken dan is de glans zo weer terug. het kan ook goed met de hand maar dat duurt wat langer. ook dan veel water erbij dat geeft een beter resultaat en het poetst makkelijker. zelf gebruiken we de producten van cartec. ook heel goed te poetsen en alle soorten polijst pasta;s zijn hier van te verkrijgen.

kleine krasjes zijn nog wel weg te werken met waterproof schuurpapier, maar ga niet te ver doorschuren want dan kan je "deuken" in je boardje krijgen. een klein krasje kan namelijk wel diep zijn. als je gaat schuren, doe dit met een blokje zodat je deze "deuken" er minder snel in zal schuren. zo'n "deuk"is gewoon even een heel klein kuiltje in je board wat je goed ziet als je deze dan helemaal gepoetst hebt. maar ja, t wordt gebruikt dus een kras zou ik me niet zo veel zorgen over maken.

greets Ruud
11  Army of KiteLounge / KiteLounge / Re: talent kan ik ver schoppen ? Gepost op: Augustus 26, 2007, 02:06:15
euhm ik heb een ss fuel, die heeft len10 ook. heb ik ook nog kans om de wereld top te halen?? het materiaal is er.. loser nu nog tijd en wind als ik tijd heb....  YeSS
12  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: rtl 7 kitesurfer Gepost op: Augustus 19, 2007, 03:40:08
Naar die troep kijkt toch bijna niemand...

toch wel, als er nu iedere week vier kiters in dit soort programma's langs komem moeten we ons maar eens zorgen gaan maken. idd hoe je jezelf met plexiglaas K.O. slaat dat is toch wel iets dommer...
13  Army of KiteLounge / KiteLounge / Re: wat ben jij?? Gepost op: Augustus 18, 2007, 21:13:45
 I stabbed a bowl of cereal because I'm a pimp and you're jealous loser
14  Army of KiteLounge / KiteLounge / Re: Holy Shit! dikke crash Gepost op: Augustus 09, 2007, 02:46:55
jammer man...link is dood!!!

even op youtube zoeken,  brown X-Games , dan vind je hem nog wel. hierboven staat nog een link van flabber die doet het geloof ik ook nog wel.

groeten Ruud
15  Algemeen / Trefpunt / Re: Omgeving groningen, waar gaan we kiten? Gepost op: Augustus 09, 2007, 02:45:06
als je een kite aan kan schaffen ben ik van mening dat je ook nog wel ergens 90 euro hebt liggen voor een les. als je zelf al aangeeft dat les beter is maar er geen geld voor hebt.. dan wacht je toch totdat je wel dat geld hebt? het is niet alleen voor je eigen veiligheid, maar ook voor dat van een ander want op een kitspot ben je vaak niet alleen. ik zou namelijk niet happy zijn als ik een boardje in mijn nek krijg van een of andere gek die te beroerd is om wat les te nemen..


 
16  Algemeen / Trefpunt / Re: Omgeving groningen, waar gaan we kiten? Gepost op: Augustus 09, 2007, 02:09:45
450 euro=niet een budget board he

een les van 3 uren voor 90 euro. gewoon twee dagen niet naar de kroeg gaan en dan heb je dat er weer uit. wat boeit je dat geld nu als je een les krijgt met de belangrijkste veiligheids dingen er in? via een cursus heb je zo ook een paar kitmaatjes en die hebben vast ook wel een board die je mag lenen tot je het geld hebt voor een eigen. ik zie het probleem niet?
17  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Breaker van Friesche vlag! Gepost op: Augustus 06, 2007, 22:17:15
haha goede promotie voor de sport loser

groeten Ruud
18  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Het nieuws van vandaag Gepost op: Augustus 02, 2007, 23:18:29
zouden de journalisten dit wel in de juiste context neer zetten, dan was het niet eens een artikel waard.. dat zegt wel genoeg.
19  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Advies:Rebel 9 en/of 12? Gepost op: Juli 30, 2007, 22:43:33
ik heb een 2005. 4 lijns.

groeten Ruud
20  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Advies:Rebel 9 en/of 12? Gepost op: Juli 30, 2007, 21:44:34
rhino kiter,

 ik heb les genomen bij kitemobile in workum en die geven les met rebel. ook de 7 en de 5 heb ik les mee gehad. ik heb zelf nu een fuel 13. het eerste wat ik merkte was dat zo'n kite vele malen trager is. zal ook door de grotere afmetingen komen denk ik.

ik moet er nog een kite bij voor het zwaardere weer, maar of dat een rebel wordt weet ik niet. ik wil eerst een stuk of wat andere merken en types proberen en pas dan kan ik echt een goed oordeel geven. misschien had ik ook wel geluk dat het bij mij redelijk makkelijk en snel goed ging...

groeten Ruud
21  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Advies:Rebel 9 en/of 12? Gepost op: Juli 29, 2007, 23:52:24
ik heb zelf al mijn lessen met rebel gehad. ( jij via vinea zeker?  (grinnik_kitesmiley) )de eerste les kreeg ik gelijk een rebel 9 vast geknoopt. erg wispelturig in de lucht vond ik eerst. ( had alleen zeil ervaring en stuntvileger evaring dus kon je me wel als kite noob zien loser ) maar nu vind ik het toch wel een hele fijne kite om mee te varen. vandaag ook  bezig geweest met een rebel 9. stuurt zo goed makkelijk en snel in. ik heb verder niet veel andere ervaring met andere merken maar het is denk ik toch echt goed mogelijk om met zo'n kite te beginnen. hangt er natuurlijk ook wel beetje vanaf hoe snel je het zelf op pikt. mijn maat met zijn 65 kilo kon er ook gewoon mee aan de slag.

groeten Ruud

22  Army of KiteLounge / KiteLounge / Re: What de F**k Gepost op: Juli 28, 2007, 00:17:09
140 eurootjes Dennis, maar met jouw rotkop krijg je er ook nog eens 100 euro bij vanwege het vestoren van de omgeving.

laatst waren er enkele mensen van de waterpolitie op bezoek waar ik werk ( watersportbedrijf in Sneek) ik vroeg wat kost dat als ik mijn kite op het sneekermeer op laat en ik ga een uurtje varen? nou dat zouden ze even zien. allemaal mappen kwamen tevoorschijn maar ze konden me het zo een twee drie niet vertellen. stond nergens in die ( recente) boeken van ze. met de opmerking "varen zonder vaarbewijs is 300 euro dus dit is ook wel duur" moest ik het doen..

groeten Ruud

23  Algemeen / Zelfbouw & Reparatie / Re: kleinste strut fuel lek bij naad ventiel.. Gepost op: Juli 23, 2007, 16:24:18
thanks mensen, ik ga vandaag bij een kiteshop langs voor lijm, mocht dat niet lukken, dat maar een nieuw bladder er in.

groeten Ruud
24  Algemeen / Zelfbouw & Reparatie / kleinste strut fuel lek bij naad ventiel.. Gepost op: Juli 22, 2007, 22:24:51
hee mensen,

na enkele lessen en redelijk varen toch maar een set gekocht. een slingshot fuel 2005 ( bijna ongevaren ) met een cabrinha Icon 140. vandaag voor het eerst maar kijken of dat ding de lucht in wil in workum. na een beste bui kom ik weer bij de kite. hmm beetje zacht. maar daar sist ook iets? ( nog niet eens de lucht in geweest) de geleerde heren er even naar kijken en al snel waren we er achter dat het een strut was. ding er uit en zien waar het lek zit. nu zit het lek bij het ventiel. daar waar het ventiel op de strut is geplakt laat hij nu voor meer dan de helft los. ik ga trachten dit te lijmen. welke lijm raden jullie me aan? en zal ik eerst het hele ventiel er af trekken en dan er weer opnieuw op zetten of dat stuk wat nog vast zit er op laten zitten?? verder nog belangrijke dingen die ik wel of niet moet doen bij het plakken van het geheel?

mocht dit niet helpen dan moet er denk ik een nieuwe strut komen. wat kost zo'n ding? kan ik er een kopen of moet ik een hele set kopen?? en waar haal ik een? slingshot importeur of een winkelier?

groeten Ruud
Pagina's: [1]


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.