Laat berichten zien
Pagina's: [1]
1  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: zesjarige wil kitesurfen: hoe pak je dat aan? Gepost op: Juni 03, 2009, 12:02:57
Leeftijd zegt idd niks! ik sluit me helemaal bij Keut local aan! het enige dat ik nog zou mee geven als tip is zoek een IKO school en kortere lijnen gebruiken, maakt de kite wel sneller, maar ook minder power. 
2  Algemeen / Gevonden / Vermist / Gestolen / HELP Rode Ozone instinct sport kite kwijt regio Hoek van Holland Gepost op: September 01, 2008, 22:34:42
Hallo,

Rode Ozone Instinct Sport 9 m2, met bar, verloren op de Hoek van Holland, geen grap, voor het laatst gezien 2 km uit de kust drijvend richting Monster, Terheide... misschien wel verder? Als je hem vind bel me aub, ga binnen kort op reis en zou hem graag mee willen nemen!!

voor de nieuwsgierige mens, kite quickreleas schoot los na val, kite stijgt op en trekt me uit balans en ga zo langs me QR van me leash... :'( en daar ging me kite..

Dank aan ROB die me nog geprobeerd heeft me naar me kite te body draggen, maar helaas hij was al te ver weg en niet meer verantwoord om zo ver de zee op te gaan en dame met Ozone kite en gast met witte volgens mij F1 voor de pogingen mijn kite te pakken. 

Groeten Alex

0641375182 bel me gerust wakker  Grin
lexisback (at) hotmail.com

Edit Morres: Email veranderd tegen spambots, (at)=@
3  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: iemand ervaring met: Scheenbeenirritatie (Shin-splints) Gepost op: Juli 19, 2008, 22:41:56
omdat ik nooit naar de dokter ga. weet niet eens waar de beste man zit zeg maar, maar als de ''pijn'' ,want zo ernstig is het nog niet, aanhoud zal ik hem voor de eerste keer eens bezoeken

Hey Jordi, Tegenwoordig kan je zonder verwijzing naar de fysio! dus huisarts is niet meer nodig. FF om gelijk je shintsplint idee aan bonken te schoppen... shintsplint is een fenomeen dat zich voordoet bij hardlopers en mensen die de voetheffers te veel gebruiken waardoor de musculus tibialis anterior groeit en het vlies er om heen de groei niet bij kan benen. Waarschijnlijk heb je gewoon een harde klapper gemaakt en dit opgevangen met deze spier en is deze nu gevoelig omdat er een ontsteking ontstaat. ontstekingsfase duurt zo'n 3 tot 7 dagen afhankelijk van de schade. doe ff een paar dagen rustig aan (helaas ff niet kiten) en veel met je voet heen en weer bewegen. Let ook op dat je zo normaal mogelijk blijft lopen! Mocht het scheenbeen warm aanvoelen, max 20 min koelen.

Groeten Alex  
4  Algemeen / Trefpunt / Re: Kiters uit Rotterdam , meld je! Gepost op: Juli 07, 2008, 17:58:54
gaat er zo nog iemand naar autostrand of slufter van uit rotterrdam?? Mijn auto doet het niet meer.... iemand die me een lift kan geven?? 0641375182
5  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: kite - laag - adviesje Gepost op: Maart 31, 2008, 19:51:02
Goeie reactie Jarno!

wat me opvalt in de discussies hier boven is dat de saftey niet een normale reactie zou zijn! als je het mij vraagt moet je hem blind in elke situatie kunnen vinden en trekken. Dan maar idd je lijnen nog een keer uitlopen. Vergeet niet dat je een ongeleid projectiel ben als je over het strand wordt getrokken.

Vergeet ook je mes niet!
Vorig jaar werd ik ook achter me kite aan getrokken (op het water) na een val. Mijn kite bleef maar loopen, uiteraard gelijk saftey getrokken, maar hij bleef maar loopen. Terwijl ik met me bek in het water werdt voort getrokken voelde ik dat er een lijn om me trapezehaak vast zat. gelukkig had ik een mes bij me en kon ik de lijn in een haal door snijden.
6  Algemeen / Trefpunt / Re: Kiters uit Rotterdam , meld je! Gepost op: Maart 17, 2008, 20:13:23
Hallo

naam; Alex
leeftijd; 27 jaar
woonplaats; Rotterdam kralingen
spots; Slufter Autostrand

Eigen auto max 3 p, kan op de maandag, woensdag en uiteraard in het weekend! Kite nu 1 1/2 jaar

Pagina's: [1]


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.