Laat berichten zien
Pagina's: [1]
1  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: vraagje BEST WAROO 2007 Gepost op: Mei 14, 2007, 04:41:59
heey beesteke,

dat is wel een goed setje! ik heb ze zelf ook de 9 en 13 van 2007! echt super kites en nog geen problemen ondervonden. Kun je heel goed mee uit de voeten van de zomer in spanje. daar ging je toch heen of niet?
2  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Nobile 555 2006 gebroken --> garantie? Gepost op: Mei 09, 2007, 02:20:14
Ik heb ook een keer een nobile gebroken. En heb van telstar gewoon een nieuwe gekregen. dit gebeurde echter al na een week, dus geen jaar. ik hoop voor je dat je het allemaal voor elkaar krijgt. Ik heb ook zelf wel even met duitsland moeten bellen en het allemaal uitgelegd.
3  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: kite int buitenland de wetgeving!!! Gepost op: Mei 03, 2007, 21:40:33
op het naakstrand is het dus verboden te kiten! dit is namenlijk een natuurreservaatje als het ware! De meeste zijn eigenwijs en gaan er dus toch kiten en verpesten het dan voor de rest!!! dus luister naar de locals. ik kom er al 5 jaar en ken ook een locale shop houder goed en vandaar dat ik weet hoe het zit. het is niet dat ik het allemaal beter weet, maar zou het jammer vinden als ze alleen maar nog moeilijker gaan doen.
4  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: kite int buitenland de wetgeving!!! Gepost op: Mei 03, 2007, 19:21:53
je moet gewoon een wa verzekering hebben tegen aansprakenlijkheid. polisblad meenemen en je zit goed.


Er komen alweer lkkr wat mensen zie ik dus dat word weer top!!!
5  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: kite int buitenland de wetgeving!!! Gepost op: Mei 03, 2007, 04:25:12
het klopt dat je daar moet betalen om te kiten. de afgelopen jaren was dat 4 euro perdag en dan kreeg je een gele lycra. ik kite hier iedere zomer al sinds 2002 en het word er wel steeds lastiger om te kiten. in 2006 hadden ze er een soort van gedoog zone waar je gewoon je gang kunt gaan. ik weet niet of je nog een beginner bent? het is namenlijk in de maanden juli en aug erg druk daar en je kunt dan meteen beter verder op zee gaan om de drukt te ontwijken.

Er gaat een verhaal in de rondte dat de burgemeester die daar zit het niet erg voor heeft met surfers en kiters. daarom word er eigenlijk veel aan gedaan om het de kiters lastig te maken. de voornaamste reden is dat het te gevaarlijk zou zijn. Reden waarom ik dit weet heb al eens gezeik gehad met de locale bromsnor. wat betreft de wind moet je gewoon geluk hebben maar dat is eigenlijk altijd wel zo. de wind begint meestal een btje op te steken rond een uur of 14.00 en word dat steeds een btje sterker en rond 19.00 is ie weer weg. meestal waait het er wel een knoopje of 14 a 16.

Het is eigenlijk een mooie spot alleen jammer dat de politie en burgemeester zo lastig doen. Als je er nu van de zomer bent kun je het best een btje info inwinnen bij de locale shop. deze shop het empuria surf.  Wellicht kun je het ook aan mij dan vragen want ik zit er weer rond 5juli.
6  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / kent iemand de rebel?? Gepost op: Maart 25, 2007, 22:01:17
ik zit een beetje te kijken wat voor nieuwe kites ik wil kopen loser

heeft iemand zelf al de rebels en wat zijn haar of zijn bevindingen??

thnx
7  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Welke maten kopen> raven.. Gepost op: Maart 20, 2007, 19:53:44
IK ZIT EVEN IN DUBIO WELKE MATEN IK MOET KOPEN??

IK WIL GRAAG EEN SETJE RAVENS2 KOPEN.

IK WEEG ZELF 93 KG EN VAAR MET NOBILE 555 135X40.

IK ZIT OOK NOG TE TWIJFELEN OVER EEN SLINGSHOT TURBO DIESEL, KENT IEMAND DEZE KITE EN WAT VIND HIJ OF ZIJ ERVAN???

 (grinnik_kitesmiley)

Niet meer met hoofdletters posten. Waarschuwing! Edit: Arjan.
Pagina's: [1]


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.