Laat berichten zien
Pagina's: [1] 2
1  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Kiten met gekneusde rib(ben): ervaring gevraagd Gepost op: Juli 06, 2009, 16:52:47
Ik zou gewoon even wachten tot het weer over is. Ik heb een keer mijn rib gebroken tijdens het varen. Ik crashte in een golf en mijn harness schoot onder mijn rib. Was tijdens een downwinder en ik was alleen. Was niet echt fijn terugvaren de 6 km die ik nog voor de boeg had.
Bij mij duurde het ongeveer een weer of 4 voor ik weer op het water stond.

Ongeveer 2 maand geleden mijn rib zwaar gekneusd tijdens het mountainbiken. Van een shore gedonderd.
Dit duurde ook ongeveer 4 week voor ik alles er weer mee kon doen.
Het is natuurlijk balen maar ik zou gewoon even rustig aan doen. Om voor die paar weekjes nu een nieuw harness aan te schaffen....
2  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Winnaar Hooked Cabarete facebook actie. Gepost op: Juli 06, 2009, 11:58:20

Bij deze maken we de winnaar bekend van onze facebook actie. Members van onze facebook pagina konden een gratis vakantie bij Hooked winnen. We zullen later dit jaar meer van dit soort acties houden dus als je nog geen lid bent…..

De winnares van deze actie is Wendel Middendorp. Ze is Nederlandse en wil waarschijnlijk eind augustus naar Hooked komen. Ze is fanatiek kitesurfster en is al eerder bij Hooked geweest. Ze heeft toen een geweldige vakantie gehad en gegarandeerd dat dat ook deze keer weer gaat lukken.
Ze heeft er in ieder geval zelf erg veel zin in om weer terug te komen.

Gefeliciteerd van het Hooked Cabarete team en voor iedereen die nog geen lid is van onze facebook pagina. Wegens de positieve reacties die we hebben gehad op deze actie, zullen we later dit jaar meer prijzen weg gaan geven.

Bedankt en see you in Paradise  Smiley


3  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: koers engelse pond Gepost op: Juni 05, 2009, 17:27:17
Ik betaal altijd gewoon met de Credit Card. Volgens mij heb je dan weinig koersverlies.

4  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: koers engelse pond Gepost op: Juni 05, 2009, 17:03:40
Ik heb een aantal week geleden 2 bikes gekocht. Scheelde me iets meer dan 1000 euro ten opzichte van NL. Was wel de moeite waard dus :-)

net weer een nieuwe bestelling geplaatst voor wat andere zooi die ik nodig heb.
5  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Het grote Winkel-aanbiedingen topic Gepost op: Juni 05, 2009, 13:24:19
Bij deze verplaatst naar het aanbiedingen topic. Het is eigenlijk gaan aanbieding maar anyway. hier je kans op een gratis verblijf bij Hooked Cabarete. Niet commercieel bedoeld maar gewoon een leuke actie vanuit onze kant.

Plaatje erbij  YeSS

link facebook:
http://www.facebook.com/pages/Cabarete-Dominican-Republic/Hooked-Cabarete/77574931736





6  Algemeen / Buitenland & Travel / Re: Reissuggestie Gepost op: Juni 05, 2009, 10:12:37
Denemarken is idd een aanrader. Volgens mij in de zomer het meest windzeker hier in de omgeving.... Enne niet teveel zon natuurlijk. Die Denen zien niet voor niets een beetje witjes :-)
7  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: FreakShow by Freakdog kites. Gepost op: Maart 27, 2009, 16:02:17
Freakdog is bekend geworden omdat Eric van EH de amerikaanse markt vrijwel aan Scott (eigenaar en geflipte gast van Freakdog) gegeven heeft. Ze verkochten de kites omdat de amerikanen een zelfde kite konden kopen als de EH kites. En dat de EH kites goed zijn weet eigenlijk iedereen wel. Mensen kochten dus eigenlijk een EH kite met een andere opdruk. Wel met het vertrouwen dat het een EH design is.
Ik ben benieuwd of de amerikaanse markt klaar is voor weer een nieuw merkdat zichzelf nog niet bewezen heeft. Dat er nu Freakdog op komt te staan zal hier niet zoveel uitmaken lijkt me. Freakdog is eigenlijk nog niet eens een merk omdat het altijd onder EH vlag gevaren heeft. Hoop natuurlijk voor je dat het een goede samenwerking gaat worden. 1 tip; keep een eye on good old scotty.
Wel respect dat je je ontwerp hebt kunnen verkopen.
8  Algemeen / Buitenland & Travel / Re: Vakantie begin april waar? Cabarete, Fuerteventura of Egypte ???? Gepost op: Februari 20, 2009, 16:10:18
Als je echt mooie golven wilt moet je naar Encuentro komen. Net buiten Cabarete dus. Ook in de baai en op Kitebeach tref je af en toe mooie waves met redelijk wat ruimte er tussen. Voor de echte vlakke stukken in between is Encuentro de oplossing.
Klotsbak is het zeker niet..... Bozo beach kan af en toe wel flink choppy zijn trouwens.


9  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Nederlander vermoord in Cabarete Gepost op: Februari 18, 2009, 00:02:23
Komt ongeveer op hetzelfde neer als wat er in de krant geplaatst is. Gaat dus om een zakelijk iets. Dat maakt het niet minder erg natuurlijk.
10  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Nederlander vermoord in Cabarete Gepost op: Februari 17, 2009, 20:42:38
Zoals ik dus al zei. Dit heeft echt niets met de veiligheid te maken. Waarschijnlijk een persoonlijk geschil geweest.

Zelfde als ik zeg. In Nederland hebben weer 2 liquidaties plaatsgevonden en heeft een vader zijn hele gezin uitgemoord. Ik weet niet of ik nog wel naar Nederland moet gaan in April.



11  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Nederlander vermoord in Cabarete Gepost op: Februari 17, 2009, 20:24:32
Ik heb al gereageerd op HL. Was volgens de politie iets persoonlijks en heeft dus niets met de Cariben of midden/zuid amerika te maken.
Zoals je dus in mijn reactie kunt lezen heb je in nederland ook een hoop zakelijke geschillen die met de dood eindigen. (Holleeder)

12  Algemeen / Buitenland & Travel / Re: kite vakantie eind maart Gepost op: Februari 08, 2009, 15:14:40
@ Joepje,
Je hebt idd een zwaar verkeerde indruk van Cabarete gekregen. jammer want eigenlijk 99% van de mensen die we hier krijgen heeft het goed naar hun zin. Cabarete is JUIST een plek waar onwijs veel te doen is naast het kiten en surfen. Ik kan een lijst op gaan noemen.... In de tijd dat jij bij ons op Kitebeach verbleef organiseerden we zelf nog geen trips maar je hoeft Cabarete maar in te lopen en je ziet de ene trip na de andere voorbijkomen. Dat ik zeg dat er in Tarifa niet veel te doen is is mijn indruk die ik er van had. Wel een mooi landschap ja, al denk ik dat het absoluut niet kan tippen aan de DR maar toch.

En met de wind valt het ook wel mee hoor :-) Ik heb zelf bijvoorbeeld een keer in Tarifa gezeten en maar 2 dagen kunnen varen. Ben 2 week door Frankrijk getrokken en 3 keer kunnen varen met een grote kite. Wel een leuke vakantie gehad trouwens. Er is geen plek ter wereld waar het iedere dag waaid, maar Cabarete is niet voor niets Cabarete.
Ik zou zeggen: Kom nog maar eens terug en we geven je wel wat tips. Where to go and What to do.

Laten we niet in een discussie belanden van waar het meest te doen is etc. Iedereen heeft zo zijn eigen ideeen en indrukken bij een land. Als jij zegt dat er in Tarifa ook een hoop te doen is is dat alleen maar Top en dus ook een goede optie voor een Maart vakantie.
13  Algemeen / Buitenland & Travel / Re: kite vakantie eind maart Gepost op: Januari 28, 2009, 21:55:38
Wij hebben in Tarifa zeker een goede tijd gehad al is er naast het kiten niet echt veel te doen volgens mij. Wij hebben daar toen nieuwjaar gevierd en een leuke avond/nacht gehad met de locals. Goede Tapa's ook natuurlijk.
We hebben zelfs nog overwogen om daar te gaan wonen. De keuze is voor ons uiteindelijk op Cabarete gevallen en hebben daar geen spijt van gehad :-)




14  Algemeen / Buitenland & Travel / Re: Kitebeach Cabarete, welke kiteschool en hotel? Gepost op: Januari 28, 2009, 16:18:47
- Dare2fly en het Agualina kiteresort
Dare2Fly is gewoon een goede kiteschool. Goede lessen en goed materiaal.
Aqualina is een hotel in de bovenklasse. Goede kamers en schoon/netjes.

- Laurel Eastman en de The Caracol Kiteboarding Center
Zit op Bozobeach en niet op Kitebeach.
School is weer in opbouw.
Caracol bestaat niet meer. Met de grond gelijk gemaakt. Op de plek komt nu een condocomplex

- Force10 kiteboarding met haar hostel
Force 10 is een nieuwe school waar weinig activiteit is. Volgens mij is de school niet eens open op dit moment althans ik zie er nooit iemand.
Hostel is goedkoop maar slechte kwaliteit. Huis valt bijna uitelkaar. Ik kan het weten want ik heb het huis eerder gehad :-) Geen aanrader.

- Kitelounge en het Extreme hotel
Zeer amerikaanse sfeer van great and we are the best. School vind ik persoonlijk matig en hoewel het hotel er op de website goed uitziet is het in zeer slechte staat. Ik heb laatst gasten gehad die naar ons gekomen waren omdat het Extreme gewoon 3x niks meer is.
Vroeger was het een leuk hotel met goede sfeer. Na de overname en slecht management is het in verval geraakt en vrij winig te doen. Geen 24 electriciteit, geen warm water, super basic en de kamers zijn ook smerig. Ik ben er vorige week nog geweest om een kamer te zoeken voor een paar gasten van ons die, omdat wij vol zaten even een paar dagen ergens anders heen moesten. Echt jammer hoe een hotel met zoveel potentie, zo in verval geraakt is,

Anyway. Op kitebeach is het Aqualina your best pick. Wel wat duurder maar ja......

Wij sturen onze gasten altijd naar de Kiteclub. Naar mijn inziens de beste school waar je echt waar voor je geld krijgt. Ook hangt er een leuke sfeer. Accomodatie hebben ze niet maar die hebben wij natuurlijk weer.....

Als je meer info wilt mail je maar even of stuur je maar even een PM etje.




15  Algemeen / Buitenland & Travel / Re: kite vakantie eind maart Gepost op: Januari 27, 2009, 20:28:46
-> Cabarete :-)
16  Algemeen / Buitenland & Travel / Re: Viva tangerine (cabarete) Gepost op: Januari 23, 2009, 16:00:41
Je moet natuurlijk wel een beetje je eigen posts in de gaten houden :-)

Ik ben zelf nog niet in Egypte geweest maar mijn broertje wel. Hij is ongeveer 4 jaar terug naar Hurghada geweest en had goede wind gehad. Een hoop mensen zijn enthousiast dus als je van vlak water houd zul je je vast wel vermaken.

We krijgen hier regelmatig mensen met kids en eigenlijk iedereen vind het lekker dat we net even buiten Cabarete zitten. Ik zeg altijd maar zo. Hier is het lekker rustig en als je de drukte op wilt zoeken ga je lekker naar Cabarete. Met de scooter ben je er zo en als je niet op de scooter wilt neem je een QuaQua, motoconcho of een taxi....
We zitten hier niet pal op het strand nee maar wel "as close as we can get". Het is ongeveer 5 minuten lopen door 2 velden wat een groenstrook is. Persoonlijk en velen met mij vind ik Encuentro de lekkerste kitespot. Het is hier lekker rustig en hooguit zijn er 4 of 5 andere kiters te vinden. Veel van onze gasten kiten hier ook voor de deur en gaan niet naar bv Kitebeach en Bozo waar het aardig druk kan zijn. We bieden trouwens wel lockers aan voor de mensen die toch op kitebeach willen kiten. Vanaf Encuentro is het ongeveer even ver naar Kitebeach dan vanaf Cabarete.
We krijgen trouwens ook veel mensen die in de ochtend hier op Encuentro golfsurfen en in de middag gaan kiten.
Ik heb dus zelf geen ervaring met Egypte maar heb natuurlijk wel de goede verhalen gehoord. Mijn broer heeft in ieder geval een goede tijd gehad daarzo. 

Veel plezier in Egypte en misschien zien we je later hier nog eens in Cabarete.
17  Algemeen / Buitenland & Travel / Re: Viva tangerine (cabarete) Gepost op: Januari 22, 2009, 16:23:55
:-) Om even je vragen te beantwoorden dan.
Wie heeft daar ervaring mee???
Zie bovenstaand commentaar. Viva is dus een van de "betere" AI hotels

Is September zo en zo wat in Cabarete (wind)???
September heb je idd goede wind hier.

Ligt dit hotel aan het kitestrand???
Ja, aan Bozo beach.

Wij krijgen hier regelmatig mensen met kids en allemaal hebben ze een goede tijd. Moet je me toch nog even uitleggen wat nu het verschil is om met een kind in een AI te zitten of ergens anders.

18  Algemeen / Buitenland & Travel / Re: Viva tangerine (cabarete) Gepost op: Januari 17, 2009, 00:18:24
Ik heb idd geen kids nee. Wel 2 honden trouwens :-)  Ik geef je alleen mijn mening over de AI formule. Ook al had ik zelf kinderen dan zou ik nog never nooit niet naar een AI resort gaan. Zoek liever zelf uit wat ik doe in mijn vakantie en probeer altijd een land een beetje beter te leren kennen.

Ik zeg ook als je toch AI gaat, is de Viva een van de betere keuzes. Boeken dus!


19  Algemeen / Buitenland & Travel / Re: Viva tangerine (cabarete) Gepost op: Januari 16, 2009, 16:12:45
Als je All Inclusive leuk vind is de Viva wel een van de betere AI hotels ja.
Toch blijf ik erbij dat als je AI gaat ten eerste het land niet meemaakt, ten tweede de kitesfeer totaal mist (downwinders etc.) en ten derde de trips die ze aanbieden het net niet zijn. Ik heb al eens eerder een stuk geschreven over het verschil tussen AI en een accomodatie zoals de onze.

Er zijn megaveel restaurants in Cabarete waar je onwijs goed en goedkoop kan eten. Kom je ook nog eens ergens anders bij hetzelfde buffetje. Als je een beetje de juiste wegen weet, ga ook eens de Dominicaanse wijken in om daar gewoon wat rond te lopen en je dag af te sluiten met een goed Dominicaans maal.
Voorbeeld van de trips die ze aanbieden is bv de 27 watervallen. Een onwijs leuke trip als je ze allemaal doet tenminste. De touroperators doen er maar 7 wat onngeveer een half uurtje duurd. de rest van de dag ga je langs sigarenfabrieken en souveniershops waar de gidsen weer commissie over krijgen. Leuker is om de alle 27 te doen en daar de hele dag te klimmen en te springen.
Laatst moest ik toevallig nog even in het Viva zijn, ik zag dat ze een of andere stoelendans aan het doen waren :-) Tsja...  YeSS

Ik zou lekker een accomodatie zoeken buiten het AI gebeuren. Als je de juiste tips krijgt van mensen die hier wonen kun je een zoveel leukere tijd hebben lijkt me.
Als je toch AI wilt gaan zou ik idd het Viva boeken...




 
20  Algemeen / Buitenland & Travel / Re: Kleine Hooked Cabarete update Gepost op: Januari 12, 2009, 15:47:13
Hey Eelke,
We hebben nog wel wat ruimte over maar vanwege de bijbouw die we afgelopen jaar hebben neergezet moeten we wel een beetje oppassen dat we niet teveel neerzetten. We moeten de harmonie in in de tuin in stand houden :-)
We kunnen natuurlijk een stukje grond erbij kopen en nog meer gaan bouwen, maar dan worden we te groot. Nu is het allemaal nog lekker persoonlijk en dus een stuk leuker voor ons ook.
De vakantie was echt super en leuk ook om even niet aan het strand te zijn maar in een compleet andere omgeving.

Groeten daarzo en sleep die Branko maar weer mee deze kant op.

21  Algemeen / Buitenland & Travel / Re: Kleine Hooked Cabarete update Gepost op: Januari 07, 2009, 15:40:50
Het gaat waarschijnlijk de Ping Pong worden. ik heb nog wel een hoekje over waar we iets kunnen bouwen zodat hij een beetje uit de wind staat.

Binnenkort hebben we nog wat nieuwtjes maar daarover later even meer....

Zal ook binnenkort even wat foto's schieten.







22  Algemeen / Buitenland & Travel / Kleine Hooked Cabarete update Gepost op: Januari 05, 2009, 23:17:11
Hola,

We hebben net een fantastische trip achter de rug naar Peru en Bolivia. Na 9 week gerelaxed, bergen beklommen en veel gemountainbiked te hebben is het nu weer tijd om iets te gaan doen. We zijn back in te "real world" voor zover dat je Cabarete de "real world" kan noemen. Ik zie het meer als een grote speeltuin maar ja....De dag na we terug kwamen werden we gelijk al beloond met een superdag wind en dikke waves, Gelijk even een downwinder gemaakt van Kitebeach naar Encuentro. Lekker zeker als je 9 week niet op het water hebt gestaan. De wind komt langzaam weer terug en als we net z'n voorjaar krijgen als vorig jaar kan het niet meer stuk hier. We beseffen nu wel weer na onze trip wat voor mooie plek we eigenlijk hebben en dat het eigenlijk best wel een mooie positie is om hier te kunnen wonen en werken :-).

Hier bij Hooked loopt alles lekker door en we hebben afgelopen jaar een topjaar gehad. Veel mensen, en de boekingen voor deze winter gaan goed. Ook dat we nu in de Lonely Planet staan help natuurlijk mee. Een hoop surfers weten ons ook te vinden en vooral via via krijgen we een hoop mensen hier. Leuk ook om te zien dat eigenlijk iedereen enthousiast is.

We willen natuurlijk niet stilzitten en hebben ook voor 2009 een aantal plannen om Hooked Cabarete nog relaxter te maken.
Naast een drink en food shop, BBQ op vrijdag en wat andere zaken willen we een slackline op gaan hangen, superfun en leuk om te doen. Ook willen we een pooltafel, een ping-pong of voetbal tafel gaan kopen. Wat denken jullie wat leuker is? Wij twijfelen zelf en de meeste stemmen gaan hier op voor de Ping Pong of de Pool.

in 2009 zullen er nog een aantal verassingen komen maar daarover later meer.....

Ik hoop dat het weer in Nederland snel weer een beetje omslaat en de kites snel weer uit het vet kunnen :-)

Groeten uit Cabarete.

Ybo en Chantal Smiley

Ps, hier even de link naar een aantal (geen kite) photo's  http://www.flickr.com/photos/7444412@N07/
23  Algemeen / Buitenland & Travel / Re: Overzicht Spots Cabarete Gepost op: Maart 16, 2008, 01:24:48
Ik heb op Hanglos een kortingsactie gezet....
anyway, Mei is zeker een goede periode om te komen. In de zomer is de wind het meest constant en aangezien Mei vlak voor de zomer ligt heb je een grote kans dat je gewoon iedere dag kan varen.



24  Algemeen / Buitenland & Travel / Re: Overzicht Spots Cabarete Gepost op: Maart 15, 2008, 22:24:36
PS. Ik kan mijn oude inlog niet meer gebruiken. Wie van de mods kan hem even naar boven trekken?
Gebruikersnaam was Hooked Cabarete.

Thanks!
25  Algemeen / Buitenland & Travel / Overzicht Spots Cabarete Gepost op: Maart 15, 2008, 22:21:37
Omdat een hoop mensen mij mailen met vragen mbt de verschillende spots rond Cabarete, hier even een overzichtje.
Deze post is niet commercieel bedoeld maar puur ter voorziening van informatie.

Voor aanvullende info mail even of stel je vraag hier in dit topic.

Hoop dat jullie er iets aan hebben.

Even wat info met betrekking tot de verschillende spots rond Cabarete.
De hele Cabarete area is vrij uitgestrekt. Het begind eigenlijk bij Encuentro, de wavespot, en eindigt bij La Boca de rivieruitmonding.
 
De spots waar de meeste mensen kiten zijn Kitebeach en Bozo beach.
 
La Boca,
La Boca is de rivieruitmonding die overloopt in de oceaan. Vaak worden vanaf hier downwinders georganiseerd. Het spiegelvlakke water is lekker voor de afwisseling of om voor de downwinder even los te gaan.
Vanaf La Boca naar Cabarete staat er een soms heftige shorebreak. Onder andere kom je voorbij Camino del Sol, een van de AI hotels.

Bozo Beach,
In de baai van Cabarete staat vaak een iets vlagerige wind en een hoop chop. Buiten op het rif kunnen wel mooie golven binnenrollen maar die moeten gedeeld worden met de windsurfers.
Dit is onder andere de spot waar de PKRA gehouden wordt. De wind is vlagerig omdat deze eerst over Cabarete (centrum) waait. Als je een stukje downwind loopt is de wind beter. Ook hier soms een heftige shorebreak waar vooral beginners af en toe last mee hebben.

Kitebeach,
Op kitebeach kan het redelijk druk zijn, al ligt dit ook aan het seizoen. Als je een stuk downwind gaat richting Encuentro of een stukje upwind richting Bozo beach is het wat rustiger. Of je vaart achter het rif waar het ook rustiger is.
Vooral aan de kant veel kiters die les hebben en beginners. Even oppassen dus en niet te dicht bij de kant varen.
De eerste 100 meter op kitebeach is redelijk vlak. Op het rif staan vaak wel wat golven maar niks extreems. Ideaale spot om te beginnen of om les te nemen. Alle scholen hebben goede afspraken en hebben een soort regelgeving opgezet voor de instructeurs zodat er op een veilige manier les gegeven kan  worden.
Voor de klanten van Hooked stellen we gratis lockers beschikbaar op kitebeach, zodat je niet steeds heen en weer hoeft te slepen met je gear.
Ik zelf maak vaak downwinders vanaf Kitebeach naar Encuentro.
 
Encuentro,
Encuentro is onze voortuin. Ik zelf vaar hier het liefst. Vaak staan er lekkere golven (zeker in de winter) en er zijn vaak niet meer dan 5 kiters te vinden. Als het echt hoog is, is de spot meer geschikt voor de advanced kiters maar bij normale omstandigheden kan ook de gevorderde beginner hier prima terecht. Ook is dit de beste spot om te golfsurfen of om dit te leren. Op Encuentro is het rustig en zie nog niet de negatieve effecten van het toerisme. Hier zie je dus de Dominicaanse Republiek zoals die bedoeld is.

Voor de rest zijn er nog leuke spots te vinden buiten Cabarete zoals Las Canas waar bv downwinders vanaf gedaan worden. We organiseren regelmatig kitetrips naar spots verderop. Ook kunnen we een aantal seats regelen in de EH downwind truck van meneer Hertsens.

Zelf heb ik ervaring met de All Inclusive formule in Cabarete. De eerste keer dat wij hier kwamen in 2004, hadden we een Al hotel geboekt. Er waren geen andere tickets meer beschikbaar en wilden toch graag naar Cabarete om te kijken of dit onze toekomstige woonplaats kon worden vandaar..... Onderstaand even mijn persoonlijke ervaring en mening.
Wij zijn er alleen geweest om te slapen en voor de rest in cabarete rondgehangen. Wel hebben we gelachen om alle mensen die er rondliepen en aan het wachten waren op het eten. In de rij staan en hopen dat je ei nog warm is als je hem krijgt is niet echt ons ding. De sfeer is verder niet echt relaxed (denk aan het standaard entertainment en hordes mensen om het zwembad die 's ochtends om 8 uur hun handdoekje neerleggen om maar een stoel te hebben waar ze de rest van de dag niet meer af komen).
Ook hebben we de kitescene totaal gemist. Als je in een kleinschalige accomodatie zit, maak je alles zoveel beter mee. Je kan zelf bepalen waar je gaat eten en komt meer in aanraking met andere kiters. Ook proberen wij onze mensen te stimuleren de Dominicaanse wijken te bezoeken en daar te gaan feesten of meer het land te leren kennen.
Ook de tours die de grote hotels aanbieden zijn het vaak net niet. Gisteren was ik bijvoorbeeld met de Quad de bergen ingereden met iemand die hier verblijft. We kwamen ook de trucks tegen waar je met 30 man inzit. Ze gingen zelfs nog bij een Dominicaanse familie op bezoek, die overdag in een huisje wonen wat door de touroperator is neergezet...

Anyway. Als je naar Cabarete gaat en de kitescene en het land mee wilt maken, ga dan niet AI maar zoek een kleinschalige accomodatie met een meer persoonlijke touch.
Voor de kosten hoef je het niet te laten. Als je een beetje zoekt kun je vrij goedkope tickets vinden en het eten kost hier echt niets, helemaal als je de beste plekjes ook net buiten het centrum kent.
 
Aanraders in de omgeving;
- Dagje Santiago om te shoppen en naar de Haitiaanse markten te gaan. En de route er naartoe is ook al heel mooi.
- Cascading bij de 27 watervallen. Kies wel de goede touroperator anders doe je er maar 7 en dat is weer zonde.
- ATV trips door de bergen
- Kitetrips naar andere spots
- 2 daagse trip met de auto naar Samana. Huur zelf een auto en blijf daar overnachten. Ga zeker naar de waterval "El Limon" en Las Galleras.
- Met de auto of scooter trip maken langs de kust. Je komt echt megaveel mooie baaien tegen en super mooie stranden. Ook gechikt om te kiten
- Downwinders met EH of gewoon in de buurt van Cabarete bv van Kitebeach naar Encuentro. Hiertussen heb je nl de mooiste golven (niet verder vertellen natuurlijk)
- Hiking trip bij Puerto Plata of met de Kabelbaan omhoog waar je Botanische tuinen hebt.
- Mountainbiken in El Choco nationale park.
- Eten in de locale wijken.
- Wakeboarden op de rivier die uiteindelijk bij La Boca uitmond.
Y mucho mas...

Greetz, Ybo

Pagina's: [1] 2


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.