Laat berichten zien
Pagina's: [1]
1  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / bevindingen Ozone sport+ Gepost op: Mei 10, 2010, 19:43:29
ik ben misschien van plan een sport + te kopen iemand hier ervaring mee en kan mij een vergelijking geven met de 2008 (sport),
low-end,kwaliteit, eigenschappen. ik heb de kans niet om hem te testen ik heb wel de 2008 gevaren vandaar de vraag om te vergelijken.

groeten niels!
2  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: matras vlieger Gepost op: Maart 27, 2009, 13:27:53
Het is altyd makkelijk om eerst te leren vliegeren met een matras en nog eens veiliger ookvoor jezelf. maar ook andere mensen! Een bar op je 3.0 m is mogenlijk zo benik ooit ook begonnen gewoon een bar aanschaffen die gemaakt is voor een 4 lijns matras. kijk anders eens op www.vliegerop.nl of www.vliegermarkt.nl daar vind je die barren, je hebt ze van peter lynn zelf maar je hebt zo ook van ozone! ik heb die van ozone en werk perfect en is nog veilig ook!
3  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: land/mountainboard Gepost op: Februari 18, 2009, 11:22:44
Kijk een naar de scub boards zijn goede board en vallen qua prijs best mee! ( licht eraan welke je neemt) MBS is ook top maar wel prijzig!
Pagina's: [1]


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.