Laat berichten zien
Pagina's: [1]
1  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Ongewenst losgaan van mijn Mystic Force Shield trapeze Gepost op: Juli 28, 2009, 16:12:45
Hallo allemaal,

Kent iemand hetzelfde probleem als ik heb en zo ja; wat kun je eraan doen?

De RVS sluiting en daarmee bedoel ik de platte haak die je bevestigd na het instappen in de trapeze gaat regelmatig ongewenst open. Ik heb de banden op zijn strakst aangehaald en desondanks gaat de RVS haak los. De kite hangt dan alleen nog maar aan mijn linkerzijde en het is lastig (zeker met de nodige druk) om de haak weer terug op zijn plaats te krijgen.

Ik hoor/lees het graag!

Greetz,

Mettje
2  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: moeizame ventielen rebel 2008 Gepost op: Juni 02, 2009, 15:35:16
Ik heb met mijn 12m hier geen probleem mee!
3  Army of KiteLounge / KiteLounge / Re: Wanhopige noodkreet (kitehigh effect..) Gepost op: Mei 13, 2009, 09:11:25
done; suc6!
4  Algemeen / Gevonden / Vermist / Gestolen / Mystic kite trapeze achtergelaten op Strand Horst Gepost op: Mei 09, 2009, 12:56:40
Hoi medekiters,

Ik heb gisteren op Horst (dus zwarte vrijdag 8 mei) mijn trapeze op het grasgedeelte tussen strand en parkeerplaats laten liggen. Ik ben rond 20:00 weggegaan en was om 22:15 terug maar hij lag er niet meer. Ik wil hem echt graag terug; hij is helemaal nieuw! Het betreft een zwarte Mystic Force Shield heup/zitrapeze met aan de rechterzijde een Rolleash.

groetjes,

Erik
5  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: triest resultaat van vrijdag 8 mei: 1 dode en 1 zwaargewonde.. Gepost op: Mei 08, 2009, 23:44:37
Als beginner was er geen enkele reden om niet te gaan; zowel Windguru als Windline gaven 15 knopen met uitschieters later op de middag van 22 knopen.
Ik kwam net vóór de ambulance aan bij de slagboom en ben maar aan de kant gegaan. Erg aparte situatie; ze kregen de boom niet omhoog omdat ze òf geen geld bij zich hadden òf geen pinpas hadden. In ieder geval heeft een uitrijdende persoon er geld ingedaan; dit ook voor de aankomende politieauto! Scheelde toch een paar minuten. Ik ben achter de ambulance aangereden en had dat beter niet kunnen doen. De gewonde kiter lag direkt achter het gebouw (bij de container van Telstar) en had zo te zien ernstig hoofdletsel; dan voel je je slecht zeg. Er kwam ook veel brandweer aanrijden en later de tweede ambulance. Daarnaast 3 boten van de reddingsbrigade die vooral bij de vaargeul vaarden. Pas veel later kwam er één richting het strand. Parallel hieraan helikopter van de politie en koninklijke marine.

In alle emotie heb ik nog mijn Mystic trapez (met rolleash) laten liggen; ik ging rond 20:00 weg en ben om 22:15 nog teruggegaan maar hij was weg. Hopelijk zal diegene die hem meegenomen heeft en dit leest contact met me opnemen.

Sterkte aan iedereen die er vanmiddag bij was ThumpDown
6  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Mystic Razor steamer 6/3 single lined Gepost op: November 23, 2008, 17:13:40
Ik hem hem sinds kort ook (een 6-5-3mm) en bevalt uitstekend. Goede prijs/prestatieverhouding. Ze vallen wel wat kleiner uit; ik heb een maat groter dan normaal genomen. Ondanks dat is de mouwlengte aan de korte kant maar wel acceptabel. Super soepel pak maar wel kwetsbaar. Tijdens de eerste vaart al een winkelhaak opgelopen. Ik heb hem via eBay in Duitsland gekocht (model 2008).

Gasten,

Iemand ervaringen met het bovenstaande pakkie??? (zie onderwerp). Hoor het graag!

Groeten,

Diederik
[/quote]
Pagina's: [1]


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.