Laat berichten zien
Pagina's: [1]
1  Algemeen / Trefpunt / Re: Kiters ût Drachten W(ie) W(aar) W(anneer)? Gepost op: Juni 08, 2009, 20:57:11
Hey Dennis,

Hier dan nog eens een reactie van mij. Ben nog 1 keer vaker bij de leijen geweest. Maar toch voornamelijk mirns, workum callantsoog en afgelopen weekend lauwersoog. laat maar ff horen wanneer je weer eens gaat.
2  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: strut kapot Gepost op: Augustus 19, 2008, 21:40:41
Ik heb dit ook gehad met mijn Vegas 07. Het schijnt een redelijk veel voorkomend probleem te zijn door verkeerd materiaalgebruik van de T-stukjes. Ik had mijn kite nog maar net een paar dagen toen het gebeurde. De winkel/importeur hebben binnen 1 dag, dit omdat ik op vakantie ging, alle T-stukjes kosteloos vervangen. Misschien even informeren bij je shop?
3  Algemeen / Gevonden / Vermist / Gestolen / board gevonden lelystad-haven Gepost op: Mei 26, 2008, 00:48:21
Sprak vandaag een surfer die gisteren een board heeft gevonden bij lelystad haven. Voor info kan de eigenaar contact opnemen. ik heb de gegevens van deze surfer
4  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Verpest je spot ==> Mirns Gepost op: April 22, 2008, 02:00:47
Was gisteren ook ff op mirns. Was mij ook opgevallen, en dan met name iemand met een blauwe kite. Het viel mij op dat deze persoon lopend met de kite terug kwam.. Wat erg lang duurde, zo ver was hij het natuurgebied in... Heb daar minstens een half uur op het terras gezeten en toen was hij nog niet terug...

Er stonden idd niet veel paaltjes, volgens mij ook maar 1...
Pagina's: [1]


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.