Laat berichten zien
Pagina's: [1]
1  Algemeen / Trefpunt / Re: Mirns... gaat de goede kant op MAAR..... Gepost op: Juli 01, 2008, 06:03:27
Hmm lees net in de Natura 2000 dat lemmer onder A-locaties valt er zal hier dus wel het een en ander gaan veranderen.
(sorry voor de offtopic)
2  Algemeen / Trefpunt / Re: Mirns... gaat de goede kant op MAAR..... Gepost op: Juli 01, 2008, 05:39:38
Uh tsja ik ben dus ook 1 van de nieuwe mensen die aan het klooien is geweest op Mirns.
Afgelopen week een hoop mensen downwind aan het kiten. Ik ben dus upwind gelopen naar de bordjes vanafhier begint een natuurgebied. Ik ging er vanuit dat die paaltjes de grens aan geven en niet dat er nog een 200m bufferzone is. Ik heb niemand gestoord en tjsa als veganist is het dan wel vervelend om dieren te storen Tongue

Ik had iig 10 jaar eerder moeten beginnen met kiten want het is toch vet. Na het overlopen van een hoop mensen uit de skateboard / bmx wereld was ik vrij skeptisch over het kiten. Maar nu het lichaam toch naar de klote is kan ik mij ook hier nog wel op gaan storten.

Heb het na 3 dagen voor elkaar gekregen om wind te lopen en daar ben ik best blij mee. Geen gewandel meer. Geen les gehad, kan me ook niks schelen wat een ander daar van denkt altijd alles zonder les gedaan skateboarden / bmxen / snowboarden. Maar goed nog een weekje dan ben ik weer terug in Saudi Arabie en zal niemand meer last van mij hebben. A.s december windtown in Brazillie al gepland want wil er toch even hardcore tegen aan. Het links en rechtsgaan is behoorlijk gay en het wordt tijd om serieus de lucht in te gaan. Voor alle mensen die ik tot dusver ben tegengekomen op Mirns. Thumbs Upp allemaal relaxte mensen.

Ik ga vanaf nu Hardcore door met kiten en zal wat meer ervaring gaan opdoen in de aangename temperaturen van de Rode zee.

Allemaal veel succes met kiten en keep on rocking.

Mirns is na mijn idee de spot om het te leren. Ik ben nu maar lekker in home town lemmer gaan kiten. Er is een verbod op kiten daar maar daar heb ik schijt aan. Ik ben een lemster en er moet maar een plekje voor mij worden. Vroeger is er altijd een surfstrand geweest maar ook dat is opgeheven. Ik zal eens informeren bij de gemeente waarom en hoe dit verbod tot stand is gekomen. En misschien nog wel belangrijker hoe dit verbod weer opgeheven kan worden.

Groeten Jeroen. (aka Prutser met Rode best Warroo)
Pagina's: [1]


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.