Laat berichten zien
Pagina's: [1]
1  Algemeen / Trefpunt / Re: kitende vrouwen Gepost op: Mei 04, 2015, 10:54:59
In de Utrechtse Kitesurf Whatsapp zitten inmiddels al aardig wat vrouwen. Maar mannen schijnen ook best leuke mensen te zijn heb ik ooit ergens vernomen ;-)

Let me know als je in de Whatsapp toegevoegd wilt worden. Elke dag met wind is er wel iemand (man én vrouw) die richting het water gaat.
2  Algemeen / Trefpunt / Re: Beginners omgeving Utrecht Gepost op: Oktober 10, 2013, 11:33:23
Hi allemaal,

Ik zie een hoop nieuwe namen en reacties. We hebben al 2 jaar een actieve Utrecht whatsapp. Hij is is inmiddels gesplitst in de  "niet lullen maar kiten"  en " Uteregs kite geklets" groep.
Stuur mij even een PM met je telefoon nummer en of je ook in het geklets groepje wilt of enken de meetup groep. Ik kan je direct in de groep gooien.

Groeten JP

Ps. ik heb misschien wat berichten gemist, stuur me gewoon nog een berichtje als ik je gemist heb.
3  Algemeen / Gevonden / Vermist / Gestolen / Re: Oostvoorne Wetsuit @ douches Gepost op: September 19, 2013, 12:35:03
Helaas lijkt het er nog niet echt op dat de eerlijke vinder zich wil melden...

Voor wie mij weer aan mijn wetsuit kan en wil helpen ligt een bol.com kadobon van 25 euro klaar als BEDANKJE.
4  Algemeen / Gevonden / Vermist / Gestolen / Re: Oostvoorne Wetsuit @ douches Gepost op: September 17, 2013, 15:04:28
Yup, de strandtent is gebeld vanmiddag. Ze gaan kijken maar ik heb nog niets van ze gehoord helaas.
Mocht iemand hier hem gevonden hebben en er goed voor willen zorgen: ik ben meer dan dankbaar Smiley
5  Algemeen / Gevonden / Vermist / Gestolen / Oostvoorne Wetsuit @ douches Gepost op: September 16, 2013, 22:15:22
Hi all,

Als er morgen iemand naar Oostvoorne gaat zou ik enorm geholpen zijn als hij/zij mijn wetsuit (oneill) die ik vanavond in de douches over de WC deur hangende vergeten ben.
Ik kom uit Utrecht maar ben vanwege omstandigheden tijdelijk in Oost Nederland en ben dan dus ook niet in staat om het wetsuit zelf op te halen op korte termijn. Als je het wetsuit vindt en meeneemt zou het ook fijn zijn om deze uit te hangen; als hij een week in de gevonden voorwerpen hoek ligt te stinken kan ik hem ook weggooien...

PM me als je mij kunt/wilt helpen.

Alvast enorm bedankt!!
6  Algemeen / Trefpunt / Kiters omgeving Utrecht Gepost op: Juni 30, 2013, 13:20:09
Hi all,

ik heb volgens mij iedereen nu toegevoegd. Het eenvoudigste is mij een PM te sturen met je 06 zodat ik je direct aan de Whatsapp kan toevoegen.

Inmiddels bestaat de groep al lang niet meer uit (alleen) maar beginners! De oude groep kan al aardig kiten en we hebben een lekker diverse groep opgebouwd!

Groeten JP
7  Algemeen / Gevonden / Vermist / Gestolen / Re: Klem van mystic harness kwijt op zandmoter Gepost op: Mei 27, 2013, 15:17:20
Ik heb dit onderdeel toevallig bij Versus zien hangen in het rek. Ik weet niet of dit voor jouw specifieke model was natuurlijk. Het is in ieder geval te krijgen als reserve onderdeel.
8  Algemeen / Trefpunt / Re: Beginners omgeving Utrecht Gepost op: April 13, 2013, 19:25:59
Het wordt al gezellig! ik ga nu iedereen aan de Whatsapp toevoegen. Als je nog gemist wordt geef mij even een seintje. Morgen gaan we (hopelijk) het water op. Later vanavond hakken we de knoop door over waar in de Whatsapp.

Ps. iemand interesse in een Cabrinha Rival 2011 133*42 in nieuwstaat?
9  Algemeen / Trefpunt / Kiters omgeving Utrecht Gepost op: April 12, 2013, 20:31:08
Om dit topic even uit z'n winterslaap te schoppen:
Komende zondag gaan de Utrechtse kiters weer het water op, locatie nog onbekend. Zijn er nog "nieuwe" kiters uit regio Utrecht die zin hebben om aan te haken bij een gezellige groep Utrechters?
Reageer even op dit topic en stuur je 06 in een PM en we voegen je toe aan onze Whatsapp!

Tot zondag!!
10  Algemeen / Trefpunt / Re: Beginners omgeving Utrecht Gepost op: Augustus 29, 2012, 11:56:15
Vincente,  check je persoonlijke berichten op dit forum even. Ik heb je een bericht gestuurd met contactgegevens. Wij zijn met een aardige club kiters uit Utrecht en je bent welkom om aan te haken!

Tot snel!
11  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Misschien leuke camera voor in de gaten houden spots? Gepost op: Augustus 29, 2012, 11:12:37
Misschien is het handig om kennis in te winnen bij partijen die dit al gedaan hebben zoals airtime in katwijk en strandtent aan zee in oostvoorne. Deze twee sites worden door ons extreem vaak gebruikt door de goede webcam maar vooral de goede windmeting statistieken inclusief kite specifieke graphics:
http://windmeting.nl/
http://www.katwijkcam.nl/
http://www.aanzeeoostvoorne.nl/webcam-aanzee.html
http://www.aanzeeoostvoorne.nl/actueel-weer-aan-zee.html

Een webcam is leuk maar actuele windmeting en een stukje statistiek is minstens zo veel waard. Je kan op een webcam niet echt de snelheid en grootte van de kites zien..
Ik weet dat er vanuit ons Utrecht clubje erg veel behoefte is aan meer spots waar metingen en webcams te vinden zijn. Hier hebben wij zeker wat geld voor over ook!
12  Algemeen / Trefpunt / Re: Beginners omgeving Utrecht Gepost op: Juli 02, 2012, 09:24:50
HAHAHA zo herkenbaar!! En dan zwaar gefrustreerd van jezelf balen omdat het zo makkelijk lijkt :-D

Ikzelf ben geen pro wat materiaal betreft dus luister vooral naar de mensen die er verstand van hebben. Twee verschillende vliegers is eigenlijk wel erg handig. Dit weekend heb ik zowel met de 14 (zaterdag) als met de 10 (zondag) gevaren. Ik heb wel begrepen dat je nooit van voor 2007 moet kopen. Wat is vrij groot / zwaar?

Kan je al beetje waterstarten en meters maken?
Het leren gaat verbluffend snel als je eenmaal op een goede locatie meters kunt maken. Goede tip: de progression kiteboarding DVD's kan je rustig op beeld kijken welke stappen je moet nemen en wat de veel gemaakte fouten zijn. Te krijgen bij de betere zweedse piraat ;-) of online kiteshop.
Als we allemaal een beetje ver gevorderd zijn ga ik graag met je mee die downwinder doen!

Jouw opdracht voor nu: Snel materiaal scoren. Als je wilt heb ik een checklist voor je bij koop 2e hands materiaal. Goed verdiepen in de stappen om te kunnen oefenen en snel aanhaken bij ons :-)

mssl JP
13  Algemeen / Trefpunt / Re: Beginners omgeving Utrecht Gepost op: Juni 28, 2012, 14:53:41
Hi Hendri,

Welkom en heel veel succes met niet te verslaafd te worden ;-)
Carpoolen is in de toekomst als je je lessen hebt afgerond natuurlijk ook altijd een mogelijkheid!

We horen graag meer van je binnenkort!

JP
14  Algemeen / Trefpunt / Re: Beginners omgeving Utrecht Gepost op: Juni 22, 2012, 14:08:50
Hi!
Ik woon in Utrecht (stad) en ben sinds kort ook meer dan verslaafd aan het kiten. Eigen materiaal ligt klaar dus ik ben er helemaal klaar voor!
Misschien via PM contactgegevens uitwisselen en kijken of het werkt? Carpoolen is altijd eenvoudiger en ook een stuk gezelliger en door op te trekken met vergelijkbaar niveau kunnen we er met een beetje geluk ook nog wat van leren  Wink

Mijn ervaring ligt in El Gouna Egypte (prachtspot!) en ik kan al aardig upwind varen en mijn eerste basic transition is ook in the pocket.

JP
Pagina's: [1]


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.