Laat berichten zien
Pagina's: [1]
1  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Naish strut eruithalen, Octopus Gepost op: Maart 17, 2007, 05:38:32
volgens mij kan het ook zo zijn als je kite regelmatig in water ligt met je kite, en het water is nu nog koud dat je kite ook zachter kan worden.
Met deze temperaturen zorg ik wel dat mijn kite niet crashed dus daar ligt het niet aan ThumpsUp. Ik heb idd wel het idee dat ik er meer last van heb met lagere temperaturen. Laat de zomer maar komen dus. Maar ja, in principe zou ie gewoon hard moeten blijven natuurlijk...ook al is het koud(er) :Smiley
2  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Naish strut eruithalen, Octopus Gepost op: Maart 17, 2007, 04:51:18
Misschien een stomme vraag maar ik heb het eerste model Raven 10&14 maar bij mij zijn de struts nog nooit hard gebleven als ik de LE leeg laat lopen. Zit hier ook een one-way valve op dan? De laatste tijd heb ik ook na een sessie dat mijn LE zacht is. Het vervelende is dat ik thuis de boel kan opblazen en dat dan alles gewoon hard blijft. Ik heb dus het idee dat het lekken iets met de beweging van de kite te maken heeft. Misschien maar eens een poging wagen om de aansluiting van de struts met de LE te checken. Lijkt me vrij lastig met mijn grote klauwen in dat kleine ritsje (grinnik_kitesmiley)
3  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Vermist Surfer op de Noordzee Gepost op: Mei 30, 2006, 02:23:07
http://www.telegraaf.nl/binnenland/43695341/Vermissing_surfer_op_zee_blijkt_loos_alarm.html
Vermissing surfer op zee blijkt loos alarm

DEN HELDER - De kustwacht is maandag voor niets met man en macht uitgerukt voor een zoektocht naar een vermiste surfer.

Een passerend schip was op twintig kilometer ten westen van Petten een zeilplank en een zeil tegengekomen, zonder surfer. Volgens de kustwacht is het redelijk alarmerend om verloren spullen aan te treffen zonder dat een surfer gemeld heeft dat hij die is kwijtgeraakt. Deze vermissing bleek achteraf wel gemeld, in Engeland.

De zoektocht was om 15.00 uur begonnnen. Twee helikopters, vier reddingsboten, enkele eenheden van lokale reddingsbrigades en een douanevaartuig rukten uit om de surfer te vinden. Rond 18.15 uur kon de zoektocht afgeblazen worden, nadat het Engelse Kustwachtstation in Great Yarmouth de kustwacht had laten weten dat op 19 mei een surfer zijn plank en zeil voor de kust van Whitstable (nabij Ramsgate) had verloren
4  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: kiteproshop.com??? Gepost op: Augustus 14, 2005, 17:03:53
Mijn kites komen daar ook vandaan...geen problemen... ThumpsUp Ik heb wel gehoord dat de JP 2005 uitverkocht is bij kiteproshop. Toch nog even proberen voor de zekerheid kan geen kwaad natuurlijk.
5  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Naish Ravens Gepost op: Maart 20, 2005, 21:59:06
grootste voordeel is wel dat je met octopus systeem niet alleen je kite sneller oppompt maar ook leeg laat lopen...
Uh, er zitten toch one-way ventielen op de struts? Leeglopen doe ik gewoon door alle ventielen op de struts open te maken...Volgens mij kan je alleen maar opblazen met het Octopus systeem....
6  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Naish Ravens Gepost op: Maart 20, 2005, 21:54:20
vergeet je niet om de depowerlijn die door je bar zit in te korten op gewenste lengte.
cm of 12 a 15 korter kan wel, en dan je blauwe en rode lijn op het eerste knoopje het dichst bij je bar zetten. enne de 5e lijn kan je gewoon op het knoopje zetten het dichst naar je kite toe.
Zover was ik nog niet...Ik heb vanmiddag de standaard setting gebruikt...Dus 5e lijn op het verste knoopje omdat de lijnen nog nieuw zijn...Of de depower korter moet weet ik eigenlijk niet eens...was te druk bezig om de kite in de lucht te houden Smiley Volgende keer ff checken als het een keer gaat waaien!!!
7  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Naish Ravens Gepost op: Maart 20, 2005, 21:50:47
Binnenkort op Scheveningen te bewonderen?

Vanmiddag was mijn 14 al te bewonderen op Scheveningen. Was wat druk dus niet echt ideaal maar hij moest ff de lucht in natuurlijk!! Kan nog niks zinnigs zeggen over de eigenschappen van de kite want er stond echt geen wind...Ik vraag me af of de middenlijn en de vijfde lijn niet nog sneller slijten als voorheen? Ze gaan nu beide door dat veel te kleine gaatje (dat ze dat bij Naish nou nog niet doorhebben naar tig kites...)...Ik denk dat ik er binnenkort een groter oog opschroef om slijtage voor te zijn!

Zes nieuwe foto's te bewonderen op http://www14.brinkster.com/rovlo/asp/Raven.asp Overigens niet zo tropisch als die andere pics!!!
8  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Naish Ravens Gepost op: Maart 19, 2005, 17:25:16
Yes...mijn nieuwe kites zijn binnen: Naish Raven 10 & 14 (blauw)  %@!
Kites zien er goed uit en het oppompen met het Octopus systeem is erg relaxed. Zoals al eerder op dit forum gezegd zijn de tassen echt lachwekkend, daar heb je dus helemaal niks aan. De kites passen er echt net aan in en ze zijn niet uitritsbaar dus je moet de kites altijd helemaal leeg laten lopen. Waarschijnlijk gaat Naish losse tassen op de markt brengen of zo. Ik ga maar eens op zoek naar een alternatief, tips zijn welkom...

Bij gebrek aan wind heb ik ze maar binnen opgeblazen en wat foto's gemaakt: Pics zijn te vinden op http://www14.brinkster.com/rovlo/asp/Raven.asp. Niet echt geweldige foto's maar ik zal binnenkort wat betere maken en op de site zetten!!

 -> WIND!!!!
9  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Pics zondag scheveningen Gepost op: Februari 15, 2005, 23:20:49
Maar wel stoer buelen met een 12m .^
maar 8 was echt beter. Is je depowerlijn weer goed?
Laat dat stoer maar weg, was echt ff afzien 
Depower is helaas nog niet goed...Die slingshot middenlijn is te dik voor de opening bij het spanband gebeuren van Naish  Undecided Nog ff wat op verzinnen...Volgende keer beter! En dan zal ik wat meer voor de camera hoppen  Wink
10  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Pics zondag scheveningen Gepost op: Februari 15, 2005, 00:03:02
Damn...sta er niet eens op...Voor niks mijn leven gewaagd met m'n twaalf 
En ook geen foto met m'n achtje...ik had dan toch maar langer moeten doorvaren. Balen dat mijn depowerlijn verrot was...
Pagina's: [1]


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.