Laat berichten zien
Pagina's: [1]
1  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Kiezen tussen twee 2de hands sets Gepost op: Maart 30, 2017, 11:17:51
Ik zeg 70kg maar zit altijd tussen de 68-70kg, weet niet of dat veel uit maakt. Als ik het leuk vind komen er zeker kites bij, maar als eerste raden jullie toch een maatje groter aan? En hoe veel jaar terug kan ik gaan ivm safety systemen, slijtage etc.
2  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Kiezen tussen twee 2de hands sets Gepost op: Maart 29, 2017, 23:02:14
Er gaat een vriend mee die al twee jaar kite maar hij kan maar naar één van de bezichtigingen. Ik ben zelf 1.85m en 70kg. Train het meeste voor triathlon en qua watersporten kan ik buiten zwemmen ook redelijk wakeboarden. Hoop om 2x per week het water op te kunnen. Beide sets zijn iets onder de €600.
3  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Kiezen tussen twee 2de hands sets Gepost op: Maart 29, 2017, 22:12:03
Hey!

Ik wil binnenkort een beginners set gaan kopen om dit seizoen (hopelijk) uren te gaan maken en veel te oefenen. Nu heb ik na redelijk wat research twee sets gevonden die mij wel aanspreken en in goede staat zijn (geen reparaties, lekken etc) en niet al te duur voor het geval dat het niets wordt. Allebei de kites zijn 9m, komen met de bijbehorende bar en zijn van 2012:

1) North Neo + Airush Vox 40

2) Slingshot RPM + North Cesar Pro 133

Mijn voorlopige keuze gaat uit naar de Slingshot voor de doorgroeimogelijkheid, alhoewel de North set beter klinkt voor een beginner. Maar aangezien ik er eigenlijk heel weinig van ken zou ik jullie opinie waarderen. Zit erg te twijfelen.

Alvast bedankt!
Pagina's: [1]


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.