Laat berichten zien
Pagina's: 1 [2] 3
26  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / kite reparatie in noord holland?? Gepost op: September 06, 2007, 15:05:02
Heey gasten zoals je ziet moet een kite laten repareren het liefste wil ik mn kite natuurlijk zo snel mogelijk weer terug hebben (grinnik_kitesmiley)!
Heb er hier iemand ervaring mee in de buurt???

Alvast bedankt voor de reacties ThumpsUp

Greeetz  Joepie
27  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Wordt deze 5 jarige de nieuwe Kevin Gepost op: September 03, 2007, 01:46:13
hehe, heeft hier idd al wel eens eerder gestaan, is de zoon van de 'founder' van Eclipse

maar weten jullie hoe dat nummer heet als dat kindje begint te body draggen ?

Dat vroeg ik me nou ook net af!!
28  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: kitesurfen geen echte sport????? Gepost op: Augustus 27, 2007, 19:51:07
@ Chico je zal t niet geloven maar volgens mij meende ze t echt hoor!!!!!
Anders had ik deze moeite niet genomen hahahahaha
29  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: kitesurfen geen echte sport????? Gepost op: Augustus 27, 2007, 19:49:41
Hahahahaha nou ik zie mijzelf echt geen aerobics doen hoor hahahahahaha!!!

Ik heb ook geen idee of ze intersse heeft daar gaat me eigenlijk niet eens om, ik wil gewoon bewijzen dat het niet een sport is die je ff 123 onder de knie heb en dat het niet zo licht/makkelijk is als t lijkt .
30  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: 2008 Trapezes Gepost op: Augustus 27, 2007, 19:40:14
En een maand niet kiten?????

Ik zou een mystic warrion nemen niet te slopen naar mijn idee ThumpsUp

Kan je ook weer snel t water op!!

Succes
31  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: kitesurfen geen echte sport????? Gepost op: Augustus 27, 2007, 19:38:24
@melvin Ja dat is mijn probleem ook een beetje, ik sport dus wel veel maar niet met regelmaat maar qua eten kan t ook nog wel iets gezonder hahaha!

@ pigs super dat je veel gewicht bent kwijt geraakt door t kiten!!
Ik neem aan dat jij er wel een gezonde levenstijl aan over houd??
Het gaat mij dr niet om dat ik gewicht moet kwijt raken ( althans wel een beetje ) ik ben verder gewoon tevreden met mezelf maar t is niet zo dat ik daar mijn levenstijl op aan ga passen.
de stelling is natuurlijk tot hoeverre kan je kitesurfen vergelijken met een sport die je 3 a 4 keer peer week beoefent, omdat hier natuurlijk wordt beweerd dat kitesurfen geen sport is en dat je daar "weing" resultaat uit boekt.
Verder vind ikzelf dat kitesurfen verder gaat dan alleen sport maar alles eromheen telt mee vanaf t moment dat je je spullen in de auto legt tot je weer thuis onder de douche staat en t zout van je gezicht aan het wassen bent.
32  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: kitesurfen geen echte sport????? Gepost op: Augustus 27, 2007, 19:15:48
Ja tuurlijk!!!

Ik ben een kiter die bijna altijd wel op t water staat ik moet zeggen dat varen in de winter niet altijd 1 van m'n favoriete bezigheden is maar na een mooie sessie toch altijd voldaan.
Ik woon zelf in castricum en t strand is lekker dichtbij hier dus varen kan nooit te weinig natuurlijk!!

Maar meerdere mensen die hier nog op willen reageren?????
33  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / kitesurfen geen echte sport????? Gepost op: Augustus 27, 2007, 18:30:05
Aloha medekiters,

Ik had gister een leuk gesprek met een oude vriendin van me, en het gesprek kwam op mijn bierbuikje  (grinnik_kitesmiley) ze vond dat ik een sport moest gaan beoefenen waarop ik zei dat ik nu ongeveer 3.5 jaar aan het kiten ben en dat mij dat erg goed bevald natuurlijk.

Ik kreeg daarop te horen dat kitesurfen geen echte sport is en dat areobics vele malen beter is ThumpDown, nu ben ik benieuwd wat jullie hiervan denken schater???

Uiteraard gaat er een linkje naar haar toe met alle reacties!!!

Alvast bedankt en de groeten ThumpsUp!!

Nick
34  Algemeen / Buitenland & Travel / Re: Gardameer info gevraagd Gepost op: Augustus 16, 2007, 20:31:43
Okee spelfoutje hahahahaha
35  Algemeen / Buitenland & Travel / Gardameer info gevraagd Gepost op: Augustus 16, 2007, 20:24:47
Heey gasten,

Mn maatje gaat vanaf volgende week donderdag voor 2 weken naar het gardameer , alleen hij heeft al allerlei voorspellingen bekeken en komt er totaal niet uit welke kites die allemaal moet meenemen Huh.

De voorspellingen geven bijna iedere dag aan dat er geen wind staat maar toch wordt er wel bijna altijd gevaren Joepie??

Kunnen jullie mij misschien vertellen wat de termische wind daar doet en welke kite maten er het beste ingepakt kunnen worden (grinnik_kitesmiley) (grinnik_kitesmiley)??

En weet iemand mij ook te vertellen hoe t zit met reddingsvesten, ik heb namelijk een keer het verhaal van een windsurfer gehoord dat je bekeurd wordt als je zonder vaart ThumpDown??

Alvast bedankt voor jullie reacties  ThumpsUp
36  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: 18 inch naish bar op 2006 vegas 12m en 9m Gepost op: Juli 27, 2007, 01:25:40
Ja dat dacht ik eigenlijk al!!

Maar jongens bedankt voor de reacties he!!

Greetz Nick
37  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / 18 inch naish bar op 2006 vegas 12m en 9m Gepost op: Juli 26, 2007, 22:41:20
Heeft iemand ervaring met de 18 incj bar op een 12m vegas???

Voor de 9m weet ik dat dat wel goed gaat komen maar ik ben bang dat ik met de 12 een tragere kite ga krijgen iemand ervaringen???
38  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Nieuwe kite: 2006 of 2007? Gepost op: Juli 09, 2007, 21:02:40
als beginner gewoon 2006 kites kopen. Zijn gewoon goede kites 2007 is wel beter maar daar merk je niks van in het begin.. wss hebben de 2007 kites was meer depower.. Teminste bij c-shape koopt. Bij bow zijn de meeste 2007 kites wel beter want in 2006 zaten er nog wat kinderziektes in. Maarja het is waar jij het mee wil doen.. zou zelf lekker 2006 halen.


Moet die jongen hier wijs uit worden hahahahaha!!

Ik zou als ik jou was gewooon voor een 2007 bow/sle gaan welke maat kan ik nu zo niet bepalen voor je omdat ik je gewicht niet weet.

Maar al zou je voor een 2006 kite gaan zou ik naar een kite gaan kijken die wat gemakkelijker te handelen is alleen zal ie een minder groot windbereik hebben dan de bow/sle kites, en wat betrefd de kinderziektes bij de 2006 bow kite s heeft mijn boven buurman wel een puntje, de 2007 bow/sle kites zijn gewoon wat beter door ontwikkeld!!



In ieder geval veel succes met je aankoop!!!

39  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Verschil tussen 3 en 4 vinnen op je waveboard ???? Gepost op: Juni 02, 2007, 02:01:56
Nou jongens, is dit nou de sfeer waar we in moeten zitten jezus zeg!!!!!
Die jongen wilt gewoon antwoord hebben op zn vraag !!!!
Met 4 vinnen zal je gewoon meer grip hebben en idd zal je wat tegen gewerkt worden in je turns.

Als je er nou 2 vinnen op zet wordt t daarintegen ( wat mij verteld is ) makkelijker omdat je dan niet bij ieder stuurfoutje wordt afgestrafd maar gaat het board wat losser aanvoelen!!

Dus wil je veel grip en hard op de lip rossen kan je met 4 vinnen varen, maar je kan ook stijfere vinnen kopen heb je ook meer grip en zal je een directer gevoel krijgen!!!

Maar op welk board ga je 4 vinnen zetten dan??? de meeste waveboards worden uitgerust met een tri-fin setup!!

Greeetz Nick 
40  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Uitkijken. Gepost op: Mei 20, 2007, 00:34:38
Op de weg is de achteroprijder bij een kop staart vaak de schuldige.

Kortom moraal: Afstand houden.

Dus jij gooit ook in de bebouwde kom je auto om zonder te kijken?????

Slappe tekst hoor!!!!
41  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Uitkijken. Gepost op: Mei 20, 2007, 00:33:28
hoi teigertje

ik was gisteren die gast op s hout

als jij zo dicht achter mij vaart (en je door de drukte niet gezien heb)

hou er dan ook rekening mee dat wanneer iemand springt dat hij een aantal meters op het water verliest en dat heb je niet gedaan.
ik vind het laf om hier zo een post te droppen.
jij kon nog varen door mijn goede handeliing.
en ik niet meer door jou klote fout.

idioot ListenToMe ListenToMe ListenToMe


Wacht ff begrijp ik het nou goed dat jij ( degene die ook niet ff omkijkt voor t draaien ) de andere jongen achter jou de schuld geeft =???????

Spoor jij zelf dan niet helemaal ofzo zowieso kijk je toch voor dat je keert of springt of er niks anders om je heen vaart ( in de drukte zoals je dat zelf beschrijft??? )

Tuurlijk moet er een zekere afstand gehouden worden door degene die achter je vaart maar jij stuurt uiteindelijk je kite bij hem in zn lijnen!!!

Dus voordat je begint met holbewoners gedrag bekijk het ff vanuit 2 kanten als jij degene was die achter aan t varen was zou je ook pisseg zijn omdat er een gast zonder te kijken zn kite omgooid!!!
42  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Nieuwe rage.. Essboards Gepost op: Mei 11, 2007, 23:06:05
Ik heb dr zelf ook al een tijdje 1 maar ik vind dit echt geweldig!!

Een maatje van mij kan dr echt van alles mee nose manuals ollies omspringen etc etc dit is ook erg gaaf om in pools mee te skaten en natuurlijk keihard downhill mee raggen!

Ik weet dat er binnekort een clinic komt in het vondelpark volgens mij de 16e maar dat weet ik niet zeker.

Kortom dit is een boardje voor kleine afstanden om leuk mee te jibbem/spelen!!!
43  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Gaastra surf pro Gepost op: Mei 10, 2007, 22:52:40


Heeey jongens,

heb iemand ervaringen met dit board en weet iemand een  verkoopprijs???

Alvast bedankt voor de reacties!!

Greeeetz Nick
44  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: jaime vs shinn 2007 Gepost op: Mei 04, 2007, 14:16:31
Ik zou als ik jou was voor de Jaime gaan ( en dat heb ik ook gedaan ) ik weeg zelf ook 95kg en vaar bijna altijd op zee .

Ik heb verder alle 3 de boards gevaren en ik vond naar mijn mening de jaime M het beste eruit komen, met harde wind heb ik geen last gehad dat ik van mijn rail werd afgetrokken!!

Ik zou als ik jou was lekker de boards testen want het zijn 3 best wel verschillende boards en daar moet je je eigen mening over gaan vormen!!

Succes man!!
45  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Tube Aero 2 Gepost op: April 10, 2007, 19:32:27
www.mistertube.nl
46  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Bow kites 2006 Gepost op: April 09, 2007, 17:51:10
heb zelf 2 bow's, Caution Answers. Varen super en weinig bardruk, in tegenstelling tot bv de Naish Shockwave. Moet er wel bij vermelden dat de Shockwave 's ook heerlijk varen, maar ze slijten zeer snel.
Bij interesse in de Answers ff mailen.

greetz Wittie


Hoe kom je daar nou bij???????

Shockwave 1 super lekkere kite alleen flink wat bardruk, maar die is ook weer weg te krijgen door je bar om te bouwen naar 2:1 setup !!

Maar ik ben erg benieuwd hoe jij dr bij komt dat de shockwave snel slijt, ik hoor meer negatieve verhalen over caution dan over de altijd goeie naish kites!!!

Greetz Nick
47  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Fotos NKSC @ Medemblik VD Berg Testdag Gepost op: April 03, 2007, 19:51:55
SIMPEL HOOR HENK  (kiss_kitesmiley)!!
48  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Fotos NKSC @ Medemblik VD Berg Testdag Gepost op: April 03, 2007, 19:33:08
wat een kansloze opmerkingingen krijgt Wouter over zich heen ThumpDown!!!


Snappen jullie niet dat als het fout gaat dat medemblik gesloten kan gaan worden en buiten dat zal er wel weer een hoop gezeik van gemeentes reddingsdiensten en  blablbla

Je kan het 100x blijven zeggen maar jullie snappen dr toch geen reet van, pas op het moment dat je de bassaltblokken bomen en niet te vergeten het lekkere bankje meepakt aan dat binnenmeertje dan gaan de mannen opeens hun waffel opentrekken!!

Sorrie ik heb hier geen woorden meer voor KANSLOOS!!!!!
49  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: wat doe ik fout? Gepost op: Maart 29, 2007, 03:38:06
@ dude007

Ach, weet je. Ik lul wel lekker maar eigenlijk heb ik nergens verstand van. Helemaal al niet van kiten en kites. Wel van stom lullen, en laat ik daar mijn geld nou mee moeten verdienen (grinnik_kitesmiley)

Hahahahahadat zal het zijn (grinnik_kitesmiley)

Lijkt een beetje op de baan die ik ook heb slap lullen en zakken vullen hahahaha schater schater

 (bazuin_kitesmiley)En nou iedereen stoppen met dat afgezeik ga maar je materiaal nog eenkeer nalopen ThumpsUp!!!
50  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: wat doe ik fout? Gepost op: Maart 28, 2007, 18:54:32
@ globe

Tuurlijk is it all about fun maar ik neem aan dat de ervaren gasten op dit forum wel wat fatsoenlijk advies mogen krijgen van de mede kite highers.

Plus het feit dat als jij antwoord geeft op een materiaal vraag dat jij daar alle ins en outs van weet@ Wat gewoon bij heel veel gasten hier niet het geval is!!

Ik merk gewoon heel erg dat er een beetje een nieuwere groep aktief is op kitehigh ( wat ook erg positeif is ) alleen de eerste gasten lijken helemaal nooit meer wat te posten waardoor je dit soort situaties gaat krijgen!!

en dat is erg jammer!!!!
Pagina's: 1 [2] 3


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.