Laat berichten zien
Pagina's: [1]
1  Algemeen / Zelfbouw & Reparatie / Re: lijn kapot Gepost op: September 21, 2020, 07:55:57
Klopt, maar als je een mailtje stuurt wat je nodig hebt dan krijg je een reactie. De lengte van zo'n lijn is vrij kritisch dus of een lijn van Best gaat weren betwijfel ik.
Zo'n lijn kost niet veel en ze slijten niet hard, maar ze gaan altijd wel kapot op een moment dat je niet uitkomt, dus ik zou er meteen 2 kopen.
2  Algemeen / Zelfbouw & Reparatie / Re: lijn kapot Gepost op: September 18, 2020, 17:18:11
Fluidkiteboarding.com ?
3  Algemeen / Buitenland & Travel / Re: Kitesurfvakantie Westkust van Denemarken:waar zijn de goede kitespots? Gepost op: Augustus 24, 2020, 12:52:14
De Deense westkust is een prima plek om  te surfen, geen idee hoe de Deense regelgeving voor Corona nu is, Denemarken was wel enkele weken afgesloten voor buitenlandse bezoekers.
Temperatuur ligt een paar graden lager dan hier.

Bekende / goede spots :

Romo : eiland met enkele campings ( vrij massaal in de zomer ), een ervan aan het strand, maar dat maakt niet uit, je kunt met je auto het strand oprijden.

Hvide Sande : In ieder geval 1 camping aan de spot, en ligt aan een fjord waar je bij oostenwind kunt varen ( maar je moet op de parkeerplaats tussen de autos launchen als het druk is )

Vejers beach : 1 camping aan de spot , maar ook bij Vejers mag je op het strand met de auto. Bij zuidoost kun je uitwijken naar Blavand ( +/- 8 km verderop ).

Klitmoller / Cold Hawai : Camping +/- 300/400 mtr van een strand, de baai van Klitmoller is een km of 2 van de camping. De baai van Klitmoller is wel de beste plek van Denemarken als je van golven houdt. Bij noorden/noordoosten wind kun je uitwijken naar Hanstholm.

Denemarken is wel een land waar je niet heen gaat voor het uitgaan ( kroegen / restaurants zijn er nauwelijks en om een uur of 9 gaat bijna alles dicht )

Veel plezier
4  Algemeen / Buitenland & Travel / Re: Kiten Frankrijk regio Bordeaux Gepost op: Augustus 03, 2016, 21:30:32
Het waait er 's zomers zelden, voorspellingen laten vaak een windje van +/- 15 kpn in de avond zien ( thermisch ) maar dat valt in het echt behoorlijk tegen.ik zou een andere bestemming kiezen
5  Algemeen / Bijna ongelukken & ongelukken / Re: Oh shit na trekken Quick Release Gepost op: Juli 13, 2016, 17:52:43
Grondanker zetten, hoef je niet in de buurt van palen, vuilnisbakken of andere obstakels te komen, wel zo veilig !
6  Algemeen / Buitenland & Travel / Re: Welke camping Bretagne? Gepost op: Maart 18, 2016, 13:56:48
@ Lennnard  de kampeervelden zijn behoorlijk kaal, maar er is wel een speelplaatsje tussen de bomen en er ligt een strandje aan de camping. Je kunt bij het strand aan de andere kant van de weg inderdaad bij gebrek aan wind erg goed golfsurfen.

Bij La Torche / Plouvan ligt ook een prachtig surfstrand, maar ook daar laat de wind net als in heel Bretagne het wel heel vaak afweten. Ik weet er geen camping.
7  Algemeen / Buitenland & Travel / Re: Welke camping Bretagne? Gepost op: Maart 17, 2016, 17:59:54
Les Sables Blanc bij Plouharnel / Quiberon ,

prima camping, ligt op een smal schiereiland dus alle windrichtingen goed : een probleem : nauwelijks wind in de zomer ( dat geldt voor heel Bretagne )

Audi hierboven heeft gelijk : Denemarken heeft veel wind, goede campings, ietsje noordelijk van Ringkjobing :  Klitmoller ( Cold Hawai ) : windstatistiek 80% +


Pagina's: [1]


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.